Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

: מצאתי את דגמי קלבר הבאים-tires4u.co.ilלאחר חיפוש ב

175/65 R 14 82T DYNAXER HP2

175/65 R 14 82H DYNAXER HP2

175/65 R 14 82H DYNAXER HP3

175/65 R 14 86T DYNAXER HP2 RENF

מה אתם ממליצים?

פורסם

אני הייתי קונה את HP2 עם קוד מהירות H. אם הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב היו בעלי קוד מהירות T, אפשר גם עכשיו לקנות T.

האחרונים לא מתאימים לרכב שלך (מחוזקים לרכב מסחרי),

HP3 אני לא מכיר, זהו דגם חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום שוטטתי באזור תלפיות בירושלים בין הפנצ'ריות, וברובן המוחלט מציעים צמיגים סיניים או מזרח אירופאים למידה שאני צריך.

רובם טענו שאין טעם בכלל להשקיע במידה הזו בצמיגים של מותג מוכר, מה שלא שכנע אותי.

האם כל הצמיגים הסיניים האלו הם זבל? יש כאלו שדווקא הוכחו כמוצלחים?

מישהו יכול להמליץ על פנצ'ריה בירושלים?

*מידת הצמיגים היא 165-65-14 ולא כפי שציינתי למעלה.

פורסם

לא לקנות צמיגים סיניים!

חברות ידועות מייצרים צמיגים במזרח אירופה וזה בסדר (KLEBER בפולין).

תתקשר לצמיגית "רונדו" שנמצאת בתחנת דלק "פז" בקרית יובל ותשאל מה יש להם במלאי מהמותגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...