Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זו האנטנה הזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה רכב משטרתי סמוי עם דבורה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שים לב ללוחית המתחלפת מדובר ברכב משטרתי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אפשר למצוא נחמה בזה שגם הכחולים נוסעים ברכבים זבלה ולא רק אנחנו.

בקרוב במחלקת התנועה- אבאו פיכס!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שזאת המיני-צ'קלקה, לא אנטנה. יצא לי לראות כאלה בעבר.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
צולם הבוקר בפקק השטני בכביש מס' 1.

יפה שהיה לך את האומץ לצלם באמצע נסיעה - ואם הוא היה מסתכל במראה האחורית?

שים לב ללוחית המתחלפת מדובר ברכב משטרתי

איך אתה יודע שהלוחיות מתחלפות? לפי ה"ידית" הזאת בחלק התחתון שלי המספר, בערך באמצע?

Bimmer

פורסם

לא היה רואה שום דבר, אל תדאג.

עריכה: ד"א, שום פוטושופ - רק ערכתי לו את הלוחית שלא יצעקו אחרי זה שמפרסמים לוחיות זיהוי גלויות... ולניידות יש לוחיות זיהוי מתחלפות, לכל רכב משטרתי יש לוחית אזרחית ולוחית משטרתית אדומה - ואפשר להחליף בינהן במידת הצורך, על היונדאי הזו הותקן מתקן שכזה - אפשר לראות באחת התמונות את הידית בתחתית הלוחית.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

אנטנה זו היא למכשיר קשר נייח שנמצא בתוך הרכב. לא דבורה, לא ממל"ז וגם לא נעליים :lol:

כנראה שייך לבילוש או אחד הקצינים.

• תוכן חדש...