Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

מדובר במנוע פינטו, משאבת דלק מכנית (חדשה, בת כחודשיים). הרכב נכבה ומגמגם בצורה מוזרה (קרב' משופץ ומכוון).

במהלך בדיקה של הצינורות דלק, הרכב מונע, אך לא מגיע דלק לפילטר דלק בכלל. הורדתי את הצינור דלק העליון במשאבת דלק, ויצא משם דלק בזמן סטרטר. אך לא מגיע דלק לפילטר דלק באופן תמידי.

אשמח לשמוע מה אפשר לעשות. עוד דבר שחשבתי עליו, סתימה של המיכל דלק. הבעיה החלה לאחר כמה נסיעות על הצד. החשד שלי שהמצוף התפרק בתוך המיכל דלק והוא סותם את המעבר של הדלק.

תודה, JEP.

פורסם

גנייה שלום רב !

כמו תמיד, אני חוזר על המשפט הנדוש, תמונה שווה אלך מילים!

ומכיוון שידוע לי שאתה חובב צילום מושבע, תמונות של הרכבת צנרת הדלק, צצשאבת נדלק לקניסטר ומהקניסטר למשאבת הדלק חשובה, והרכבה הפוכה של הצנרת, או צנרת מחוררת , תגרום ליניקת אוויר ולא דלק,בדוק צנרת מחוררת, לפני משאבת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הקניסטר מבוטל אצלי, כמו אצל 95 אחוז מהסיירות בארץ.

הנה התמונות, יש לציין כי החלפתי את הצינורות לפני יומיים, האורך של הצינורות הוא אותו הדבר כמו שהיה לפני שהחלפתי.

img0086hw.jpg

img0088pp.jpg

פורסם

שלום רב !

כמו שאני תמיד חוזר ואומר, "תמונה שווה אלף מילים", ותמונה ממוקדת יותר, באזור הקרבורטור,שווה יותר.

אך למצוף אין קשר כלל לתקלה, מתי החלה הבעייה לאחר החלפת משאבת הדלק, ומדוע בכלל הוחלפה המשאבה המקורית?!

במקרה של לחץ רצוף וקבוע, מצינור עליון במשאבה, אין כל סיבה שמסנן הדלק לא יתמלא בדלק, עד לבערך מחציתו ולא יותר מכך, אך המפלס במסנן חייב להיות רצוף בלתי ניראה לעין, וללא בועות אוויר.

בברכה

צביקה

פורסם

החלפתי את משאבת הדלק בגלל שהמקורית לא עבדה יותר. הבעיה החלה לאחר כמה נסיעות על הצד.

צביקה, אורך הצינורות נראה תקין?

JEP.

פורסם

שלום רב !

אורך הצינורות ניראה תקין.

אני דוווקא חושד בכניסת צינור הדלק למשאבה המגיע לטנק, שמא הוא מורכב הפוך, בדוק חיצים, של אין ואאוט במשאבה, ובדוק האם לא הרכבת הפוך את הצנרת לכניסה והיציאה של הצנרת למשאבה.

מה זאת אומרת נסיעה על הצד?

בברכה

צביקה

פורסם

קיצרתי את הצינור שיוצא מן המשאבה לפילטר דלק, עד עכשיו (כשלוש שעות נסיעה, הכל בסדר).

בכל מקרה אפרק את הטנק דלק, צריך להחליף את המצוף דלק. מקווה מאוד שעדיין נשארו כאלה בחנויות החלפים.

תודה, JEP.

נהיגה על הצד = דריפטינג.

• תוכן חדש...