Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בeBay מערכת פליטה במחיר מצויין עכשיו השאלה שלי זה איך זה עובד היבוא

נגיד אני רוצה להביא את ההזמנה הזו

זה יעבור בדיקה של מכס?

יקחו לי על זה עוד עמלה? וכמה?

אני יצטרך להציג אישורים או שפשוט לשלם ולקחת?

הנה הקישור לפריט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CIVIC-1996-2000-HATCHBACK-CATBACK-HEADER-EXHAUST-/160516840748?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda&hash=item255f8c9d2c

פורסם

קודם כל אני לא שמח כל כך לבאס אותך : משלוח לארץ עולה 400$ ( תסתכל טוב ) .

בקשר לכל השאר, אתה תצטרך ללכת לשחרר ולשלם עוד מכס ומע"מ במקרה הכי טוב !

כל מקרה אחר תגיד למערכת הפליטה שלך ביי ביי כי לא יהיה לה תקן ולא בטיח ולא ישחררו אותה (רוב המקרים).

עדיף בארץ במקרים האלה

פורסם

לגבי אישורים אני לא יודע

אבל אני מקווה ששמת לב שהמחיר של המשלוח 400 $ בעוד מחיר המוצר 99 $

וקח בחשבון שמיסים לוקחים על עלות של מוצר + משלוח. ועל מוצר כזה מעמ16 % בטוח יקחו, לגבי מס קניה ומכס אני לא יודע

(למרות שלדעתי יש מס קניה של 40% אבל אל תתפוס אותי במילה אני ממש לא בטוח)

אז אם נחשב מוצר + משלוח + מעמ = 579 $ מעל אלפיים שקל לפני שנכנס העניין של המיסים.

ואני לא מדבר על התהליך של הוצאת רשיון יבוא ליבוא אישי של חלפים במשרד התחבורה.....

לדעתי כדאי לבדוק האם ניתן להשיג דבר כזה או דומה בארץ..

ירון

עריכה: וגם לא כתוב שזה street legal (חוקי לכביש בארה"ב) כנראה שזאת מערכת שמיועדת למסלול. ואז לא תקבל עליה רשיון יבוא !!

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמה דברים לפני שאתה בכלל קונה

1. זה מוצר סיני "זבל " כך שיש סיכוי טוב מאוד שהאוטו שלך יישמע רע מאוד

2. המוצר נמכר עם הערה "מתקין מקצועי בלבד " מה שאומר שרוב הסיכויים שתוסיף כסף על התאמות בהתקנה

עעכשיו למשלוח ואישורים

1. זה מגיע ללא ממיר לכן יהיו לך המון בעיות לקבל אישור משרד התחבורה

2. אין למערכת הזו שום תקן כלשהו , לכן שוב - אין הרבה סיכוי שמשרד התחבורה ייתן לך אישור

3. תצטרך לשלם מס קנייה + מכס + מע"מ על כל הקנייה כולל עלות משלוח , מה שלדעתי יכפיל לך את העלויות

4. כל אלה במידה ולא תידרש להמציא אישור מכון התקנים

ולסיום , למיטב ידיעתי - פיטסטופ ו/או E&A מחזיקים מערכות כאלה במלאי - ממליץ לך לבדוק איתם

פורסם

זאת אומרת שאם אין לי קומבינות במכס אין מצב להוציא את זה זול אה.

מה המחיר בערך למערכת פליטה כזו בפיטסטופ אם ממיר קטליטי ספורטיבי

פורסם

אני גם רוצה להזמין משהו כזה אז אתעלק על השרשור .

אני רוצה להזמין מערכת פליטה מקורית של פג'ו ספורט שבאה עם ממיר קטליטי והיא street legal ועובדת זיהום אויר.

האם זה בעייתי לאשר דבר כזה אם מדובר במוצר רישמי של פג'ו ? איך עושים את זה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אני גם רוצה להזמין משהו כזה אז אתעלק על השרשור .

אני רוצה להזמין מערכת פליטה מקורית של פג'ו ספורט שבאה עם ממיר קטליטי והיא street legal ועובדת זיהום אויר.

האם זה בעייתי לאשר דבר כזה אם מדובר במוצר רישמי של פג'ו ? איך עושים את זה ?

נראה לי שבמקרה הזה צריך אישור מהיצרן (פיג'ו) או מהיבואן (לובינסקי לא ? )

זאת אומרת שאם אין לי קומבינות במכס אין מצב להוציא את זה זול אה.

מה המחיר בערך למערכת פליטה כזו בפיטסטופ אם ממיר קטליטי ספורטיבי

גם אם אבא שלך הוא הבעלים של המכס זה לא יעזור לך , האישור הכי בעייתי מבחינתך הוא האישור ממשרד התחבורע

הדרך הכי טבוה לדעת כמה עולה משהו בפיטסטופ זה להתקשר לפיטסטופ :-D

פורסם

אישור של מה ? להוציא מהמכס ? כי אישור לאגזוז לא נראה לי שאצתרך , הוא נראה מקורי לגמרי , הצינור פליטה סה"כ 2 אינץ' , מאוד מקורי ... ויש ממיר קטליטי , לא נראה לי שבוחני תנועה מבינים כל כך בפג'ו ראלי כדי להגיד לי שזה מערכת פליטה אחרת ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

להשכלה כללית :

בכל יבוא של חלק חילוף לרכב , צריך אישור של משרד התחבורה. נקודה.

את האישור אתה יכול להוציא רק לאחר שהחלק הגיע לארץ ויש לך חשבונית מס + אישור דואר על החבילה.

אתה ממלא טופס שמופיע באתר משרד התחבורה

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf

בצירוף הצילום של הטפסים הבאים :

+ ת.ז.

+ רשיון רכב

+ חשבונית המס

+ אישור דואר

+ לרכיב בטיחותי צריך גם אישור של מוסך היבואן (כאן אני לא בטוח כתוב בטופס ).

להגיש אצל השומר בכניסה ברחוב המלאכה בתל אביב ולהמתין שבוע עד שבועיים לקבלת האישור בדואר.

אז לגשת לדואר , לשלם את המכס + אחסנה + מעמ ++++

וללכת מאושר הביתה.....

:evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

איכשהוא לא עשית אותי כל כך מאושר :) ...

יש מישהו שמתעסק עם זה בארץ ? אני לא מעוניין במערכות פליטה בבניה עצמית ... אלה ייבוא של מה שאני צריך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז הסיפור הזה יצא יקר יותר אחרי הכל, זאת אומרת שלא מומלץ להזמין מהאייבי משהו שאתה משלם עליו יותר מ-50 $

ואם שילמתי פחות, הפריט מחכה בנמל? אם נגיד הזמנתי פס לדים או מדבקת קארבון זה יגיע אליי או שיחכה בנמל או בדואר איך אני אמור לדעת את כל זה? ואיך אני מוציא את זה? ובטוח שמתחת ל-50 $ לא יקחו לי עוד כסף? מפחיד לצאת בקנס על דברים שאפשר להביא ביותר זול.

• תוכן חדש...