Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה יום בברצלונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, סגור אחרי "הרבה" מחשבה אנחנו טסים לברצלונה(אני והחברה),

רוצים לדעת, כמה יעלה יום ממש בסיסי בברצלונה, לטייל ברגל, אוכל (מהיר וזול),

אחרי טיול של שבוע בפריז ששם טחנו כל כך הרבה כסף בלי לדפוק חשבון הפעם רוצים טיול מסוג של לסמן וי, שהיינו בברצלונה, כלומר לא לחזור עם מזוודה מלאה בבגדים חדשים ומתנות לכל המשפחה כמו פריז, אלא להנות מטיולים (לא יקרים), מהנוף, ואוכל מהיר.

מלון כבר יש עם ארוחת בוקר.

והאם מישהו היה במלון בשם "ROMA" ? איך הוא? ואיך המיקום שלו?

הבנתי מתגובות שהוא מלון ממש טוב וממקום טוב.

תודה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שינוי כיוון מעניין אחרי ברלין...

ברצלונה היא עיר די זולה יחסית לפריז או רומא למשל, אבל עדיין יקרה כשמחשבים הכל בשקלים.

למיטב זכרוני, חבר הפורום BMW (אמיר) חזר משם לא מזמן, אולי הוא יוכל לתת לך הערכה בנושא.

מזמן כבר לא ביקרתי בעיר בתור תייר, אבל אני מניח ש-40 יורו לאדם ליום יספיקו לאוכל וכלכלה בסיסית.

אם תקנו אוכל בסופרמרקט ותכינו אותו במלון, או תעשו פיקניק באחד מהגנים הציבוריים בעיר, תוכלו להכניס

באותו מחיר גם ביקורים באתרים ועלויות נסיעה בתח"צ.

מילת אזהרה לגבי מזג האוויר: כרגע המצב פה מאד לא יציב, יום אחד חם ושטוף שמש ולמחרת קר וגשום.

תהיו מוכנים לשתי האופציות, ואל תתכננו שום דבר שיהיה יקר מדי לבטל במידת הצורך. צפו לטמפ' נמוכות

בשעות הבוקר, עד שעה 10-11 כשכבר מתחיל להתחמם.

עונת התיירים נגמרה, לכן אפשר לשכור רכב מאד בזול (שבוע שעבר שכרתי פולו ב-85 יורו ל-4 ימים).

אם תעשו את זה, תוכלו לראות בדרך גם את קוסטה בראבה, טראגונה או מונטסרט, ולהנות מהטבע

ומכבישי הנהיגה המשובחים באזור (יש לי הרגשה שארכיטקטורה ומוזיאונים זה לא הקטע שלכם).

טיול נעים!

פורסם

ואדים לא טועה, אכן חזרתי מברצלונה (ולא הספקתי להודות לו על ההמלצות המעולות והמפה המצויינת- תודה רבה ואני גם ארשום לך חוויות בפרטי :wink: ).

ברצלונה לתייר היא יקרה! יקרה מאוד!

כניסה למוזיאונים ולאתרים ידועים היא סביב ה-10 יורו לאדם.

נסיעות באוטובוסים ובמטרו- זול יחסית, כרטיס מטרו אחד (1.4 יורו) משמש אותך להגעה כמעט לכל פינה במרכז.

נסיעות במוניות- יקר מאוד, מבינים שאתה תייר, מפעילים מונה ולוקחים אותך מפ"ת לת"א דרך חדרה.

אוכל:

ארוחה במקדונלדס- כ-7 יורו.

ארוחה במסעדה בכיכר קטלוניה ובראמבלה יכולה להגיע בקלות ל-20 יורו בשביל 2-3 טאפסים קטנים ו-2 בירות בבקבוק.

בגדול עדיף לאכול כמה שיותר רחוק מהראמבלה אבל כשאתה מטייל בעיר ונהנה מהחופשה אתה לא ממש מחשבן.

בקיצור, מחיה לא זולה. קניות עד כמה שאני ראיתי (ברשתות הגדולות שלהם) לא זול בהרבה מהארץ.

הטיול שלכם יכול להתרכז בבילוי יומי בכיכר קטלוניה, כיכר אספניה ורחוב הראמבלה עד לנמל החדש (כולל הנמל המגניב).

כדאי ללכת ברגל לאורך הרחוב המקביל לראמבלה (פאסיה דה גרסיה) צפונה ובדרך לראות את בינייני גאודי.

אם יש לכם זמן פנוי, תרחיבו את הטיול היומי גם להר היהודים (אפשרי גם רכבל ישירות מהנמל).

כמובן שישנו הקאמפ-נו, חובה לבקר! (זה רחוק מהמרכז אבל יש תחבורה ציבורית ישירה).

נקודות עניין נוספות :

* האקווריום בנמל (18 יורו לאדם, לא זול, אבל מדהים!) (ברגל מהכיכר, ללכת לאורך הראמבלה עד לנמל)

* מזרקות הקסם בכיכר אספניה (שאני הייתי לפני שבועיים היא הייתה בשיפוצים ולא עבדה- תבדקו את זה).

* שוק לה בוקריה בראמבלה- להגיע בבוקר (9 בבוקר) כדי לראות איך מביאים את כל הסחורה מהים.(ברגל מהכיכר)

* סגרדה לה פמיליה- אמנם בבניה ולא ניתן להיכנס אבל בהחלט מדובר בבניין שלא רואים כמותו (קו מטרו ישיר מהכיכר).

מלון רומא ממוקם קצת רחוק מכיכר קטלוניה שהיא המרכז להכל!

אני מציע שמיד עם הגעתכם לברצלונה תלמדו את המטרו, א"כ תקנו כרטיסיה של 10 נסיעות (ותודה ואדים) ותשתמשו במטרו בקביעות כדי להגיע כל יום לכיכר קטלוניה.

קח לך 50 יורו ליום כדי להיות בטוח (תשכור כספת במלון- 5 יורו ליום ואל תיקח את הכסף איתך במלואו).

אם יש עוד שאלות, אל תתבייש.

ואדים, שוב תודה על הכל!!

פורסם

וכמובן, אם אתה חובב כדורגל בכלל ואוהד ברצלונה בפרט - לא לפספס את הסיור ב"קאמפ נואו" ו/או רכישת כרטיס למשחק ליגה/ליגת האלופות אם יש לך תקציב (וגם מזל).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...