Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ספיידר באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

היום, במקרה ראיתי מודעת מכירה זאת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-FIAT-SPIDER-124-CONVERTIBLE-RUNS-GREAT-LOW-MILES-/270661671260?pt=US_Cars_Trucks&hash=item3f04b1595c#vi-content

האם זה איתכן שרכב במצב כזה (מצוין) יעלה רק 2600 ירוקים.

וסתם מסקרן אותי כמה יכול לעלות לעשת לו עלייה?

תודה לעונים.

דניאל

פורסם

הרכב במצב טוב אך לא מצויין... הוא צריך צביעה ונראה שגם יישור קו מיכני,אם תחליט גם על רפדות וגג הסיפור יהיה יקר יותר.

לדעתי זה רכב שנקנה כרכב שמור מיד ראשונה והיות וכמעט לא נסעו איתו אזי גם לא דרש יותר מדי השקעה אבל לא לשכוח,הוא בן 34 שנים ואם אתה רוצה רכב ברמה הגיע זמנו לקבל השקעה.

בהערכה גסה,כולל הובלה יבשתית בתוך ארה"ב,הובלה ימית,עמלות,מיסים וכיו"ב היא תעלה בין 8500 ל-10,000 ירקרקים.אני הייתי מעמיס עליו כל מיני חלקים,גג מתקפל חדש וכיו"ב ועובר את הסבל של משרד התחבורה והמכס פעם אחת.

פחחות,צבע ויישור קו מיכני,לפחות עוד 10,000 ש"ח (ואני סופר אופטימי).

ב-50,000 ש"ח תהיה לך ספיידר נחמדה מאד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ב-50,000 ש"ח תהיה לך ספיידר נחמדה מאד.

וזה מחיר ש מצדיק יבוא ?

האם תוכלו להצליץ לי על איזשהו עסק שמיעץ ביבוא אישי/ או מיבא ודועג באצמו לכל הסידורים.

פורסם
וזה מחיר ש מצדיק יבוא ?

האם תוכלו להצליץ לי על איזשהו עסק שמיעץ ביבוא אישי/ או מיבא ודועג באצמו לכל הסידורים.

אם המחיר מצדיק או לא זה עניין שלך כלומר עד כמה שווה לך להחזיק ברכב כזה,עד כמה אתה רוצה אותו ועד כמה אתה יכול להרשות לעצמך.

כלכלית רוב רכבי האספנות הם הפסד טהור,תביא רכב כזה,תשקיע בו ואח"כ כשתרצה למכור לא בטוח שמתצא קונה במחיר שבו תצא מורווח או אפילו תכסה את ההוצאות,לפעמים מציאת קונה לוקחת שנים...

שאר לעסקים שמייבאים,יש כאלו,אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר אותם אישית,תעשה שימוש באופצית החיפוש כאן בפורום,דובר עחיהם רבות גם לחיוב וגם לשלילה,לך ללוח יד 2,חלק גדול מהמודעות שם הם של יבואני רכב,מה שבטוח,אם תפנה לאחד כזה עלות הבאת הרכב תסתכם ביותר שכן איש אינו עובד חינם.

אם אתה חסר ניסיון בתחום,אולי תרכוש לך רכב בישראל,תתערה,תתפוש ניסיון,תכיר את התחום,את מקורות החלפים ואז תחליט אם אתה רוצה להמשיך ולקפוץ מדרגה לרכב יקר יותר ולתהליך של ייבוא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...