Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חיפושים אחר רכב לא גדול במיוחד וחסכוני שיתאים לתקציב שלי, הגעתי לקאל אוטו

שהציעו לי את הפונטו גרנדה החביבה, אך המחיר לא היה ככ חביב..לעניות דעתי.

האם לעשות את הצעד ולשים 49 אלף שח על מודל 2007, אוטו', 91 אלף ק"מ מהשכרה?

משוטטות בפורום ראיתי שהפיאט די מומלצת, אבל המחיר נראה לי די גבוה, בייחוד שעל 2008 ידני

שעדיף מבחינת הנתונים והתנאים הייתי יכול לשלם 46 אלף (אך האישה סירבה לידני).

אשמח לדעתכם גם בנושא המחיר וגם מבחינת קאל אוטו כמקום אמין.

תודה.

פורסם

בוודאי שהמחיר לא אטרקטיבי.

חביבי, הם הציעו את אותו רכב בדיוק ב-45K לפני חודשיים במסגרת המבצע.

תתקשר, תגיד להם שראית פרסום ישן עם 45K על אותו רכב בדיוק - ותגיד להם שזה התנאי שלך.

אתה תראה שיחזור אליך נציג מכירות חביב עם המחיר שביקשת.

לגבי המקום - עוד חברת השכרה כמו כל השאר. קח את הרכב לבדיקה וסכם איתם מראש שהם מקזזים במחיר על כל הבלאי או מתקנים בעצמם.

פורסם

שים לב שהאוטומטי הוא בעצם רובוטי ויכול להיות שאשתך עוד תתחרט שהיא לא הסכימה לידני.

מומלץ לערוך נסיעת מבחן ממצה ברכב עם הגיר הנ"ל טרם הרכישה.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

הייתה לי אחת כזו ב די ו ק אצל אשתי עד ליום שישי האחרון (במשך 3.5 שנים).

רכב מצוין, אמין, סופר זול לאחזקה (טיפול זול כל 30K ק"מ, דלק 1:16-17 פשוט תענוג).

הגיר הרובוטי שלה תענוג אמיתי - חלק ויעיל. הייתה לנו גם טויטה קורולה רובוטית במקביל אליה ושם הגיר הרובוטי ממש מזעזע ולא חלק.

עשיתי עליה עסקת טרייד אין אבל אם תרצה אוכל לסדר לך אותה ממש בזול (39K ש"ח) כיוון שאני מכיר את בעל המגרש ועוד לא העברנו ידיים. שלי הייתה יד שלישית, נרכשה מחברת השכרה שפשטה רגל כאשר הייתה בת 10 חודשים (נהג יחיד) וטופלה במרכזי בלבד, ללא תאונות. עשתה רק 56K ק"מ. פנה אלי בפרטי אם מעניין אותך.

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...