Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 2.0FSI ללא טורבו.. האם מספקת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם...

אני מעוניין לרכוש בקרוב A3 מנוע 2000FSI, ואין לה טורבו.. אבל היא נדירה ביופייה.(ג'אנטים מיוחדים, לדים, מושבי עור, ועוד..)

יש לאוטו הילוך S, זה מנחם.. וזה אוטו ראשון לילד בן 17.

העניין הוא שעד כה הטורבו היה ההסתכלות הראשונה שלי ברכב... והיא פשוט מיוחדת, שהייתי חייב לראות, ואני כנראה יוותר על הטורבו.

לא נהגתי עליה,.. אבל ראיתי איך היא נוסעת ... היא חביבה.

השאלה היא האם היא תיהיה מספיק זריזה? האם זה שיקול רציני, לעומת שאר הפינוקים ובנוסף שמדובר ברכב נקי ושווה קניה? האם אני יתאכזב בהמשך מביצועיה?

אגב הבנתי שהיא עושה 9 שניות למאה. שזה יחסית הרבה, אך עם 150 כ"ס.

שניה-שניה וחצי הבדל מכל מכונית שהסתכלי עליה עד כה. אבל אני נעול עליה...

אני לא מתכוון לעשות כל היום מרוצים, אבל רוצה להנות מהאוטו בנהיגה וללחוץ את הלחיצות את הקטנות מדי פעם...

אני באמת מנסה להיום שלם עד הסוף ולכן אשמח לקבל את הייעוץ שלכם.

תודה לעונים! ושתיהיה המשך שבת שלום לכולם. :]

פורסם

מספק ללא טורבו? לילד בן 17? יותר מידי מספיק, קנה איביזה\ סיויק ישנה עם מנוע 1.6 וסע לשלום מספיק מעל הפופיק לילד בן 17 כאוטו ראשון, כי לא משנה כמה היא יפה ומיוחדת ביופייה, אני מוכן להבטיח לך שתצלם אותה ברגע שתקנה אותה וחודש אחריי היא כבר לא תראה אותו דבר אלא עם שלל מכות חנייה ויהיה לך חבל על זה, עד שלא תשתפשף קצת ועדיף שזה יהיה על רכב יותר זול ופחות חזק.

אגב עלות הביטוח לנהג צעיר וחדש על כלי כזה עולה כמו עוד רכב קח בחשבון.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני במקומך הייתי שוקל פעמיים קניית רכב כזה.

ביטוח לנהג חדש הוא גם כך יקר וסגנון הרכבים האלו -על אחת כמה וכמה.

תצפה ללא פחות מ-8000 ש"ח להצעת ביטוח ואולי אף יותר.(חובה+מקיף).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגיל 17 לא חובה לקנות דווקא משהו טורבו מהיר וחזק...זה לא באמת הכרחי,אבל אני מבין את הדחף שלך (כי אני בגיל 17 רציתי VR6 :roll: )

הA3 הזאת נוסעת טוב,אין לך מה לחשוש, ובאמת שאתה לא צריך יותר מזה.

V5

פורסם

בגילך כל מה שרציתי היו ארבעה גלגלים אז נסעתי על הטנדר של אבא כן כן סובארו.

ואז גם אני קניתי A3 רכב מהנה ביותר רכב עם קלאסה, יש חלופות יותר מוצלחות אבל אין ספק שתהנה.

סע בזהירות!

פורסם
אני במקומך הייתי שוקל פעמיים קניית רכב כזה.

ביטוח לנהג חדש הוא גם כך יקר וסגנון הרכבים האלו -על אחת כמה וכמה.

תצפה ללא פחות מ-8000 ש"ח להצעת ביטוח ואולי אף יותר.(חובה+מקיף).

אם ההורים יכולים לקנות לילד רכב כזה כרכב ראשון אני לא חושב שעלות הביטוח היא מה שתמנע את הקניה... :lol:

פורסם

ראשית כל אין להניח בוודאות שההורים קונים לו את הרכב, זה נכון שברוב המקרים זה אכן כך, אבל אני מכיר לא מעט ילדים בני 17

שרכשו בעצמם את הרכב הראשון שלהם. חלק מהם, כמו אחי הקטן, רכשו רכב זול (למרות שיכלו לרכוש רכב יקר בהרבה),

וחלק מהם רכשו רכב יקר יותר (לאו דווקא בשביל להשוויץ אלא כי יש בו יתרונות שפשוט לא ניתן למצוא ברכבים זולים יותר).

