Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ.מ.ס.י שירותי גרירה - חאפרים בע"מ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני להזהיר אתכם לא לעשות שימוש בשירותי החברה. להלן מקרה שאירע לי היום -

ביום שישי נגרר רכבי מפתח תקוה בעקבות רתיחת מנוע. עלי לציין שהגרר הגיע יחסית מהר וללא שטויות כמו שליחת טכנאי...

בשיחה עם נציגת שירות הלקוחות סוכם שהרכב יתאפסן למשך השבת במגרשי החברה בת"א וביום ראשון על הבוקר יצא לדרכו למוסך מורשה בכרמיאל. היום כחצי שעה לאחר צאת השבת אני מקבל טלפון מהנהג שמודיע לי שהוא נמצא עם הרכב בכרמיאל ופורק אותו ושהוא שם לי את המפתחות באחד הגלגלים. הדם שלי רתח ושאלתי אותו מה פתאום הוא נמצא בכרמיאל, הרי סיכמתי שהרכב יגיע ביום ראשון כיוון שאני לא מעוניין להשאיר אותו למשך לילה באיזור תעשייה מפוקפק. על אחת כמה וכמה שלא ישאיר לי את המפתחות שם ודרשתי שימתין בעודי משוחח עם החברה. טלפני לחברה שם ענתה לי נציגה בשם "שרון" שדיברה אלי בצורה מחפירה לאחר ששאלתי אותה לפשר הדבר, אלו היו דבריה:

"אנחנו לא חייבים להודיע לך לפני שהרכב מגיע, אנחנו לא חייבים להודיע לך שהרכב הגיע, אנחנו בד"כ משאירים את הרכב עם המפתחות באחד הבולמים וזהו אז יש לך עכשיו מזל, הנהג לא יחכה לך תתקדם לכרמיאל ותפגשו בדרך".

סירבה למסור לי את שם הנהג או את מספר הטלפון שלו והייתי תלוי בחסדיו באופן מוחלט. הוא סירב להמתין לי במוסך, פרק את הרכב ולקחתי מונית ספיישל לצומת בקרבת כרמיאל כדי לקבל לידי את המפתחות (אני מנהריה - חצי שעה נסיעה).

בקיצור, יחס כמו לזבל עושים טובה שבכלל מדברים אתך.. אם רכבכם ועצביכם יקרים לכם... תתרחקו כמו מאש! כדאי לברר גם איזו חברה גוררת במסגרת הביטוח המקיף ואם מדובר בממסי - להחליף!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי היה סיפור דומה לפני כמה חודשים בחברה אחרת - הגרירה נעשתה בשעות אחה"צ של יום חול, והרכב הושאר בחזית של המוסך המטפל בו. גם אני נאלצתי לנסוע עם הגרר ולהטריח את אשתי לבוא לאסוף אותי מהמוסך, ולהביא אותי למחרת בבוקר למוסך עם מפתחות הרכב.

בעקבות זאת פניתי לסוכן הביטוח שלי אשר הבהיר כי הגרר לא ביצע את המוטל עליו לפי חוזה ביטוח הגרירה, כלומר לאכסן את הרכב בשעות הלילה במגרש של חברת החילוץ ולהביאו בבוקר למוסך. במקרה שלי גם גורם המרחק לא היה משמעותי, שכן המוסך שטיפל ברכב נמצא במרחק של כקילומטר ממגרשי האחסנה של כמה חברות גרירה.

לדעתי עליך להתלונן לפני סוכן הביטוח שלך על השירות הלא תקין, ואולי מישהו יאיר את עינינו אם יש גורם רשמי כלשהו המפקח על שירותי הגרירה ושאליו אפשר לפנות בתלונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר שמעתי סיפורים אבל זה באמת מוגזם. בחיים לא שמעתי על השארת מפתחות באיזור הבלומים או בכל איזור אחר שהוא לא אצל בן אדם האחראי עליהם, לצורך העניין.

Bimmer

פורסם

מסקנה:

גבר אמיתי גורר את האוטו עם הידיים8)

וברצינות, לא נעים לעבור חוויה כזאת ואכן אדע להתרחק מהם כאשר יגיע יומי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני ביטלתי לאחרונה את כל ביטוחי הגרירה אחרי שנהג שלי נתקע ליד ערד באמצע שום מקום ושגריר רצו לקחת רק את הרכב ולהשאיר שם את הנהג בלי לקחת אחריות על הרכב או הציוד שבו (ציוד של עשרות אלפי שקלים כשהמפתח נמצא אצל הגרריססט).

הנציגה במוקד טענה שהם מחוייבים לגרור את הרכב ולא לקחת את הנהג וכשביקשתי מישהו מעליה אז התשובה היתה שאין. אני את הביטוחים עושה רק מטעמי נוחות ולא מטעמי עלות כי יותר נוח שבאים ולוקחים את הרכב עם הנהג בלי להסתבך במי ואיך משלמים כשהנהג נמצא באיזה חור.

