Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התבקשתי למלא מספר טפסים לסיווג, בחלק מהם צריך בנוסף לפרופיל לציין את סעיפי הליקוי הצבאיים.

עכשיו, אני דיי מזמן משוחרר ולכן אין ולא זכור לי איפה הם רשומים.

אשמח לדעת לאיזה גורמים בצבא צריך לפנות על מנת לאתרם.

תודה מראש,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מכיוון שיש רק גוף אחד האמון על סיווגים, אני מרשה לעצמי לענות כמי שעבר את זה לא מזמן. אין סיכוי שבנאדם שמשוחרר יותר מעשור זוכר אפילו זוכר אפילו איפה תעודת השחרור שלו, שלא לדבר על סעיפי ליקוי. פשוט תכתוב בעיות גב, משקפיים או מה שהיה לך בלי פירוט מספרי. אם הם רוצים הם כבר ידעו את זה בלי הסיוע שלך :-)

נ”ב:פוסט ראשון מהמיילסטון :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם תמצא בבית בין הדפים ששמרת מהצבא איזה הפניה או משהו כזה כתוב שמה את הסעיפי ליקוי.

אני בטוח שגם אם תתקשר לאיזה חבר חובש הוא יוכל לבדוק לך זאת.

קובי

פורסם

אכן, קצין העיר הוא הכתובת הנכונה.

הם מדפיסים חוגרים ותעודות מילואים (אחרי שהחייל נשפט- במקרה והתעודה אבדה) אבל זה לא קשור.

אף אישור רשמי לא מפרט סעיפי ליקוי, כך שהם לא יוכלו להדפיס לך את זה, אז אין לך סיבה לקפוץ אליהם. עדיף להתקשר ולבקש שיקריאו לך את סעיפי הליקוי מתוך פלט של תוכנה הנקראת "תיק אישי".

עריכה: סעיפי הליקוי שניתן לראות בק.העיר הם אך ורק מספריים (כלומר הסימול של הסעיף - ללא המלל מטעמי חסיון רפואי). אם אתה צריך את השם המלא והמדויק של הסעיף תהיה צריך לפנות למקרפ"ר (מפקדת קצין רפואה ראשי), אולי דרך קצינת הקישור שלך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה רבה חברים, עזרתם לי מאוד!

אכן מדובר רק על מספרים. נטלפן ונברר.

לילט.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...