Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

יש לי אפלאוז ידני 92. בימים האחרונים הבחנתי באיבוד מים מהרדיאטור ומיכל העיבוי נשאר מלא. מצאת חיבור של צינור מים שהתפוצץ.

יש צינור מים שיוצא מהצ'וק מתחחבר לחלק התחתון של הקרבורטור ומשם יוצא שוב לטי שמחובר מצד אחד ליוניט חום ומצד שני לסעפת יניקה. החיבור לסעפת מפוצץ ויוצא ממנו קפיץ.

השאלה היא א. האם איבוד המים הוא בצורת אדים כי לא ראיתי נזילה.

ב. אני רוצה לתקן - מה עדיף אפוקסי או הלחמה ומה התפקיד של הקפיץ?

תודה וחג שמח.

פורסם

לא ראית נזילה בגלל שהיא כנראה התרחשה רק כשהרכב היה בתנועה והלחץ במערכת הקירור היה גדול , ויכול להיות גם שהמים התאדו כמו שאמרת...

פורסם

תיקון הנזילה חובה, ומים לא יצאו, משום שהמנוע היה בוודאי כבוי, ומכסה הרדיאטור היה סגור, באם תפתח את המכסה, ותניע את המנוע, יפרוץ בוודאי קילוח חזק של מי קירור.

הקפיץ שדיברת לא ברור, ולכן תמונה שווה אלף מילים, אם יש באפשרותך לצלם מבחינה טכנית, כי האזור לא נוח לצלום.

תקבל חווות דעת טוהבה יותר.

בכל מקרה לא מומלץ להזניח, וחובה לתקן/ לההחליף להדביק עם אפוקסי יעודי, במידה והצינור ממתכת ולא מגומי.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם בהתנעה וכשאני נותן גז אין נזילה. אולי רק כשנפתח התרמוסטט המים זורמים? בכלל מה התפקיד של הצינור הזה.

IMG_1137.jpg

פורסם

צר לי אך התמונה לא ברורה, עלייך היה להתמקד , במה שנמצא מעל הצינור.

אך מהכרותי עם הרכב, אני מניח, שזהו צינור הנמצא באזור התרמוסטט, ותפקידו להעביר מי קירור, במקרה שלך אני מניח שהם אדומים ולא ירוקים, לצוק באטומטי, והוא צינור חשוב ולא נחיתן לבטלו.

יתכן וניתן לחתוך את קצה הגומי, ולהריב מחדש, או להחליף את כל הצינור הגומי, במידה ונשאר בשר בקצה המתכת או האלומיניום, שהו צינור הגומי מחובר.

מומלץ שתספק תמונה גבוהה יותר.

בברכה

צביקה

פורסם

עוזי שלום רב !

האמן לי שאני יודע שמעל נמצא סעפת היניקה.

מה שחשוב לי לדעת, להיכן מחובר הצינור, ומדוע יש לו קפיץ.

לדעתי הבחנתי מחייבת, זהו צינור הזנת מי קירור חמים , לסעפת היניקה, או מסעפת היניקה, לעבר מכלול הצוק האוטומטי, לכן חשיבותו רבה, ותמונה ברורה יותר, תתן לי אפשרות, להנחות אותך, כיצד לפתור את בעיית איבוד מי הקירור מצינור הגומי, שאם תפרקו בזהירות, על ידי פתיחת הבנד שלו, תוכל להחליף את קטע צינור הגומי הקרוע והנוזל בלבד, והמחובר לבית טרמוסטט, ולסעפת היניקה, ומאפשר מעבר מי קירור חמים, עם פתיחת הטרמוסטט.

זהירות בפירוק צינור הגומי, שלא ישבר לך קצה צינור ממתכת המחובר לסעפת, ובוודאי אכול כבר בגלל קורוזיה ואבנית !!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...