Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט למחסום של החנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לפני כמה חודשים התקינו לנו מחסום חדש לחניה (חניה כללית למשהו כמו 5-6 בניינים).

תחילה על כל שלט ביקשו 75 שקלים - נשמע הגיוני אז שילמנו.

עכשיו רכשתי רכב וביקשנו מוועד הבית לרכוש שלט נוסף. תחילה החברה רצתה 170 ש"ח אך וועד הבית התנגד בתוקף, הגיע עד המנכ"ל וההוא הוריד את המחיר ל-115 ש"ח "באופן חד פעמי".

אני התעצבנתי שעושים לי את ה"הנחה" הזאת ולכן אני שואל אתכם:

כמה יעלה לי (בערך כמובן) לשכפל את השלט הנוכחי שלנו?

תודה רבה לכל העוזרים :)

Bimmer

פורסם

גם לי הייתה בעיה כזו .

בחרתי לשכפל שלט ,למרות שאמרו שזה לא טוב ולא יעבוד , היום שנתיים אחרי השלט הזה נותן בראש .:2gunfire:

מה גם שיש אפשרות לכבות אותו , ולהדליק אותו רק שאתה מתקרב למחסום , מה שמאריך את חייו .

לגבי המחיר , אני לא זוכר , אך זה היה זול משמעותית .

פורסם

אני עשיתי את זה אצל אבי סער בהדר יוסף .

בגדול כל מקום שמשכפל מפתחות , אמור לדעת גם לשכפל שלטים . (ace , הום דיפו וכדומה)

• ספונסר פורום
פורסם

יש כל מיני סוגים של שלטים. יש שלטים "חכמים" עם קידוד שיקר יותר לשכפל, ויש שלטים "טיפשים". צריך לבדוק איזה שלט יש לך עכשיו ובהתאם להתאים את השלט הרצוי.

בכל מקרה, אתה יכול לפנות לפאר המנעולים בפ"ת שמתעסק עם זה ולבקש ממנו הצעת מחיר.

פורסם

אם מדובר בשלט עם קוד רנדומלי, המשכפל יצטרך להגיע עד הבנין כדי לשכפל - זאת בד"כ הסיבה שמבקשים יקר יותר על שלטים מסויימים. לרוב משכפל חיצוני לא ינסה לשכפל שלט בודד כי אם הוא יעשה טעות, הוא עלול לנטרל את כל שלטי הבנין ויהיה צורך להגדיר את כולם מחדש.

החברה שנותנת שירותים למחסומים ממילא מסתובבת בשטח במסגרת אחזקה ותיקונים, ובשבילה זה עוד משימה ביום עבודה של טכנאי. יתכן גם ויש להם מוחות מקבילים במחסן והם יודעים איזה מותקן בכל כתובת ויכולים לשכפל בלי להוציא טכנאי למקום.

בנוסף - במקרים רבים, מוכרים את השלט בעיסקת חבילה כוללת עם המחסום. אח"כ כשמוכרים בבודדת זה מחיר לבודד.

כשאני הזמנתי מחסום עם שלט רנדומלי, מראש נכתב בהצעה מחירו של שלט בזמן ההזמנה/התקנה וגם כמה יעלה שלט בעתיד בהזמנות בודדות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מכיר השלטים הנ"ל. חיצונית אין הבדל בין שלט רנדומלי לשלט פשוט.

תתנה מראש שאם לא יתאים שתחזיר תוך יום. אם המשכפל מסכים לא צריכה להיות בעיה. לי היה מקרה דומה, המשכפל לא האמין, הלך לבדוק ובסוף הסכים שהוא לא יכול לשכפל והחזיר הכסף.

• תוכן חדש...