Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן לאמא שלי חסרו מים בסקודה פאביה ובזמן נסיעה נדלקה לה נורה המתריעה על חוסר מים, היו חסרים כ5ס"מ במיכל נוזל הקירור.

אני המלצתי להמשיך מעט בנסיעה, להעמיד את האוטו במקום 'נורמלי' ולבקש מאחי שיבוא לאסוף אותה (היא בדיוק הייתה בדרך אליו) .

היא פשוט התקדמה אל-עבר ת. דלק של פז שהייתה לא במרחק רב מדי ממקום הימצאה וקנתה נוזל קירור של פז.

הם הוסיפו את הכמות הנחוצה ומשם אימי המשיכה ללא שום בעיה.

כעבור שלושה שבועות הרכב מתנהג כרגיל, וגם כמות המים במצב טוב.

השאלה שלי האם יכול להיות שנגרם איזשהו נזק?

וכעת גם לי חסרים מעט מים במיכל ברכב זהה האם כדאי לי ללכת לקנות נוזל קירור מקורי מהמוסך של סקודה בי-ם (כ60ש"ח ל1.5ליטר, אימי קנתה תחליפי ב40ש"ח לליטר 1 ), או להשתמש במה שאימי קנתה .

תודה ויום טוב!

8)
פורסם

יכלת למלא מעט מים ולהמשיך בנסיעה.

האמת גם אני מתעניין- איך אפשר לדעת שהנוזל של צ'מפיון יותר טוב מנוזל תחליפי אחר?

קובי

פורסם

באתר של חברת פז - מופיעים מספר נוזלי קרור . זה הקישור לקטלוג

http://www.paz.co.il/PAZ_oil/disselOil.asp?lang=1&sug=3&sub_cls=3&page=36&sub_parent_id=16#tar6

יש לחברה גם שרות לקוחות טוב - ואפשר להתייעץ איתם .

נסה למצוא את הנוזל שברשותך - נמצא בקטלוג נוזל קרור העומד במפרט VW

פזכול EMX תואם G12 , G12+http://www.paz.co.il/PAZ_oil/PDF/4uWkp4paz_oil-pdf.pdf

אבל - בד"כ - לא רצוי לערבב נוזלי קרור - ובמחסור קטן בנוזל , אפשר למלא קצת מים רגילים אחרי הרתחה וקרורם .

לדעתי כדאי לבדוק מדוע חסר נוזל קרור כל פעם , אולי יש נזילה או בעיה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...