Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר 4 שנים עם ליסינג, הגיע הרגע שבו אני מתפקח מהחלום, וקונה רכב.

במקרה שלי, המעבר קל - אני קונה סיאט לאון 2002 מנוע 1800 אוטומטית מההורים ב 30000 שקל.

יש לה 130000 ק"מ והיא שמורה מאוד, יד שניה.

אני לא בטוח בדיוק לגבי הדגם, אבל יש לה 4 חלונות חשמל, מראות מתקפלות ובקרת אקלים.

היות וביליתי לא מעט שעות ברכב כשהייתי צעיר יותר, אני יודע שאני אוהב את הרכב מאוד ואשמח לקנות אותו.

עכשיו יש רק סוגיה אחת - אני גר באזור רחובות, עובד באור יהודה ומחפש המלצה למוסך (עדיף מורשה) שבו השירות יהיה אמיתי

ואוכל לטפל שם ברכב בלי לחשוש שדופקים אותי.

אמנם אני לא טיפש, וכנראה שארגיש שעובדים עליי, אבל נושאים טכניים הקשורים לטיפול ברכב אינם בין שהתחומים שבהם אני שולט בצורה מושלמת.

אז אני זקוק לכם, ולהמלצות שלכם.

נ.ב. ראיתי שיש גם פורום טיפולים ותחזוקה, אבל היות והשאלה שלי היא לא קונקרטית, הפורום הזה נראה לי יותר מתאים לשאלה שלי.

תודה מראש,

איתם דודאי.

תמונה עדכנית מלפני חודש בערך : (אגב צולמה ב Samsung Galaxy S, טלפון מומלץ מאוד) 2010-10-08145245.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני לא הייתי מתקרב למורשה צ'מפיון ומעדיף לטפל אצל איציק בראשון.

הבנתי שגם מוסך רון מומלץ אבל אישית אף פעם לא הייתי שם.

פורסם
אני לא הייתי מתקרב למורשה צ'מפיון ומעדיף לטפל אצל איציק בראשון.

הבנתי שגם מוסך רון מומלץ אבל אישית אף פעם לא הייתי שם.

תודה על ההמלצות, יש לך מספרי טלפון או אתרי אינטרנט של מוסך איציק?

מוסך רון מצאתי.

הממ, אני מבין את הסלידה שלך מ Champion, לשמחתי בכרמיאל יש מוסך שמו מוסף סגול,

אבי טיפל שם ברכב במשך שנים רבות ולפני כן ב Octavia TDI, למעשה בן בית שם.

אבל כמובן שיש מוסכים יוצאי דופן.

לדעתי רכב ששווה 30000 כבר לא שווה להשקיע במוסך מורשה איתו - בהנחה שיש תחליף איכותי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שתי המלצות אישיות מנסיוני (גם אם אני חוזר על דבריי קודמיי):

א. מוסך רון - שווה להגיע (סה"כ אתה ברחובות, ויש שהגיעו אליו לת"א ממקומות הרבה יותר רחוקים). מקצועי, אמין, שרותי. מחירים אולי קצת יותר סבירים מהמורשים (מורשי יבואן). בכיף אפשר להעביר אצלו יום שישי, כשהרכב על הליפט, להתרשם ולראות.

ב. מוסך תושיה - מורשה יבואן - שרות ויחס טוב מאוד, אמין, מקצועי. נמצא בת"א (תוכל להריץ חיפוש).

alfa 156 2.5.

פורסם

+1.:mm_yeah:

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שתי המלצות אישיות מנסיוני (גם אם אני חוזר על דבריי קודמיי):

א. מוסך רון - שווה להגיע (סה"כ אתה ברחובות, ויש שהגיעו אליו לת"א ממקומות הרבה יותר רחוקים). מקצועי, אמין, שרותי. מחירים אולי קצת יותר סבירים מהמורשים (מורשי יבואן). בכיף אפשר להעביר אצלו יום שישי, כשהרכב על הליפט, להתרשם ולראות.

ב. מוסך תושיה - מורשה יבואן - שרות ויחס טוב מאוד, אמין, מקצועי. נמצא בת"א (תוכל להריץ חיפוש).

תודה על המידע!

הלוואי והייתי יכול לעשות מ-ש-ה-ו בכיף בימי שישי אבל צערי מרוץ העכברים כבר אצלי.

ראשון עד רביעי עבודה, חמישי שישי לימודים, שבת שיעורי בית + זמן בת זוג.

אני חצי מת, כמעט זומבי.

תל אביב זה באמת לא רחוק, לא כל כך אכפת לי אם המוסך מורשה יבואן או לא, אחרי הכל הרכב שנת 2002, כשאמכור אותו זה כבר לא ישנה הרבה אם הוא טופל במורשה או לא, הכי חשוב לי לדעת שאם אני משאיר שם את הרכב, ומותיר את השיקול דעת המוחלט בידי המכונאי או בעל המוסך, לא ידפקו אותי, לא יגררו אותי ולא יקחו ממני כסף מיותר.

לכל אחד מגיע שכר על עבודה ישרה אז אני לא מחפש מחירי שפל.

בנתיים אני נאלץ לחכות שאבא שלי ימצא רכב בסביבות 70000, והלאון אצלי. העסקה כבר סגורה.

תודה על המידע חברה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

ממליץ בחום על רון. הגון, סופר מקצועי(!!!) ומחירים מאוד הוגנים.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...