Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה רק לא מזמן שמתי לב שהמדיה פלייר משמיע שירים באיכות ירודה..ולא קורא FLAC (לפחות אצלי לא) אני מעוניין בתוכנה שהיא נחשבת לאיכותית (אני בנתיים עם הVLC שזה לסרטים והיא יותר איכותית) מה שכן היא לא נוחה לי בכלל,אשמח לשמוע אולי למישהו יש איזשהי תוכנה שמשיעה שירים באיכות טובה שקוראת FLACים ונוחה לשימוש.

תודה.

Scan Speak

פורסם

אני משתמש בווינאמפ (WINAMP). הוא באמת מצליף בתחת של הלאמה. אבל אני לא יודע אם הוא יודע מה זה פלאק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל החיים אני עם הwinamp הכי נוח והכי טוב לי.

אם להוסיף את התוסף בשם DFX ניתן להגיע לאיכות ממש טובה יחסית למקור.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אאל"ט נכון להיום הווינאמפ הוא בין הנגנים החינמיים היחידים שקוראים FLAC ועושים את זה בלי להתבלבל או להתקע או כל דבר אחר בכלל.

הוא אמנם מנגן גם סרטים אבל אין לי נסיון אם הפיצ'ר הזה.

די להוריד אותו גש לwinamp.com ותמצא את איזור ההורדות, הגרסה הכי חדשה מופיעה שם תמיד

לסרטים עד לא מזמן הייתי משתמש בWMP עד שעברתי למסך 16:9 וגיליתי שאין בWMP אופציה לשנות מצב תצוגה (מ4:3 ל16:9) ועברתי לBS (BullShit??) Player ואני מאוד מרוצה ממנו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הרשימה הבאה מתיחסת לוידאו:

BS Player מצוין , WMP CLASSIC לא רע (תלוי במה מותקן לך על המחשב - אם תריץ הכל דרך FFMPEG בהגדרות מקוריות - עבר עדיף לנגן בVLC :) ) ובגיזרת המסחריים - POWERDVD מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היי דן,

אם אתה עדיין פתוח להצעות, למרות ששמת כבר את הwinamp, תרשה לי להציע לך את AIMP - זה נגן שככול הנראה נועד להתחרות ראש בראש בווינאמפ, כי הוא די דומה לו מבחינת המראה. בעבר הייתי משתמש מושבע ואדוק של ווינאמפ, אבל באיזשהו שלב התוכנה נהייתה מנופחת וכבדה מדי לטעמי. ופה נכנסת AIMP לתמונה - התוכנה הרבה יותר קלה מwinamp. היא תומכת בהמון פורמטים, וflac הוא אחד מהם. שווה לנסות!

http://aimp2.us/

פורסם

לגבי VLC - איכותי ? לא ממש , במיוחד לא בקבצי HD.

(ולא יותר טוב מWMP זה לא פרמטר)

vlc הוא איכותי מעל ומעבר למה שאני צריך ורוצה. משתמש בו כמה שנים טובות כבר, ונהנה מכל רגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מבחינת איכות - ITUNES מעולה , ועל MAC הוא גם באינטגרציה מעולה עם מערכת ההפעלה והסידור שירים שלו למופת.

על WINDOWS קצת פחות (בסידור)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...