ביטלתי את הזמנת הגרירה, נסעתי לשם וחילצתי את הרכב לבד תוך כדי שריון גרר פרטי למקרה הצורך (600 ש"ח). בסוף חילצתי אותו לבד בעזרת ריתוך קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בהחלט מתכוון להתלונן לסוכן הביטוח שלי, נראה מה יש לו להגיד.

האם מנסיונכם יש עוד לאן לקחת את זה? חוץ מלהזהיר אנשים פה בפורום (שזה המון) הייתי רוצה להכנס בהם יותר חזק... פשוט התנהלות בזיונית מול לקוח שזה לא להאמין.

פורסם

זה לא חדש.

חרא של חברה למרות שהיתה תקופה שהם שינו את השם ליורופ אסיסטנס או חרא דומה.

בפעם היחידה שנתקעתי עם הרכב זה היה בשעות הצהרים בצפת (אני ירושלמי)

הגרר משך אותי עד 11 בלילה ואז ברוב חוצפתו אמר שיגיע רק בבוקר.

בבוקר השאירו אותי כמו כלב ברחוב (זה היה בתקופה שלפני מבול הסלולארי) כי לנהג אסור לקחת נוסע והרכב הגיע רק אחרי יומיים לירושלים.

תבעתי אותם בעזרת סוכן הביטוח וקיבלתי פיצוי של כמה מאות שקלים. מאז אני הלא עושה ביטוח גרירה ובפעם השניה שהייתי זקוק לגרר (תאונה) פשוט התקשרתי לאחד וב 150 שקל סגרנו עניין - הבנאדם הגיע תוך חצי שעה וזה הכל.

פורסם

במקרה המתואר הייתי מבהיר לבחורה בטלפון שאם יקרה משהו לרכב, אני אתבע אותם ישירות על אי עמידה בתנאי החוזה, לאחר מכן הייתי מבקש את הפרטים של המחלקה המשפטית שלהם.

בכלל, כל הקטע הזה של שירות דרכים בארץ דפוק לגמרי. לא אשכח את הפעם שנתקעתי בירושלים עם המגאן ושלחו לי "ניידת שירות" עם איזה בחור מהצד הלא נכון של הגדר שהפגין גסות רוח, חוסר הבנה מוחלט וזלזול כללי בכל ההתנהלות שלו. לקח לאידיוט הזה שעה וחצי להגיע, לצחוק לי בפנים, להגיד ש"הלך פקום ראש" (לא קרוב אפילו) ואז עוד שעה וחצי עד הגרר. במקרה הזה, לא איכפת לי אם הם עמדו בהתחייבויות שלהם או לא, שעה וחצי לגרר או ניידת במדינה קטנה כמו ישראל זה מוגזם. על מה לעזאזל משלמים להם?

אני באמת לא מבין למה חברות דומות באנגליה יכולות להבטיח הגעה תוך 40 דקות לכל חור נידח באי, בכל מזג אוויר, אבל בישראל זה צריך לקחת שעה וחצי. זה נשגב מבינתי. מצד שני, כנראה שלצרכנים זה מספיק, והדרישות שלי פשוט גבוהות מדי.

פורסם

מקרים מוזרים להפליא אתם מספרים פה - מזל שביטוח הגרירה שלי נעשה בחברה אחרת, יורופ אסיסטנס אני חושב שקוראים להם.

לפחות פעמיים יצא לי לנסוע עם הגרריסט באוטו (כשהאוטו שלי מועמס) למוסך.

אף פעם לא שמעתי על סירוב להסיע.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בפעם האחרונה שהצטרכתי בגרירה אני הודעתי לחברת גרירה(שכחתי את שמם) מראש את התנאים שלי לגרירה:

א. אני בא עם הגרריסט ברכב.

ב. גרירה מלאה כמובן ושיישלחו גרר מתאים שלא ישפשף לי את הרכב מלמטה.

ד. שלא ייבדקו אותי עם שירותי דרך למה הוא לא ייתקרב לי לרכב והוא יגיע סתם.

הסברתי להם שמבחינתי עכשיו הם נמדדים, אם יפשלו באחד הסעיפים הגרר יעשה אחורה פנה ומצידי לחכות עד שיגיע מישהו מתאים, אם הם לא מסוגלים לעמוד בדרישות שיגידו עכשיו ואני אבטל את החוזה עימם.

כמובן שהדברים נאמרו בצורה יפה ובטונים רגועים.

בסוף קיבלתי שירות מעולה!! חבל שאני לא זוכר את שם החברה, לפחות היו מקבלים קצת קרדיט פה.

אחת המסקנות שלי בהתעסקות עם נותני שירות בארץ הוא שהרבה פעמים מזלזלים בתפקיד הפקידה שעונה לטלפונים ולא מבינים שהיא עלולה להיות זו שגורמת להפסדים בעסק.

