Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע לפיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הצלחתי בכישרון רב לקלקל את הלוק של הפיג'ו הכתומה שלי :cry:.

אנא הציצו בתמונות המצורפות והמליצו איפה כדאי לתקן באיזור פתח-תקווה.

אם יש למישהו מושג לגבי טווח המחירים של עלות תיקון כזה אני אשמח.

תודה על העזרה.

DSC00033.jpg

DSC00034.jpg

DSC00035.jpg

פורסם

איה! לא נעים...

אל תשכח להעלות תמונות אחריי התיקון!

אני מקווה שתצא מכל הסיפור הזה בהכי זול ובעבודה הכי טובה שאפשר.

פורסם

אאוץ :-(

טוב, נו, זה לא כל כך נורא. צריך לבצע תיקון פחחות קטן לכנף האחורית ולצבוע מחדש את הדלת, הכנף והפגוש.

אם תרשמי מאיזה אזור את בארץ אולי נוכל לכוון אותך לפחח טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תאמיני לי זה יותר מבאס כשעושים לך את זה לרכב כשאת בכלל בבית והשארת אותו בחניה. זה מה שקרה אצלי והמוכשר שפשף אותי פעמיים! פעם אחת ככה ופעםמתחת לבאגז'. בכל מקרה אם את מחיפה יש לי מקום להמליץ זול ואמין.

פורסם

פשוט תלכי לאיזור התעשייה בבני-ברק שליד קניון איילון (מאחורי אוטו דיפו). יש שם לפחות 5 -7 מוסכים שמתמחים בתיקוני צבע ופחחות. תוך 20 דקות יש לך 4 הצעות מחיר. אגב, בבדיקה שעשיתי לתיקונים של האוטו שלי, המוסך "הרשמי" של הרכב שלי הציע אותה הצעת מחיר כמו של המוסכים הלא מוכרים.

אני לא יודע אם הוא עושה עבודה יותר טובה בצבע, אבל זה בטוח שאם חסר קליפס להצמדת פס הפלסטיק או הפגוש (או כל רכיב זול אחר של הרכב) אז המוסך "הרשמי" ישלים את החלק במקום לתקוע בורג באלכסון או משהו כזה.

פורסם

אגב, מישהו מכיר איפה עושים את התיקונים לכיפופים הקלים בעזרת ואקום? (כמו תיקון מכות ברד)

חבר שלי אמר שככה תיקנו לו בלי לצבוע מחדש אבל אני לא מצליח למצוא...

זה בגלל שהאלה שמוציאים את הזבל, דפקו את הפח זבל של הבניין באוטו שלי! ועכשיו יש לי שקע 5X5 סנטימטר ליד הפנס האחורי. הכי מעצבן בעולם ++

פורסם

שלום לכולם,

תודה על ההשתתפות והתגובות.

אני גרה בהוד השרון ועובדת בפתח-תקווה בקרית אריה.

אם יש למישהו המלצות לפחח טוב באיזורים אלה אני אשמח לקבלן.

תודה,

ליאת

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...