Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 ANTIPOLUSION

MIKIVASS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב C5 2000 סמק שנת 2004 עשיתי בדיקה והכל היה תקין אחרי יומיים בדיוק הופיע תקלה אנטיפולוזין

למה? האם חייבים להיכנס למוסך בגללה בדחיפות?האם תוסף דלק יכול לעזור במקרה זה?האם אפשר לתקן אותה לבד

פורסם

שלום לך

הייתי ממליץ לך לטפל בזה כמה שיותר מהר, היה לי בעיה כזאת ברכב כזה, שילמתי על הזלזול מאוד מאוד יקר. לבדיקה הייתי ממליץ לך ללכת רק לחברה, ועם תוצאות הבדיקה תעלה את הבעיה בפורום ונדון איך ואיפה לטפל בזה.

בהצלחה

פורסם

אני אנסה לתת תשובה מדויקת יותר מהתגובה ההיסטרית והלא מבוססת של הבחור(?) שמעלי.

למחשב הרכב של ה C5 יש נטיה להראות הודעות שגיאה שונות, בדרגות חומרה שונות. ההודעה שקיבלת היא אחת הנפוצות שיראה מחשב הרכב, וללא אבחון מדויק של מחשב בדיקה במוסך שמכיר סיטרואן (לא חייב להיות מורשה יבואן) קשה להגדיר בדיוק מה הבעיה.

בכל מקרה, לא צריך להזדרז ולרוץ למוסך ולהחליף רכיב כלשהו - זהו מתכון לשחיטת ארנק מזרח תיכונית טיפוסית.

אני מציע לך דבר ראשון לערוך חיפוש כאן בפורום אחרי ההתראה שקיבלת, ותפעל בעקבות ההמלצות המבוססות שתמצא.

בהצלחה ותהנה מהרכב המדהים שרכשת!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין מה להיבהל - זה עובר! מניסיון של כ 4 שנים עם ההודעה הזו זה בא והולך כל הזמן ואין מה להיבהל

בעיקר הבעייה היא עם איכות הדלק. וזיהום האווויר וכן סתימה של פיח בראש המנוע שגורמת לאוויר חם לא להגיע ליעדו

בקיצור K44 יכול לעזור אבל לא על בסיס קבוע

וכן שמן איכותי ופילטר שמן להחליף כל 10.000 ק"מ

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

שלום לך "נהג מתחיל"

בגלל מה שכתבת שההודעה מתריעה על כל מיני תקלות בכל מיני רמות של חמור יותר, וחמור פחות, לכן אני חושב שצריך ללכת למוסך מורשה לאבחון ולא לתיקון, כי הם יידעו לאבחן הכי טוב את הבעיה, וממש לא היסטריה אלא בסה"כ סיפרתי את מה שהיה לי.

בהצלחה

פורסם

לא סיפרת כלום, אמרת ש"זה עלה לך ביוקר".

לגבי מוסך מורשה כן או לא, פיקסלים רבים הוארו במידע בעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...