Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנסע כמעט 5 שנים בגולף V5.

מדובר ברכב מאובזר מאוד נוח חזק ומהיר ( לא רכב ספורט ).

טיפולים קצת יותר יקרים.

אמינות כמון בכל גולף , טיפולים לפי הספר ואין שום תקלות מיוחדות.

גיר מתוצרת יפנית עושה בעיות , בד"כ הבעיות אינם בגיר וניתן לפתור אותם בהתקנת קולר חיצוני או החלפת מאורר ( כמו במקרה שלי ) .

בסך הכל רכב נהדר לפחות אני נהנתי מימנו.

צריכת דלק כמו בכל רכב יפני ממוצע מלפני 5 שנים 1 ל8 .

את שלי מכרתי לפני חודש במצב מצויין גם בבדיקה יצא מצויין ,במחיר מחירון לוי יצחק.

מיותר לציין שהרב טופל כל הזמן והיה נקי לחלוטין מתאונות או מכות , וכמובן לא היה לו שום תקלה הכל עובד.

מי שמוכן להוריד כל כך הרבה כנראה שמדובר ברכב לא תקין , בעיית גיר או מנוע או שעבר תאונה .

פורסם
בקשר לצריכת דלק אני לא מסכים איתך בתור בעלים של גולף V5. הרכב ברשותי חצי שנה, עשיתי מדידה ובמעורב יוצא לי 1 ל-11, במקרה הגרוע ביותר היה לי 1 ל-9 עם מזגן והרבה נסיעות בעיר ופקק. מבחינתי הרכב מאוד חסכוני. הצריכה מתחילה להיות משמעותית בנסיעה בעיר או בפקקים.

כיף לשמוע שהרכב שלך אוכל 1-11 אבל אתה בטח נוהג על ידנית ופותח השרשור מדבר על אוטומטית - הפער לא קטן, כמו שאתה יכול לראות לפי המגיב מעל הודעה זו - 1-8.

לא אמרתי ש-160K זה הרבה, אבל בהשוואה ל-80K זה פער משמעותי.

אולי הוא לא מוצלח בגלל שיש לו שרשרת טיימינג במקום "גומייה" (חגורה) כי לא צריך להחליף אותה כל 3 שנים ולחשוש ש"הגומייה" תיקרע?

אחחחח כמה אני מקנא בך עכשיו. זה באמת יתרון. שלא נדבר על העלויות.

לא ידעתי את זה וחידשת לי. תודה.

Bimmer

פורסם
גולף דור 4 זה לא רכב מוצלח?

אתה ממאדים או משהו?

אגב אנג'ל נפח המנוע לא קשור לרמת האבזור.

הגולף הגיע בשלל מנועים:

1400 1600 1800 2000 2300 V5

לכל נפח מנוע ניתן היה להתאים רמת אבזור שונה.

הגולף דור רביעי באמת חרא אוטו,יצא להם לא מוצלח.

פורסם

אז איך זה שכל מי שכותב את זה הוא לא בעלים של אחת וגם לא היה?

ואיך זה שהרוב הגדול של מי שיש לו את הרכב מרוצים?

ואיך זה שכל מי שכותב שטויות כאלה הוא תמיד חדש לפורום?

אני מת על ההצהרות האלה, יציאות בסגנון - "טויוטה זה לא רכב אמין" עם נימוק של "הפלסטיק של דוושת הגז בפריוס עושה בעיות".

Bimmer

פורסם
כיף לשמוע שהרכב שלך אוכל 1-11 אבל אתה בטח נוהג על ידנית ופותח השרשור מדבר על אוטומטית - הפער לא קטן, כמו שאתה יכול לראות לפי המגיב מעל הודעה זו - 1-8.

אצלי גולף אוטומטית 4 הילוכים, אני פשוט לא לוחץ. הצריכה שאתה מדבר מתקבלת אצלי בפקק ועיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז ככה לקחתי את הגולף 99 לרון, הוא אישר את הק"מ הצביע על התקלות וסיכם שהרכב טופל ברמה נמוכה אבל הק"מ והמצב המכני טובים מאד בקיצור עשה עבודה טובה מאד וסיכם שיישור קו זה גג 3000, וצידד לקנות את הרכב בעד הורדה קטנה במחיר, המוכר הסכים לאחר משא ומתן עיקש על 32k, וכאן מתחיל הסיפור: עמדתי בדואר עם כל הסכום, הפקידה המליצה לבזבז עוד מאייה על בדיקה אצל רשם המשכנתאות, הלכתי על זה ו... הרכב ממושכן עוד מ1999, כלומר מהבעלים שלפניה, זה לא יכול להיות (מסכנה הפקידה) מה פתאום? סיפורים סיפורים עד שנפלט הסיפור האמיתי, הרכב נקנה מעיריית ת"א במכרז עם 50000 ק"מ וב... 28k לפני שנה וחצי (הבנתי למה הוא עבר צבע)

כמובן חזרתי לבית עם רגליים ריקות, הבעלים מתחייבים לסדר את זה עד יום ראשון.

האם יש מניעה לקנות את הרכב?

כדאי- א. רון צידד ברכב

ב. מובן למה הם לא סיפרו לי שהם מוכרים אותו זול ממה שקנו

לא כדאי- האם יש דברים שצריך לדעת על רכב שהיה בעבר במכרז? (כנראה בגלל עיכול)

• תוכן חדש...