Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוזרים לפינאלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב. ממה שאפשר לראות בתמונות, האוטו יפה מאוד.

אני רואה שלאוטו יש מדבקת השבתה של יום ג'. זה מענין כי לאחרונה ראיתי כמה רכבים ששרדו - ולכולם היה ג', כולל הטרקסיון שהושקה לפני כחודש.

מחכה לראות את האוטו במציאות!

נמרוד

הסיבה בגללה בחרו אנשים רבים ובהם אבי ביום ג' כיום השבתת הרכב, היא כי ביום זה היו רוב החניות סגורת אחרי הצהרים ולאנשים שעבדו עד מאוחר, היה חשובות שעות הערב לצורך סידורים, לכן העדיפו להגיע לעבודה ביום ג' בצורה אחרת ואחר הצהרים לא בוזבז.

מעניין איך היה עובר חוק זה היום -מוגש כחומר למחשבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני רואה שלאוטו יש מדבקת השבתה של יום ג'. זה מענין כי לאחרונה ראיתי כמה רכבים ששרדו - ולכולם היה ג', כולל הטרקסיון שהושקה לפני כחודש.

נמרוד

הסיבה בגללה בחרו אנשים רבים ובהם אבי ביום ג' כיום השבתת הרכב, היא כי ביום זה היו רוב החניות סגורת אחרי הצהרים ולאנשים שעבדו עד מאוחר, היה חשובות שעות הערב לצורך סידורים, לכן העדיפו להגיע לעבודה ביום ג' בצורה אחרת ואחר הצהרים לא בוזבז.

להורי היו שתי מכוניות: 404 מודל 1973 שהושבתה ביום ב' (סגול) ווקסהול ויוה מודל 1967 שהושבתה בשבת (כחול).

יום ד' היה חום עד כמה שאני זוכר, ו פ' היה כסוף (סבא שלי היה נכה ולחיפושית שלהם היה מספר לבן ומדבקה פ' - שילוב לא אהוד על הציבור הרחב).

הנה תמונה שכבר פירסמתי כאן לפני יותר משנה, של ה 404 של הורי - עם המדבקה הסגולה של יום ב'(היום לא הייתי נשען על אוטו במצב כזה):

404_jerusalem_1974.jpg

נמרוד

פורסם

נמרוד

והדתיים שצחקו על כולם ונסעו עם האות "ש" של שבת...(מותר היה לנסוע במוצאי שבת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...