בכל אופן, לענייננו כמו שנאמר, אני לא חושב שיהיה חסר לך כוח זמין במנוע הזה.

יתרה מזו, יש לי חבר שגר רוב הזמן בארה"ב, והחזיק A3 T כזו, עד שמישהו הציע לו "הצעה שאי אפשר לסרב לה".

הוא מכר את הטורבו, וקנה A3 זהה מאותו שנתון, בהפרש של כמה עשרות אלפים למיטב זכרוני. הוא בעצמו, שרגיל לרכב עם הטורבו,

והיו לו כמה מכוניות מאוד מעניינות ודי חזקות בעברו, אמר שגם ה- A3 הרגילה הפתיעה אותו לטובה בשל זמינות הכוח (יחסית) ושאר הפינוקים.

הוא בעצמו אמר שאם הוא היה יודע שכך הדבר, אולי מלכתחילה הוא היה רוכש את המנוע "הרגיל" וחוסך בקנייה אי אילו עשרות אלפי שקלים.

אז לנהג חדש... אני חושב שזה יהיה בכלל מספק. תעשה קורס נהיגה מתקדמת אחד לפחות, ותהנה מהרכב כמו שהוא.

נהיגה זו יכולת ותחביב להרבה שנים, אין מה למהר ולקפוץ מעל הפופיק, סה"כ לרובנו, אלו שלא נולדו להורים הנכונים ככל הנראה,

הרכב הראשון היה משהו משעמם של ההורים או משהו ישן ומתפרק שהעניק לנו הרבה חוויות... וכמה סיפורים לספר לנכדים בבוא העת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ראשית כל אין להניח בוודאות שההורים קונים לו את הרכב, זה נכון שברוב המקרים זה אכן כך, אבל אני מכיר לא מעט ילדים בני 17

שרכשו בעצמם את הרכב הראשון שלהם. חלק מהם, כמו אחי הקטן, רכשו רכב זול (למרות שיכלו לרכוש רכב יקר בהרבה),

וחלק מהם רכשו רכב יקר יותר (לאו דווקא בשביל להשוויץ אלא כי יש בו יתרונות שפשוט לא ניתן למצוא ברכבים זולים יותר).

בכל אופן, לענייננו כמו שנאמר, אני לא חושב שיהיה חסר לך כוח זמין במנוע הזה.

יתרה מזו, יש לי חבר שגר רוב הזמן בארה"ב, והחזיק A3 T כזו, עד שמישהו הציע לו "הצעה שאי אפשר לסרב לה".

הוא מכר את הטורבו, וקנה A3 זהה מאותו שנתון, בהפרש של כמה עשרות אלפים למיטב זכרוני. הוא בעצמו, שרגיל לרכב עם הטורבו,

והיו לו כמה מכוניות מאוד מעניינות ודי חזקות בעברו, אמר שגם ה- A3 הרגילה הפתיעה אותו לטובה בשל זמינות הכוח (יחסית) ושאר הפינוקים.

הוא בעצמו אמר שאם הוא היה יודע שכך הדבר, אולי מלכתחילה הוא היה רוכש את המנוע "הרגיל" וחוסך בקנייה אי אילו עשרות אלפי שקלים.

אז לנהג חדש... אני חושב שזה יהיה בכלל מספק. תעשה קורס נהיגה מתקדמת אחד לפחות, ותהנה מהרכב כמו שהוא.

נהיגה זו יכולת ותחביב להרבה שנים, אין מה למהר ולקפוץ מעל הפופיק, סה"כ לרובנו, אלו שלא נולדו להורים הנכונים ככל הנראה,

הרכב הראשון היה משהו משעמם של ההורים או משהו ישן ומתפרק שהעניק לנו הרבה חוויות... וכמה סיפורים לספר לנכדים בבוא העת.

הסיפור שלך לגבי הבחור שרכש A3 ללא טורבו לאחר שהיה רגיל לטורבו, ולמרות זאת הוא הופתע- עשה לי את היום :)

המון תודה לכל המגיבייים! באמת שעזרתם לי להיות שלם יותר. :)

• תוכן חדש...