Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הבאתי אייםפון 4 מפלאפון

ואין לי מושג איך להשתמש באייטונז אשמח לעזרה

אני יחלק את השאלות למספרים ואשמח לתשובות אם אותו מספר שאלה

תודה

1. הצחלחתי להעביר את התמונות שאני רוצה לאייפון,אבל הוא העביר לי את כל התתמונות

ולא לפי בתקיות שסידרתי על המחשב,הוא לא קורא תקיות?

2. א]העברתי כמה שירים אני לא יכול לעשות אותם הצלצול שלי?

ב]ואם כן אפשר אז איך?

3.איך אני רואה את התמנות על האייפון באייטונז?

4.איך אני מוחק תמונה שאני לא רוצה?

המון תודה מראש יש לכם אחלה של קהילה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ראשית הקדים ואומר לך שתוכנת אייטונס מעט מסורבלת מכיוון שהיא תוכננה לשמור על סינכרון בין המחשב לאייפון כלומר לשמור על המידע באייפון שיהיה תואם לזה שבמחשב ולהיפך.

1. מחיקת תמונות שצולמו בעזרת המצלמה של האייפון או תמונות הנמצאות בסרט הצילום היא פשוטה מאוד.

בחירה בחץ הימני למעלה בצד ימין של מסך האייפון---בחירת תמונות למחיקה---מחיקה---ואישור.

2. תמונות שהעברת מהמחשב לאייפון דרך אייטונס אתה לא יכול למחוק ישירות מהמסך של האייפון אלא בעזרת תוכנת האייטונס. אתה פשוט מוריד את הסימן 'וי' מסינכרון התיקייה שאינך רוצה שהתמונות שלה יופיעו באייפון.

3. לחילופין תוכל פשוט למחק את התמונה/תמונות מהתיקייה במחשב ולבצע שוב פעם סינכרון עם האייפון בכדי שהתמונה תמחק מהאייפון (מומלץ לבצע גיבוי של כול תכולת התיקיות במחשב לפני התעסקות עם האייפון).

מומלץ להוריד את החוברת המסבירה כיצד להשתמש באייפון.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...