Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ducati 900 S2

orenuchx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי אוי אוי, אני כמעט בטוח שזה האופנוע שלי!!!

אני לא אכתוב פה את מספר הרישוי מפאת פרטיות אבל זה 100% זה.

עד היום אני מצטער שמכרתי אותו ועוד במחיר מגוחך לגמרי, אני מתבייש אפילו להגיד כמה, איזו טעות.

התחילו דפיקות מהקראנק, המכונאי שלי, עוזי רוזנזפט ז"ל אמר שצריך אוברול, לא היה לי אז כסף, העמדתי אצלו במוסך לאיזה שנתיים, בסוף הוא היה צריך לפנות אותו משם ושידך אותי לאיזה מישהו שהתעניין ומכרתי לו בגרוש וחצי.

אשמח לשמוע מה מצב השיפוץ.

הי nfogel

2

מעניין יהיה לשמוע על ההיסטוריה של האופנוע מבעלים קודם קודם שלו...

העניין עם הקראנק מתאים לאופנוע - במנוע שאיתו הגיע הלך המיסב של הקראנק (Big end) והבעלים הקודם (אולי זה שקנה ממך) פרק את המנוע ושם זה הסתיים.

כרגע האופנוע ממתין לתורו לשיפוץ כולל. לצורך העניין רכשנו מנוע נוסף (ראה בשרשור) ואני מקווה להתחיל שיפוץ מתישהו לקראת סוף השנה.

שלח בפרטי את המ.ר ואם הוא היה שלך אשמח לשמוע פרטים מהעבר של האופנוע.

בברכה אורן

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוא נראה ממש דומה לפאנטה שלי , בהזדמנות חגיגית זו אשמח אם למישהו יש למכור לי מסיכה קדמית זהה, אולי מיכל דלק, ואם לא הגזמתי לוח שעונים חח .

פורסם

ואוו זאת היתה בעיטה!

שכחתי כבר כמה האופנוע הזה יכול להיות יפה. הרהורי השיפוץ שלא קורה מתרחשים חדשות לבקרים ויש מצב שזה יתחיל ממש בקרוב.

תודה דני - טוב לדעת שיש מי שזוכר..

אורן

פורסם
ואוו זאת היתה בעיטה!

שכחתי כבר כמה האופנוע הזה יכול להיות יפה. הרהורי השיפוץ שלא קורה מתרחשים חדשות לבקרים ויש מצב שזה יתחיל ממש בקרוב.

תודה דני - טוב לדעת שיש מי שזוכר..

אורן

יאללה אורן, תתעורר ותתחיל, תעשה את מה שאתה עושה הכי טוב, ותעמיד אותו על שתיים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...