סלחו לי אך פקידות פריחות/מרירות/מגעילות שלא מסוגלות להבין עניינים פשוטים ומקשות עליך את החיים בכוונה או לא בכוונה זאת מכה שלא כתובה בשום ספר! (כמו השרון החוצפנית הזאת שאין לה שום רגישות או חדוות שירות לבן אדם שנמצא כרגע במצוקה ומנסה לקבל עזרה ואוזן קשבת)

אני "בלי בושה" פונה לבעלי העסק כשניתן ונותן ביקורת בונה בנוגע לשירות (לפעמים האבסורד שמבעלי המקצוע מקבלים שירות מעולה אך יחס מגעיל ומעצבן מהפקידה שלהם), לצערי רוב רובם של הפעמים אין התייחסות אמיתית ואין שיפור של המצב, כבר אמרתי שהשלמתי עם זה שאנחנו חיים בגו'נגל?

מזל שהיינו בצבא ולמדנו להתמודד עם ראש קטן ואדיוטי פה ושם, אני מאמין שזה מה שעזר לי למתוח את הנרווים לכדי המשך התמודדות בחיים פה תוך כדי השגת מטרות ושמירה על שפיות.

זהו, הייתי חייב לשחרר קיטור (לאחר התמודדות השבוע עם פקידה מטומטמת של רופא שיניים במקום מכובד ועוד התעסקות בקניית מסך יקר והתרוצצות טלפונית בעקבות הקטנת ראש של כל אחד מהצדדים עד לייאוש טוטאלי וקניית מסך של חברה אחרת לגמרי, מחר אני מתכונן למערכה בפלאפון - אחלו לי בהצלחה)

לסיכום, לפותח השרשור אל תתרגש יותר מדי, פעם הבאה תכנן ליחס כזה ככה שלא תהיה מופתע. :)

נ.ב.: אני מנסה לחזק בעזרת ניפוח השרשור (בשביל דירוג טוב בגוגל) ולא אקח את שירותיהם בעצמי בעתיד.

פורסם

אני ממש לא מבין את השיטה של להשאיר את המפתח על הגלגל.

כאילו שהגנבים לא יודעים את זה? שישאירו את האוטו פתוח עם המפתחות בסוויץ' ודרך צלחה!

מעניין מי לוקח אחריות במקרה כזה, אני אפילו לא בטוח שהביטוח המקיף יכסה גניבה בסיטואציה הזאת.

פורסם
אני ממש לא מבין את השיטה של להשאיר את המפתח על הגלגל.

כאילו שהגנבים לא יודעים את זה?

למה נראה לך שהם יודעים את זה ?

גנבים טיפשים, הם לא יודעים שאם הם יגיעו בליל שישי לחניון של איזה מועדון בשרון הם ימצאו ב-90% מהמכוניות את הפאנל של הרדיו דיסק מתחת לשטיח,לרוב השטיח שמתחת לרגלי הנוסעים שבמושב האחורי (כי לשים מתחת לשטיח של הנהג זה הכי שקוף כאילו !!).

:lol:

באותה מידה הם גם יודעים שאם רכב חונה בלילה בכניסה לאיזה מוסך באיזור תעשיה שומם, סבירות גבוהה למצוא את המפתחות שלו על הגלגל, כבונוס לעיתים אפילו יהיה מחובר למחזיק המפתחות פתק עם הקוד של הקודנית...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עדיין יש צדיק בסדום!

לצערי הרב ביום שלישי שעבר נתקע לי הרכב באיזור ירושלים (נשבר חלק בקרבורטור)

אחרי שניסיתי כל אפשרות לנסות לתקן בשטח עם אפוקסי וכל מני אמצעים אחרים שהחזיקו לא פחות מכמה מאות מטרים החלטתי להפעיל את ביטוח הגרירה, זברה ואני רוצה לציין שלקח לגרר פחות מ20 דקות להגיע אליי והסכים להוריד לי את הרכב ליד הבית ולא במוסך (כדי שאני יתקן אותו ) וגם בטלפון הפקידה שאלה אותי אם אני רוצה להגיע עם הגרריסט שהמרחק בין ביתי לבין המקום שנתקעתי הוא כשעה נסיעה .

אני רוצה לציין שקיבלתי יחס מעולה , לעומת חברות שקיבלתי "שירות" מהם

ואני ממליץ עליהם בחום

פורסם

גם לי סיפור,

רצועה נקרעה, נתקעתי לא רחוק מהבית, נתניה, 11 בלילה.

מזמין גרר, הוא מגיע תוך שעה, מציע להשאיר את הרכב ליד המוסך ולזרוק את המפתחות לתוך המוסך, אמרתי שיהיה.

למחרת בבוקר התברר שהרכב נגנב.

באותו היום בערך החצות הרכב נמצא נטוש באזור כרמיאל,

עד היום לא ברור לי איך הגיעו מתל-אביב לכרמיאל בלי רצועה, פולו SDI

• תוכן חדש...