Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

swirl marks ברכבים חדש מצ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום,

נראה שצ'מפיון כנראה ללא ידיעה מייצרים swirl marks על משטחי הרכב.

מי שרוצה לראות דוגמא למה זה swirl marks יכול לראות כאן:

http://www.nessdetail.com/gallery/seat-ibiza-cupra-07

בעקרון אלא מן מיקרו שריטות שרואים באור שמש ישיר (רואים בצורה טובה כאשר מסתכלים ישר לאיפה שהשמש מכה על הפח)

שמעתי כבר מכמה אנשים על הבעיה ברכב חדש ורציתי לפתוח את הנושא.

תבדקו את רכבכם ותנו תגובה האם גם לכם יש או אין (יהיה מעולה אם תצטרפו תמונות)?

בעדיפות לרכבים חדשים אשר נשטפים באופן ידני, כי הסימנים הם בדרך כלל כתוצאה ממכונות אוטומטיות ככל הידוע לי)

אני מעוניין לבדוק ולהוכיח שהעניין קורה בתדירות גבוהה על מנת להציג זאת לגורמים הרלוונטיים לתיקון העניין. (כנראה החלפת מתקן השטיפה בבונדד או whatever גורם לזה)

תודה,

--רן.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה גם אצלי - בכל הרכבים שנרכשו בשנתיים האחרונות.

ברכב הנוכחי פתרתי את הבעיה באופן אישי, בעזרת שימוש בחומרים יעודים.

הנושא די מעצבן. העיקר פתרתי את התופעה :-)

ואגב, הרכב שלי נשטף ידנית במתקן המסירה בבני ברק.

לא בבונדד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קרה גם אצלי - בכל הרכבים שנרכשו בשנתיים האחרונות.

ברכב הנוכחי פתרתי את הבעיה באופן אישי, בעזרת שימוש בחומרים יעודים.

הנושא די מעצבן. העיקר פתרתי את התופעה :-)

ואגב, הרכב שלי נשטף ידנית במתקן המסירה בבני ברק.

לא בבונדד.

אשמח אם תוכל לפרט כיצד פתרת את הבעיה (אם לא נזקקת לפוליש שלב ראשון)?

אולי זה מגיע בדרגות חומרה שונות, ואם עשו לך שטיפה ידנית אז אולי זה בכלל מגיע כך מהמפעל שזה דורש פנייה לVW עצמם.

(חבל שלא בדקתי את זה עוד בבונדד שהרכב היה לפני שטיפה)

פורסם

אצלי התופעה הייתה "בקטנה" ונעלמה בעזרת ווקס איכותי ואוטם צבע לאחר מכן.

ביקרתי במפעל, ראיתי את הרכבים תוך כדי ואחרי הרכבה - הם לא יוצאים כך מהמפעל.

יתכן והם שטפו את הרכב בבונדד במכונה ולאחר מכן ידנית במסירה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דיברנו על זה כבר, לא?

בהצלחה במאבק. כנראה שזה נגרם מהמכונה שלהם. תתנחם בעובדה שזה כנראה מופיע לכל מי שהשכיל לקנות מהם רכב, מאיביזה SC ועד R8...

אגב, אם יצא דבר אחד טוב מהswirl marks של צ'מפיון, הוא שהתוודעתי כרגע ל"יבגני" שעושה דיטיילינג. יבדק, התוצאות יפורסמו מעל דפים אלו. החזית של האוטו נראית כמו מסיבת פנויים פנויות של יתושים, כולם מרוחים זה על זה. בשביל להגדיל לעשות, ציפור חירבנה לי לתוך הגריל (זה כנראה היה יעף הפצצה, זה בתוך הגריל, כנראה שגם עופות מקבלים JDAM)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אהלן רועי,

אכן דיברנו על זה, התופעה הזאת אצל צ'מפיון מדהימה אותי ונראה לי שהם בכלל לא מודעים לכך.

ברגע שיהיו לי פה מספיק תגובות מאנשים שקיבלו רכבים חדשים כולם עם הסימנים האלה אז אוכל להתחיל לפנות לשירות של צ'מפיון והלאה כדי לטפל בנושא.

יש לי הרגשה שהבעיה הזאת יכולה להגיע לפתרון בקלות יחסית כדי לאפס את צ'מפיון בעניין.

