Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות טעינה ובריחה חשמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע שפצתי את האלטנטור כי היה פחות מ 10 בטעינה

אחרי השיפוץ היה 14

ביום שלישי בעתי להדליק את הרכב והרכב לא נדלק

נתתי חשמאל מרכב אחר ונדלק הרכב

כשאני מדליק את הארות ברכב יורד המטח חשמאל בלוח שעונים

נותן גז הוא עולה בחזרה

יש י"ח שאני יעלה תמונה בלילה של קופסה של המיצב הזרם של הרכב

האם זה הלך?

או משהו יכול לתת רעיון ואני יבדוק

הרכב מקורי אין תספות חשמאל ברכב או פנסים

תודה מראש

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

תבדוק המצבר,אצל חשמלאי לאחר שתוודא שכל חיבורי החשמל ממנו ואליו אינם רופפים.

אל תתן לרכב לעבוד כך,כי האלטרנטור סובל.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
תבדוק המצבר,אצל חשמלאי לאחר שתוודא שכל חיבורי החשמל ממנו ואליו אינם רופפים.

אל תתן לרכב לעבוד כך,כי האלטרנטור סובל.

המצבר חדש

ברכב דודג' עשיתי חשמאל חדש בכל הרכב אני מבין בחשמאל

היום בדקתי שוב ובערב אני יעלה תמנות מה שאני חושב שהלך

היום שבדקתי את האלטנטור היה 13 שהרכב בלי דלק ו16.3 שאני נותן דלק

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

כמו שהבטחתי עליתי כמה תמנות מה שאני חושב שהבעיה

האם מישהו מכיר את או את הבעיה שלי???

תודה

IMG_0430.jpg

IMG_0431.jpg

IMG_0432.jpg

IMG_0433.jpg

IMG_0434.jpg

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

תודה

תמונה מספר 3 מימין הוא הברקס שלי

חמי רוצה שאני יוסיף בוסטאר

אני לא רוצה כי רוצה מקירות +הרכב הוא דיסק

האם כדי להחיל כן או לא?

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

תודה

הווסת מתח נדפק ככל הנראה- זו היחידה שבתמונה. תבדוק קודם כל החיבורים שלו- האם משהו רופף? הוא מתחבר לאלטרנטור, ושולט על המתח המוצא שלו. אם הכל מחובר טוב- חפש אחד חדש.

לגבי הברקס: האוטו אוצר בסדר? אתה מרוצה? -אז למה להתחיל להסתבך? -זו דעתי בכל אופן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הווסת מתח נדפק ככל הנראה- זו היחידה שבתמונה. תבדוק קודם כל החיבורים שלו- האם משהו רופף? הוא מתחבר לאלטרנטור, ושולט על המתח המוצא שלו. אם הכל מחובר טוב- חפש אחד חדש.

לגבי הברקס: האוטו אוצר בסדר? אתה מרוצה? -אז למה להתחיל להסתבך? -זו דעתי בכל אופן!

איו בעיה להביא חדש אח שלי חוזר מחו"ל שבוע הבא

ובכל זאת אני שואל את השאלה היום שאני בודק את אלטרנטור הוא נתן לי 16

לפני הכל המצבר פעם נותן 10 ופעם 13

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

קודם כל- תביא חדש שיהיה בכל מיקרה- לדעתי זה כמה שקלים בחו"ל! דבר שני- מה זה: מצבר פעם נותן 13 ופעם 10? עם מנוע כבוי? הגיוני שאחרי טעינה הוא יראה בסביבות 13, ואם פרוק לגמרי- 10, אבל 10 זה כבר מצבר גמור, זה או שלנסות להטעין טעינה עם המכשיר, או לזרוק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קודם כל- תביא חדש שיהיה בכל מיקרה- לדעתי זה כמה שקלים בחו"ל! דבר שני- מה זה: מצבר פעם נותן 13 ופעם 10? עם מנוע כבוי? הגיוני שאחרי טעינה הוא יראה בסביבות 13, ואם פרוק לגמרי- 10, אבל 10 זה כבר מצבר גמור, זה או שלנסות להטעין טעינה עם המכשיר, או לזרוק!

המצבר בן חודש חדש

החשמאל עולה ויורד פעם שאני בודק את הרכב ונותן גז הוא 10

ואחרי שעה אני בודק אם תיקנתי את התקלה אז הוא נותן 13 שאני נותן גז

ואלטנטאור נותן 16

ואז אני מכבה את המנוע אחרי שעה בא להדליק את הרכב או שאין מצבר או שמדליק

ואז הרכב נותן במצבר 10 אם גז

היום שוב שלחתי את האלטנאטור לבר לבדיקה כי השיפוץ נעשה על ידי

ואמר אולי לא עשיתי עבודה טובה

האם יש עוד משהו שיכול לשגע את המצבר מערכת העזקה או אורת ...

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה אתמול סימתי לשפץ את אלטנאטור

עוד יום אחד ומרכיב ברכב בחזרה

עכשיו נשאר לחפש מיצב זרם

ואני מתחיל לעבוד על החשמאל של הרכב

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

רגע- אז גם האלטרנטור וגם הווסת הלכו?

פורסם

כן יש לי הרבה בעיות בחשמאל הרכב צריך טסט אז אני מכין אותו לטסט ואז אני ימשיך בעבודות

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...