Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מעדכן, ביקשתי להתנתק, מיד העבירו אותי לשימור ואין שום בעיה.

המחיר ישאר זהה, יבואו להחליף להם את הממיר ל HD. עלות חד פעמית של 80 ש"ח (מאמין שגם זה יכל לרדת, אבל אני מודה שגם הם התישו אותי קצת).

בישראל התנהג כישראלי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ביס,

שילמתי עד כה 257 ש"ח בחודש על יס מקס טוטאל + חבילת הTOP (הכל חוץ מפרימיום) + יס מקס רגיל נוסף.

כעת המחיר עולה ל-274 ש"ח ונאמר לי שאין מה לעשות וזה הכי זול שלהם.

תעדכנו בבקשה מה קורה אצלכם?

משכנתא זה קל

פורסם

FiTCH, זה מה שכתבתי בחודש מרץ:

אם הייתי משאיר את חבילת ערוצי הפרימיום הייתי משלם 266 ש"ח.

והפירוט:

1. כל החבילות + ממיר טוטאל - 206 ש"ח.

2. VOD - עשרים ש"ח.

3. ממיר יס מקס - 5 ש"ח.

4. ממיר HD - עשרה שקלים.

5. חבילת ערוצי פרימיום - 25 ש"ח.

סה"כ 266 ש"ח. אני העדפתי להוריד את חבילת ערוצי הפרימיום ולכן אני משלם 241 ש"ח לחודש.

הכל עדין נכון חוץ מזה שהם העלו את המחיר של ה-VOD בחמישה שקלים כך שיוצא שאני משלם היום 246 שקלים עם ממיר אחד (HD) יותר ממך.

פורסם (נערך)

אני משלם כרגע המון ל-HOT לדעתי.

טלוויזיה - 3 ממירי HD רגילים, 2 ממירי MAGIC HD. כולל חבילת צ'רלטון וכמובן VOD. מחיר : 327 ש"ח.

תשתית - 100 מגה, 109 ש"ח.

טלפון - 39 ש"ח, ללא הגבלה.

סה"כ יוצא לי 475 ש"ח כל חודש. המחיר הגיוני או שאני משלם יותר מדי? איפה אפשר לחתוך?

עריכה אחרונה על ידי Farar
פורסם
בכמה אפשר להוציא (עלות התקנה+מחיר חודשי קבוע) מיס עוד ממיר HD רגיל לא טוטאל?

בין 10 ש"ח לחינם לחודש. תלוי ברמת המיקוח.

את ההתקנה אפשר להוציא ב50% עד חינם , גם תלוי ברמת המיקוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא משלם, ולא כוללת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שיחה עם שימור:

יס מקס טוטל + 2 ממירים רגילים. כל התוכן ללא פרימיום וללא vod.

229₪ ל 18 חודשים

לפני זה, היה לנו מקס רגיל ו2 ממירים רגילים , ושילמנו 240₪ בחודש.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מנוי בהוט כל הערוצים פתוחים למעט ספורט 2 ממירים מקליטים טלפון ללא הגבלה אינטרנט 100 מגה כולל הבוקס הזה שלהם 249 שח לחודש ל 18 חודשים. אני חייב לציין שהמחיר הרטשון שנתנו לי הוא 279 אבל הם עשו טעות קשה שלשמחתי היו לי הוכחות עליה ולכן קיבלתי את ההנחה הנוספת

פורסם

דני 9999 - הכוונה כולל הוט פייבר בוקס?

והמחיר הוא משימור לקוחות או מטכנאי ניתוק? (הממירים המקליטים הם HD מקליטים?)

תודה

פורסם

הממירים הם hd מקליט הקופסה היא הוט בוקס והמחיר זה למצטרף חדש. הייתי מחובר אליהם שנתיים ואז לפני חצי שנה עזבתי אותם לטובת עידן פלוס ונשארתי רק עם התשתית ואז חזרתי שוב וזאת ההצעה שנתנו בלי ויכוח בלי כלום. זה בא מהם.

• תוכן חדש...