Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במגבר של ROCKFORD FOSGATE

מדגם: PUNCH 800.2

נתונים:

200W RMS x 2 at 4 ohms

400W RMS x 2 at 2 ohms

800W RMS x 1 in bridged mode

Stereo, bridged mono or Tri-Way output

50-210 Hz high-pass/low-pass crossovers, 12 dB/octave

wired remote control included for fingertip control of Punch Bass (boosts bass 0-18 dB, centered at 45 Hz)

MOSFET power supply and output devices

MEHSA mounting technology increases the heat transfer from the MOSFET output devices to the heat sink, for higher power output, lower operating temperatures, and greater reliability

TOPAZ — noise-killing differential inputs that eliminate 80% of ground loop noise

Trans•ana circuitry keeps preamp voltages low and signal paths simple for outstanding audio quality

NOMAD — advanced protection circuitry for "intelligent" shutdown protection

Speaker-level inputs

60-amp fuse and fuse holder required

Dimensions: 18-7/16"W (14-7/8" without endcaps) x 2-7/16"H x 9-7/8"D

האם המגבר הזה דורש שיפור אלטרנטור ו/או מצבר ?

המגבר נמכר בארץ בזמנו אני מאמין שיצא פה לכמה אנשים לעבוד איתו

הייתי רצה לשמוע חוות דעת עליו..

תודה מראש

פורסם

מגבר מדהים מזמנים טובים שלהם,הוא לא צורח שידרוג חשמל בעיקרון (אבל בהספקים כאלו תמיד עדיף לא חייב).

מגבר מעולה מה אתה הולך להגביר איתו?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מגבר מטוווווורף !!

אולד סקול וחצי

דרך אגב אין שום ערך רלוונטי למחיר שהמגבר היה נמכר בארץ בזמנו מכמה סיבות

1. ערך המס היה 85% שזה המון מעבר ל 15% שיש היום

2. המגברים שווקו על ידי מרק גל שהיה אחד מחלוצי הענף והוא שיווק את פוסגייט כמו שצריך לשווק חברה שהייתה בנוייה כמו שהייתה אז, והוא התעקש גם על מחיר צרכן ולא רק על המחיר שהוא מכר לבעלי החנויות

3. למתקינים ובמיוחד ליבואנים היה ערך לסחורה וערך לעבודה (ממש הפוך מהביזיון שקורה היום בענף) והערך התבטא גם במחיר המכירה של מוצרים, במיוחד מוצרים שנחשבו מוצרי כבוד !

דרור

פורסם
מוזר לי הספקים כאלה על פיוז אחד של 60.

למה מוזר?

לפי חישוב פשוט של מתח כפול זרם יוצא שהמגבר מספק (בהנחה שהמתח 14.4V) כ-864 וואט.

בשיפוצים...

פורסם

המגבר הזה הוא לא אולד סקול. מדובר במגבר טוב, אבל הוא לא אולד סקול.

אולד-סקול זהו שם נפוץ למגברים שהיו אי שם בסוף שנות ה 80 עד אמצע ה 90, תקופת "תור הזהב" בתחום האודיו לרכב.

מדובר במגבר מתחילת שנות ה 2000 (ולדעתי מדובר בדגם של שנת 2001) ואז אוטופרט כבר היו היבואנים שמכרו אותו במחיר מופקע וללא שום פרופורצייה.

עדיין, לדעתי מדובר במגברים טובים ובין היותר מוצלחים שאפשר לקנות כיד שנייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על העזרה

הכיוון הוא MT23 + מיד באס של HAT CLARUS או SEAS LOTUS בהגברה אקטיבית

יכול להיות שינוי במידבאס

פורסם
למה מוזר?

לפי חישוב פשוט של מתח כפול זרם יוצא שהמגבר מספק (בהנחה שהמתח 14.4V) כ-864 וואט.

לא ממש מבין את החישוב שלך,למשל מגבר שיש לשכן שלי, פרמייר PA840 שהוא 4 ערוצים ובעל אפשרות גישור לסאב,יש לו שתי פיוזים של 25A,איך שלא תהפוך את זה או 300 או 600 זה יוצא,ומי כמוך וכמוני יודע שהמגבר הזה ממש לא 600וואט!

במידה והוא נותן ב12V וב14.4V בכלל לא הגיוני!...הסמך אם תסביר את החישוב ואיך זה הולך במגברים 4 ערוצים עם שני פיוזים והאם זה מדוייק.....

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
תודה רבה על העזרה

הכיוון הוא MT23 + מיד באס של HAT CLARUS או SEAS LOTUS בהגברה אקטיבית

יכול להיות שינוי במידבאס

איך בדיוק תגביר סט שני חלקים אקטיבית עם מגבר שני ערוצים?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

כמובן שיהיה עוד מגבר בהמשך אני כרגע בתהליכים חזרה לתחום אחרי 3 שנים, כל המערכת תעבור שדרוג

המגבר הנ"ל נקנה מחבר..

כרגע יש לי ברכב

ALPINE 103BT + KCE-433IV (כבל לאייפון)

מקדימה: Morel קוקסיאלים 6.5

ו6X9 של JBL

• תוכן חדש...