Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם רמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום שחזרתי בשעה 6 בבוקר מהעבודה אחרי משמרת לילה נעצרתי בצומת שהיה לה רמזור אדום.

עמדתי באדום ואיך שהיה ירוק נסעתי,אבל בזמן הפנייה בצומת שמתי לב לרמזור שהוא נהיה אדום צהוב,כאילו רק עכשיו מתחלף.

היה בצומת הזו מצלמה שהיתה מכוון מצד שמאל שגם הפנייה שלי היתה לצד שמאל אבל היא לא היתה מכוונת לנטיב שלי.

מה זה היה יכול להיות שהיה ירוק ואז באמצה הצומת שוב התחיל להיתחלף.

אולי זו בעיה בעיר ב"ש כי היום רמזור אחד לא עבד וברמזור אחר היתה תאונה של שני רכבים בגלל שהרמזור נתן לשניהם ירוק והם באו במהירות.

אם מישהו פה מב"ש אז אני מדבר על הצומת ליד הקניון הנגב.

מישהו ניתקל בזה?ולא ראיתי פלשים או משהו דומה וגם המצלמה לא היתה בכיוון שלי אז אין מצב שהיא צילמה משהו?

תודה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

איני מכיא את ב"ש, אבל יש רמזור שאני עובר בו לעתים קרובות בדרך לביתי (בחיפה) - יש שעות מ סויימות, בעיקר בשבת בבוקר - שבהן הרמזור נשאר ירוק פחות מ-10 שניות לפני שהוא מתחלף לצהוב (וקרוב לודאי פחות מ-5 שניות, שכן בד"כ מספיקה לעבור מכונית אחת, לפעמים שניה "גונבת" בצהוב ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכנסת בירוק, ואז הרמזור התחלף לצהוב, ואז לאדום. ככה זה היה?

לדעתי אין לך מה לדאוג. אני מניח שהמצלמה שמצלמת מעבר באור אדום, רוצה לראות שנכנסת באור אדום לרמזור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
איני מכיא את ב"ש, אבל יש רמזור שאני עובר בו לעתים קרובות בדרך לביתי (בחיפה) - יש שעות מ סויימות, בעיקר בשבת בבוקר - שבהן הרמזור נשאר ירוק פחות מ-10 שניות לפני שהוא מתחלף לצהוב (וקרוב לודאי פחות מ-5 שניות, שכן בד"כ מספיקה לעבור מכונית אחת, לפעמים שניה "גונבת" בצהוב ).

אם אתה גר באיזור חיפה, מפתיע שאתה "מתלהב" מרמזור של 5 שניות... בצומת יגור, ברמזור של הפניה שמאלה מיגור לכיוון הצ'ק פוסט, יש רמזור עם זמן 0. ואני מתכוון לזה במלוא מובן המילה. מאדום הוא מתחלף לאדום-צהוב, ואז הוא מתחלף מיד לירוק מהבהב. אין לו אפילו שניה אחת של ירוק קבוע.

והוא גם רמזור ארוך מאוד מבחינת זמן האדום שלו. זה מתסכל מאוד.

פורסם

רמזור תקול

תודיע כאזרח טוב למע"ץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל זה הגיוני שהיה ירוק ואיך שיצאתי הוא חזר לאדום?ובזמן שהיתי באמצה הצומת בפנייה שמאלה הוא בדיוק ירד לירוק אדום צהוב.

וסתם שאלה ככה בכללי היתה שם מצלמה שאני בכטוח ב90% שהיא לא צילמה אותי כי לא ראיתי פלשים וגם לא אומדת בכיוון שלי .היא מכוונת למיש שבא ישר משמאל לימין.

בכללי אם למשל אני נוסע בירוק ואחרי שנייה זה חוזר לאדום ומצלמה מצלמת אותי מה יש לעשות עם זה?

הסבר איך זה קרה לי ואם יש מצב המצלמה צילמה.

אדום עם החץ כיוון המצלמה.

הכחול זה אני .n5nm2jjfjmku.bmp

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

כדי שהמצלמה תצלם אותך חוצה את קו העצירה היא צריכה להיות מאחוריך, כך שמבחינה זו אן לך סיבה לדוג.

ולישה - הרמזור שעליו אני מדבר (פניה מדרך בירם שמאלה לכיוון אוניברסיטת חיפה) משנה את התזמון שלו לפי לו"ז שהוא כנראה יומי ושבועי, ובאופן קבוע בשבת סביב 10:00 ובשעות מסויימות משך השבוע הוא קצר מאוד - שניות בודדות - בעוד שבשעות אחרות הוא מאפשר מעבר עשרות מכוניות במחזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרמזור הכנראה תקול, יצא לי לראות רמזור שהיה ירוק, התחיל להבהב - ואז הפסיק והמשיך להיות ירוק!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בצומת ליד הבית י בדיוק את אותה הבעייה. ביום שישי עמדתי ראשון ברמזור, התחלף לירוק והתחלתי לינסוע. אחרי הייתה שיירה של הרכבים, באמצע הפניה הרמזור התחלף לצהוב, יוצר מי שנסע אחרי, עבר באדום. מידי כמה סבבים של ירוק-אדום, הזמן שלו משתנה.

מעניין אם זה פטנט חדש כדי לאסוף מיסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגדול , הרמזורים מתוכננים לפעול לפי נפחי תנועה, והם משתנים לאורך שעות היממה ימות השבוע וכו' ולכן יש מצב בו משכו של הירוק קצר.

כמו כן יש רמזורים שמופעלים רק על ידי חיישן.

בכל מקום בו הזמן קצר מדי , רצוי לפנות למע"ץ כדי שתפתור את הבעיה.

באין מצלמה צריך להיזהר משוטר.:lol:

ברוב המקרים המצלמות נגמר להם הפילם ולכן הן לא מצלמות , או בחלקם נשאר רק העמוד ואין כלל מצלמה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...