Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסחטת פרי הדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

האם באמת לא ניתן למצוא מסחטה ידנית נורמלית בפחות מ200 ש"ח?

אם למישהוא יש המלצה למסחטה מסויימת, אשמח גם לקישור לקנייה .

תודה והמשך יום טוב.

פורסם

קנה בכל סופר את הפשוטות מזכוכית או מפלסטיק ב 10 שקלים. אין יותר מידי מה להתעסק עם זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חפש בזאפ. לרוב יש שם מחירים נמוכים יחסית.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

גם עלי הם עשו רושם טוב, אבל אחד העובדים של עדן טבע מרקט ששאלתי אותו איך היא (עדיין, מסחטה ב200 שקל זה לא צחוק), אומר שהם בעצמם לא משתמשים בה (יש להם עמדת סחיטות) כי אחרי כמה שימושים הצירים שלה מתחילים להתרופף , הידית רועדת, ושום חיזוק לא יעזור. זה הפתיע, כי היא נראית מוצקה להפליא, אבל לא לקחתי סיכון וויתרתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מקרה קלאסי של בחירה בין זול-נשבר-מחליפים

לבין יקר-מאוד-לכל-החיים.

מה שנמצא באמצע הוא סתם קצת-יקר-נשבר-חבל"ז.

אני לא בקטע של מיצים, אבל אם אתם במשפחה כן,

200 ש"ח זה זול מדי, וסתם יישבר מתי שהוא.

נשום עמוק וקנה מסחטה לכל החיים, כמו בדוכנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קניתי מסחטה בשוק שבעיר העתיקה בירושלים לפני כשנה, 190 ₪ אחרי מיקוח עיקש.

יש לכל הסוחרים שם את אותם שלושה דגמים.

הראשון הוא גם מה שיציעו לך בכל מיני חמניות כלי בית, כרום מלא ונראית כאילו תתפרק, בסגנון מה שבתמונה שהעלית.

המסחטה שלי היא מדגם הביניים, בסיס שחור, תושבת סחיטה שחורה וכל השאר פלדה מלוטשת וכרום. כבדה לאללה לצורך יציבות והידית מצופה בגומי עבה ואיכותי למטרות נוחות. סוחטת תפוזים, אשכוליות ורימונים על בסיס קבוע ולא מראה סימני התעייפות או התרופפות.

יש להם גם מסחטה שחלק ממנה צבוע בירוק בית חולים, כל דוכני המיצים בשוק משתמשים בה, אבל היא נראית לי קצת אוברקיל לשימוש ביתי.

אני מניח שיש היצע גם בשווקים ״אותנטיים״ בערים אחרות. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מתמונות של הבאפלו מסתבר שזה מה שיש לי. לא התרופפה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...