Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלומטרז נמוך בכזה מחיר כמעט ולא הגיוני שתמצא,אני הייתי מחפש ג'סטי,שרייד,אונו..

וגם לגבי אמינות אלו רכבים מאוד ישנים,אי אפשר לצפות לרמת אמינות גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מחפש רכב אמין בקתציב של 4 אלף,רכב אמין עם קילומטרג' נמוך ושיהיה טסט לשנה....

[הנושא נפתח בשביל חבר].

טוסטוס 50 סמ"ק.

פורסם

הדרישות לא ריאליות. במחיר כזה אפשר לקנות שקודה פייבוריט/פורמן. לרכב הזה שרשרת טיימינג (כמה שאני זוכר, חברים תקנו אותי אם אני טועה), זה יתרון בטיפולים בתקציב כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
4 אלף שקל? אמין קילומטרז' נמוך וטסט לשנה?

תגיד לחבר שיקנה אופניים.

+ 1 - אופניים ייצא לך הכי זול. אין ביטוח. צריך להשקיע בנוסף רק בקסדה.

3000 ש"ח - היום זה מחיר גריטה של רכב. אני מקווה שלא צריך להסביר שגורטים את הרכבים שלא משתלם לתקן (ויש להם טסט בתוקף), וגילם מעל 20 שנה (אאל"ט, אשמח אם יתקנו אותי).

כמו שאמרו - חפש שרייד/פיאט אונו/סוזוקי סוויפט/סובארו ג'אסטי/סקודה פורמן, מה שיהיה במצב הכי טוב - תיקח (אני לא אגיד תיקח ותתפלל, למרות שברכב בן 15-20 שנה, כל תקלה כמעט אפשרית).

alfa 156 2.5.

פורסם

תחשב עלויות של ביטוח + תיקונים פה ושם (יהיו כאלה אני מבטיח לך), תוסיף את ה4000 ההתחלתיים, ותבין שעדיף להוציא את הכסף הזה על מוניות כבר מאשר לסבול בגרוטאות כאלה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

חפש טסט לחצי שנה

זה עוזר

מגדיל את טווח החיפוש

ובישנות תוכל למצוא מכונית שתתן לך גם קצת מעבר לתחבורה בסיסית

סיירה, 309, 505, לנסר מהדור הראשון בארץ, צ'אמפ, רנו 19,

לא חסרות אפשרויות

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...