Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

לאחרונה יצא לי לחשוב על גיבוי,אחסון ברשת.

יש לי הרבה חומר מאוד חשוב על המחשב , המחשב הוא כלי עיקרי שלי בעבודה.

האם שווה לשקול שירותי גיבוי,אחסון ברשת?

האם יש לכם נסיון ?

מחירים?

והאם אתם הייתם מוכנים לשלם על זה .

(ללא הערות של תקנה הארד דיסק קשיח חיצוני ותגבה\או מחיצה נוספת) מכיר את התריקים .

יותר את החומר,לא תמיד יש לי זמן לזה . מה שכן אני יכול לגשת לחומר מכל מקום בקליק אחד.

בברכה,

נתי

פורסם

יש לך את Dropbox אשר מאוד מאוד מוצלח ברעיון שהוא מנסה להעביר.

בנוסף יש לך דבר שקוראים לו Pogoplug (גילוי נאות - חבר טוב שלי מתכנת שם) אשר מביא לך את הרעיון של "ענן" ללא הקטע של התשלום החודשי.

בכלאופן, הייתי ממליץ לך להתחיל לעבוד עם Dropbox.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

(ללא הערות של תקנה הארד דיסק קשיח חיצוני ותגבה\או מחיצה נוספת) מכיר את התריקים .

יותר את החומר,לא תמיד יש לי זמן לזה .

מה אתה מכיר?

אתה לוקח תוכנת גיבוי חינמית, דיסק חיצוני, מגדיר מה שצריך, ולא צריך זמן לזה, זה עובד אוטומטית.

[אם כי זכור לי מנהל תחום IT בחברת IT נכבדה שלימד אותי פעם שהדבר היחיד שאוטומטי בחיים זה: שאם אמא שלך זונה, אתה בן זונה.]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

[אם כי זכור לי מנהל תחום IT בחברת IT נכבדה שלימד אותי פעם שהדבר היחיד שאוטומטי בחיים זה: שאם אמא שלך זונה, אתה בן זונה.]

עשית לי את היום :D :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...