פורסם

ראשית, מהשריטות הנ"ל נפרדים על ידי פוליש אשר חייב להתבצע על ידי מקצוען וחומרים איכותיים אם אתה לא רוצה להרוס את הלכה ולהגיע לצבע. השריטות שאתה רואה הם (למזלנו) בלכה ולא בצבע לכן ניתן להוריד שכבה מיקרונית ממנה יחד עם השריטות (בגלל זה רואים אותן יותר ברכבים כהים, הלכה בהירה. קשה עד בלתי אפשרי לשמור על רכב שחור נקי מסווירלס). כדי להמנע לחלוטין מהשריטות הנ"ל יש להשקיע את רוב יומך בטיפול ברכב או לחילופין לשלם אלפי שקלים למישהו שיעשה זאת.

ולצד הריאלי- "שטיפה ידנית"? הצחקת את הלכה, גם האביזר הכי עדין שלהם הוא מגבת מטונפת\"כפפת מיקרופיבר" מטונפת בשקל וחצי מלאה באבנים זעירות שנדבקו לשם כאשר הוא ניסה לשטוף אותה עם הגרניק כנגד האספלט, ולבל נזכיר את המטאטא המפורסם שרק מראהו משפשף רכב, ולא משנה איזה, גורם חלחלה, לקינוח הבחור גם נותן מכות קלות עם גוף המטאטא העשוי עץ ומסמרים כאשר הוא מנסה להגיע לגג. תכלס, מה היית מצפה ממישהו שזהו הרכב ה40 שהוא שוטף הבוקר, וסביר להניח שתנאי ההעסקה שלו לא משהו גם כן :mm_eek:. מה כן ניתן לעשות? ראשית, וקס וקס ועוד וקס. עדיף סילנט (סוג של נוזל פלאים פולימרי אשר עושה אותה עבודה כמו וקס) ועליו וקס. שוב, איכותיים. להבא, כאשר השריטות ישובו בשטיפה הבאה (ואלא אם כן אתה שוטף את הרכב בעצמך עם כפפת צמר כבשים מרוכך ב40 פאונד ודואג לשמור עליה בסטריליות כמו בקבוק חלב של תינוק), הן תגרמנה, נקווה שהשריטות לא תעבורנה את הוקס והאוטם הפולימרי.

לגבי רכבים חדשים מהחברה עם הסימנים- הרכב לא יוצא כך מהמפעל, זאת גם הסיבה שהוא מגיע עם המדבקות הלבנות בכל פינה, מכשירי תנועה, מפורשה ועד סוזוקי ב60K שח, מאכסנים את הרכב עם המדבקות הלבנות עד למסירה ולא שוטפים אותו, מקסימום שטיפה קלה, וכך נמנעים מהסימנים. סביר להניח שהרכב שלך, כמו שרגילים ב'צמפין נמצא בארץ כמה חודשים אולי בשמש\אבק ונזקק לשטיפה אגרסיבית, ומכאן השריטות. בקיצור תוציא מהם פוליש וקס מקצועי על חשבונם, בהצלחה.

פורסם

אל תמהרו להכליל "כולם" - איביזה SC שנמסרה אלי בסוכנות בהרצליה פיתוח הגיעה במצב לא פחות ממושלם.

לא היו שום סימנים כאלו, וכן - הסתכלתי בפדנטיות מטורפת.

עד עכשיו - 4חודשים אחרי, כמעט ואין כאלה, אולי משהו קטן בגג או על המכסה מנוע אבל כתוצאה מחתולי רחוב.

לא יודע איך הם שוטפים שם, אבל אני שוטף רק ידנית או ברחיצה בהרצליה סופר-איכותית

פורסם

רועי, יבגני עושה עבודה מדהימה - מניסיונם של חברים (ובקרוב מאוד גם אצלי)... :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין כזה דבר שטיפה סופר איכותית, אלא אם כן אתה משלם 300 שקל לשטיפה פשוטה (בלי וקס ופוליש). ואם קיבלת את הרכב בלי סווירלס, אני מבטיח לך שאם שטפת את הרכב בשטיפה רגילה (בכמה עשרות שקלים) יש לך שריטות.

קח פנס לד (אם יש לך אייפון 4 תשתמש בפלאש) והאר בחושך על הרכב שהוא נקי אתה כבר תראה את השריטות.

פורסם
אל תמהרו להכליל "כולם" - איביזה SC שנמסרה אלי בסוכנות בהרצליה פיתוח הגיעה במצב לא פחות ממושלם.

כנ"ל - שתי סקודות שנמסרו לנו בסניף המרכזי היו 100%.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...