Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מבקש עזרה בקשר לפרוייקט בלימודים , אני צריך לקבע גלגל שיניים מפלסטיק על ציר מתכת, כאשר הקוטר הפנימי של הגלגל שיניים גדול במעט מקוטר הציר , ואני צריך להניע את הציר באמצעות הגלגל שיניים .

המשקל שיועמס על הציר הזה לא יהייה יותר מ 600 גרם , וכוח המנוע הוא מנוע חשמלי קטן ( 3V ) שצריך להניע אותו .

( ניסיתי עם אפוקסי , דבקים למיניהם הדבר היחיד שהזיק מעמד יחסית זה טפלון שבזכותו הצלחתי להניע את הציר אך לא לאורך הרבה זמן )

אז חברה כל רעיון יתקבל בברכה , תודה מראש

פורסם

אני הייתי בודק אולי אפשרות של הלבשת תושבת על הציר ובכך להתאים גם הגודל של הציר לגלגל השיניים.

או לקדוח חור ולחבר בעזרת בורג הידוק.

הכי טוב-לפרק מאופניים ישנות גלגל שיינים מתאים מההילוכים ולחבר בעזרת הלחמה.

קובי

פורסם

אתה יכול לעשות שגם בציר ? אם כן זו הדרך המיטבית.

אם לא, אולי אתה יכול לקדוח חור לרוחב הציר ובאמצעות פין לקבע את הגלגל לציר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...