Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניינת בקניית קליאו b 2003 אוטומטית 1400 סמ"ק יד 2 יד ראשונה ליסינג נהג יחיד

המכונית ניראת חיצונית טוב בלי תאונות ובלי דפיקות ניראת שמורה חיצונית ופנימית

הקילומטראז' 155.00 ק"מ { יודעת שזה גבוה }

יש לציין שאני מאוד מוגבלת במחיר

הוא רוצה עליה 15500 ש"ח , טסט ביוני 2011

זאת תהייה המכונית הראשונה שלי

מה גם שמעולם לא נהגתי באוטומט ואצטרך לקחת שיעורי נהיגה באוטומט { חוזרת לכביש אחריי טראומת תאונה מאוד ארוכה }

אותי מעניין בטיחות { מסיעה תינוקת קטנה } צריכת דלק ועלות תיקונים

מחפשת כבר למעלה מכמה חודשים רכב { השתגעתי כבר}

מה דעתכם ? האם לקחת ??

ואם כן מה לבקש בבדיקה ? האם כדאי לבצע בדיקה בכלל ??

{ הוא הראה לי קבלות במוסכים מורשים , האוטו אצלו כבר 4 שנים עשה טימינג ב 90.000 ויש לו את הבדיקה כשקנה מהליסינג }

תודה רבה על תשובתכם

פורסם

לדעתי, ספציפי לגבי האקזמפלר הזה תמשיכי הלאה ואפילו לא הייתי משקיע בו כסף לבדיקה.

אם את נעולה על קליאו אוטומטי בשנים האלו-נכון שהן בטיחותיות אבל הגיר בהחלט עלול להיות נקודת תורפה ובמיוחד בק"מ הזה ועוד רכב שהיה בליסינג לשעבר ולכן עדיף לחפש אחת פרטית ושמורה ורצוי מיד ראשונה ועם ק"מ כמה שיותר נמוך.

בכל מקרה של בדיקת רכב כזה או אחר,אין לסמוך על בדיקת רכב שמראים לך,אלא לבדוק את הרכב במכון בדיקה עצמאי מטעמך (את לא יודעת אילו הפתעות יש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטיימינג הבא יגיע תוך X זמן או 180K בקמ המוקדם מביניהם ושימי לב כי הטיימינג יקר יחסית לפחות כך זה היה בדור הראשון (היה לי 2001).

בעיקרון נק' החולשה של הרכב זה הגיר האוטומטי ויש לבדוק אותו טוב טוב. ממליץ לקחת לבדיקה מקיפה במוסך מרכזי של רנו, לי לפחות זה עזר להחליט למכור. אגב הדור הראשון נשחט במחיר אז ככה שיש לך כאן נק' כח על המוכר. יש לשים לב בין היתר גם לפלסטיקה של המזגן שנוטה להתפרק והיא מאוד יקרה, ולבדוק שמולא מים יעודיים המנוע דיי רגיש גם להתחממות. בסך הכל מדובר ברכב טוב רק צריך לבדוק ב7 עיינים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ממליץ לך לבדוק דווקא את הקליאו בעלת הגיר הרגיל (במיוחד אם אין לך בעיה, כפי שהובן, לנהוג עם גיר רגיל).

כך תרוויחי:

1. רכב יותר חסכוני (מזה האוטומטי).

2. הגיר (אוי הגיר...:wink:) האוטומטי שעלות תיקונו עלולה להיות לא נעימה (מה לעשות-המכלול המורכב הזה נוטה להתקלקל).

alfa 156 2.5.

פורסם

חבר'ה ממש תודה אבל עוד יותר התבלבלתי

יש כאלה גם מסביבי שאומרים לי לקנות ויש כאלה שאומרים לי להתרחק ! אוףףףףףףף

אני מבולבלת מה גם שאני מחפשת רכב כבר כמעט חצי שנה ולא מוצאת בסכום עד 17000 ש"ח

הלוואי והייתי מוצאת מציאה עם גיר ידני וקילומטראז' פחות מ 170

הלוואי

זאת הבעייה !

מישהו יודע תיצרוכת דלק של הרכב הזה באוטומט ?

:cry:

פורסם

בחיפוש קטן ב יד 2 עם הסינונים הנכונים עלו התוצאות הבאות: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=2000&UntilYear=&Auto=&fromPrice=14000&untilPrice=18000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=150000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אני לא יודע איך חיפשת ויכול להיות שאני סתם מציק לך ואת כבר מכירה את כל המודעות האלה אבל ממליץ לך לבצע את החיפוש הזה כל כמה שעות בסוף זה יגיע אני יודע שלחפש חצי שנה זה מתסכל אני גם חיפשתי כמה חודשים ובסוף מצאתי מה שחיפשתי. לא לקנות רכב רק כי אין כח לחפש עוד. זה לא הוט.

• תוכן חדש...