Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסחטת פרי הדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגעת בנקודה מעניינת. כבר ניסינו את כל המסחטות החצי ביתיות במבנה שאתה מחפש.

בשורה התחתונה- כל אלו שנמכרות לא מאסיביות מספיק, למרות שלמראית עיין זה נראה שכן. לאחר שמורידים את המנוף בחוזקה הבסיס עם המשפך מתכופף. אם אתה רוצה לסחוט גם רימונים אין בכלל על מה לדבר.

אם אתה מתעקש על מסחטה מהסוג הזה- רק המקצועית מברזל שמשתמשים בה בחנויות (עולה בהתאם ומיוצרת ע"י חברה ישראלית). אל תתפתה לאחרות, הן לא שוות הרבה.

אחרת שמע בעצתו של שי וקנה את המסחטה הפשוטה שצריך לסובב עליה את הפרי.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

תודה על התגובות, אמשיך לבדוק את העניין ואדווח במידה וארכוש משהו.

כמו כן אשמח לתגובות נוספות.

המשך יום טוב לכולם.

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אז הכלה המיועדת נרכשה היום וממש במקרה, נכנסתי בבוקר לטיב טעם להשלמה קטנה של לחם וחלב לבית(היה קרוב לאיפה שהסתובבתי בבוקר), בכניסה יש את חברת DOMO ששמעתי כבר מכמה אנשים שהם משווקים מוצרים באיכות מצויינת, המסחטה עמדה שם עם תג מחיר של 300 שקלים ו 25% הנחה לחודש דצמבר ככה שהיא עלתה לי 225 שקלים,מחיר סביר לכל הדעות, על הקופסה רשום שהסוג הוא BRAVO אולם לא מצאתי אזכור בגוגל על השם הזה למסחטה. בכל אופן אפשר להגיד שהיא נראית מרשים מאוד, כבדה ואחרי הצהריים נעשה עליה ניסוי ככה שנבחן אם היא גם יעילה כמו שהיא נראית.

צרפתי 2 תמונות להתרשמות.

שבת שלום לכולם.

עריכה מהירה:

בזמן שרשמתי את ההודעה , קפצה עלי דודה למיץ תפוזים, עכשיו אני יכול להגיד אחרי ניסיון של 3 תפוזים, אין להם סיכוי להשאיר קצת מיץ בתוכם, פשוט זה מועך להם את הצורה ובלי שום מאמץ מיוחד. לבינתיים תענוג

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

פורסם

בהום סנטר קוראים לשקר-סיני הזה BUFFALO.

כבדה מאוד, עם ידית מסיבית. לא התרשמתי במיוחד מאיכות הבנייה

(ומהחופש של הצירים...) אבל במחיר כזה אין על מה להתלונן.

תתחדש ותיהנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני כבר זמן רב מחפש מסחטת פירות הדר שתתאים לצרכים שלי. אני חובב לא קטן של לימונדה ואני צורך את המשקה בכמויות.

האם ישנה מסחטה ידנית אשר דומה לזו שמייקל רכש, אבל עם מספיק מקום מתחתיה לבקבוק/כלי רכב ועמוק דיו בשביל לסחוט כמות גדולה של מיץ?

פורסם
בהום סנטר קוראים לשקר-סיני הזה BUFFALO.

כבדה מאוד, עם ידית מסיבית. לא התרשמתי במיוחד מאיכות הבנייה

(ומהחופש של הצירים...) אבל במחיר כזה אין על מה להתלונן.

תתחדש ותיהנה.

קודם כל תודה.

דבר שני , מכיוון שגם ככה רוב המוצרים מיוצרים בסין אי אפשר לקרוא לכל דבר"שקר סיני" , בסך הכל תמיד אפשר לקנות מוצר באיכות ובמחיר גבוה יותר ואני לא חושב שכל אחד (וגם אתה ) נוהג רק במרצדס, לובש רק דיזל , ואוכל רק קוויאר שחור(או אדום או כתום מה שנחשב יוקרתי), בסך הכל המוצר נראה סביר,מאסיבי, יעיל ועמיד לאורך זמן והמחיר לחתיכת ברזל ששוקל כמה קילוגרמים בודדים לא כזה זול. בכל אופן נראה (ימים יגידו,ואני מבטיח לעדכן אם נפלתי על מוצר נפל) שהתמורה ביחס למחיר היא מצויינת.

אני כבר זמן רב מחפש מסחטת פירות הדר שתתאים לצרכים שלי. אני חובב לא קטן של לימונדה ואני צורך את המשקה בכמויות.

האם ישנה מסחטה ידנית אשר דומה לזו שמייקל רכש, אבל עם מספיק מקום מתחתיה לבקבוק/כלי רכב ועמוק דיו בשביל לסחוט כמות גדולה של מיץ?

ממה שאני חקרתי את הנושא, הגובה הוא דיי סטנדרתי למסחטות מהסוג הזה,ככה שנראה שאין בררה אלא לסחוט לכלי שמתאים במידות להיות מתחת למסחטה וכל פעם לשפוך לקנקן.

פורסם

אולי הייתי צריך להסביר את עצמי -

אני מכנה "שקר-סיני" את מה שמוגדר כמכשיר-מדבקה,

זאת אומרת, מופיע תחת שלל שמות שונים, ורק בארץ.

גם אם האיכות בסופו של דבר טובה, לא נעים לי לקנות מוצר שהיצרן מתבייש להצמיד לו את שמו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...