Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת שלא קיים בה יצאה למגבר (LG LAC2900N)

מה הדרך הכי טובה לחבר את כל ארבעת הרמקולים+סאב (ללא מגבר), למערכת קיים רק 4 יצאות לרמקולים קדמיים ואחוריים.

פורסם

אתה אור שאין יציאה למגבר אז שכך מסאב.

דבר שני תוכל להגביר את 4 הרמקולים בוודאות ללא כל בעיה.

לשם הגברת סאב תאלץ לרכוש מגבר וכאן כבר התקציב גודל דרושה התקנה,חיווט,והמגבר זה מיתייקר(איזה חרוז!:-D)

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

חשבתי על פיתרון...

אם אני אוותר על רמקולים קדמיים ואת הסאב אני אחבר לאחוריים כך אני בעצם מבליט את הסאב, ומקדימה אני אשים רק טווטירים שאותם אני אחבר לאחוריים.

מה דעתך ?

פורסם

תקשיב.. אני לא יודע מה אנשים אומרים לך פה אבל אני ניסיתי את זה באוטו של חבר

לחבר שלי היתה פיאט בראווה

היה לו סאב,מערכת,רמקולים קדמיים+אחוריים ללא מגבר

עשינו דבר כזה

חיברנו רמקולים קדמיים ישירות למערכת, אחוריים גם כן ישירות למערכת וסאב התחברנו לאחד מהרמקולים האחוריים

והוא אהב.. כמובן שאתה לא מרגיש את הסאב כמעט.. אבל תנסה, לך תדע אולי תאהב :roll:

פורסם

לא הייתי מנסה את זה אפילו בצחוק, הר"ד מוציא בין 17RMS-22RMS אם אני לא טועה זה אמור לדגדג סאב ממוצע.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

Jusper תשמע כמה זמן הוא החזיק אני לא יודע אבל מה שכן עד שהוא מכר את האוטו עבר משהו כמו 4 חודשים

ואני מאמין שעד היום היא עובדת אם לא החליפו אותה..

בכל מקרה אני אומר מה שבאמת היה

וכמובן שבמצב הנוכחי של הבחור עדיף להחליך HU ולהוסיף לפחות מגבר 2 ערוצים שיגביר את הסאב..

פורסם

כןן תאמת זה מה שעשיתי אבל אני די לא מרגיש את הסאב, אני מחפש פיתרון להבליט את הסאב כלומר שיהיה יותר חזק מכל שאר הרמקולים, הרי בסופו של דבר זה מה שעושה מגבר מגביר את הסאב. והפיתרון היחידי שחשבתי עליו תוכל לראות בהודעה השנייה!!!

מה דעתך ?

פורסם

אני אישית יודע איך זה ישמע ואני אישית ממש אבל ממש לא ממליץ לך על זה

תשמע לדעתי אין לך פה הרבה בחירות

אני חושב שכדאי לך להשקיע קצת ולהנות מהתוצאה.. :arrow:

פורסם

עם טוב לו וזה עדיין עובד שתהנה, רק למה סאב עם אתה לא שומע אותו?! פוזה?

עם אתה לא רוצה ממש להשקיע תקנה מגבר סיני פשות.

היה לי מגבר סיני 1600W רשום עליו :) הרים סאב טוב, כמה הוא עולה עכשיו 100 150 ש"ח אבל עשה את העבודה.( עכשיו זרוק איפה שהוא במחסן).

השקעה קטנה ותהנה בהרבה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...