Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון - נהג חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בתקציב שלך, הבחירה היא לרוב בין יפנית שנת 99 לבין אירופאית 02-03.

אני הייתי ממליץ על הבאים:

הונדה סיויק ידנית(נדירה), רכב מעולה. גם אמין, גם מטוס, וגם חסכוני יחסית. יחסית למשפחתיוית שנהגתי בהם, אחד הרכבים שיותר כיפים לנהיגה.

פיאט פונטו ידנית, על סמך נסיון של חבר, הוא מאוד מרוצה ממנה, אבל הוא לעומתך לא עושה נסיעה של 200 קילומטר פעם בשבוע.

פז'ו 206 ידנית, אין לי אישית נסיון איתה אבל אם היא קצת מזכירה את האחות הגדולה, ה-307, אז הייתי אומר שהרכב מאוד פרווה, אבל בסה"כ עושה את העבודה.

וכמובן טויוטה קורולה, מאזדה 323, ניסאן אלמרה אוטומטיות.

בעיקרון הסבירות שתתקע עם הפתעות ברכב יפני היא הרבה יותר נמוכה מאירופאי, אבל זה עולה בהתאם. לשיקולך.

פורסם
אתה יכול לבחור בין 4 דגמים של מכוניות שלדעתי הכי טובות [ורואים את זה הרבה על הכביש בארץ]

* מאזדה 323\לאנטיס

*סוזוקי בלנו

*טויוטה קורולה

* ומיצובישי [מה שבטוח לא סופר לנסר אוט']

ובינהם כבר תשאל מה עדיף ומה לא

אחרי הרבה דברים שקראתי על סוזוקי בלנו אני לא מאמין שהמלצת עלייה כרגע...

פורסם

מה אתה מקשקש?

מה קראת על סוזוקי בלנו? האוטו אמין כמו פלדה. אני ממליץ שתריץ חיפוש יותר טוב פה בפורום..

פורסם

ניסיון אישי:

באלנו (מודל 1996, הוחזקה עד גיל 11) - אמינה מאוד, גם לאחר תאונה, חוץ מריטואל שנתי של טיפול בסטארטר. טופלה במחירים סבירים מאוד במוסך מורשה יבואן.

קורולה (דגם 1998, הוחזקה עד גיל 12+) - אמינה מאוד, אחזקה לא זולה, בעיקר צריכת דלק גבוהה יחסית, טיפולים שוטפים לא זולים אבל בהחלט לא יקרים (במוסך מורשה יבואן שנראה כמו חדר ניתוח), תיקונים אחרים - פשוט אין (לא מדוייק, במהלך 9 שנים החלפתי תרמוסטט, מכסה רדיאטור ופעם אחת נזקקתי לכיוון מנוע כדי לעבור את מבחן זיהום האויר בטסט).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכולה להמליץ לך ללכת על הקוריאניות. קיה או יונדאי למשל.

מדובר ברכבים אמינים, בטיחותיים וזולים.

• תוכן חדש...