Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 שעות נגנב?

אולי הרכב חנה באדום/לבן?

ניסיתם להתקשר לעירייה? אף אחד לא יתכנן גניבה, בטח עם משאית, בכל כך מעט זמן בלי לעשות מחקר על הרכב.

לי זה נשמע חובבני משהו. אני מניח שהרכב עדיין באזור שלכם. רק שלא איזה ילד טיפש שרצה לעשות באגי מחיפושית, ייקח ויפרק אותה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל על הרכב אבל העיקר הבריאות יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.

ובאמת מוזר שלא ממגנים באמצעים חזקים רכב כזה נדיר.

אני לא מבין במיגון רכב אבל אני בטוח שיש מה לעשות.

פורסם

קראתי כעת שוב את השירשור.

גנב רכב לא יגנוב רכב כזה הוא שווה מעט מאוד בשוק. עדיף לו לגנוב רכב חדש שבו יש פרנסה בטוחה.

אני מניח שאיזה ילד, נער הזדמן למקום ונדלק ולקח סיבוב והרכב חונה במגרש חניה של איזה בית משותף גדול שבו אין חניה קבועה. מצא עיתונאי של עיתון נפוץ כמו: מעריב, ידעות אחרונות,ישראל היום ותנסה לשכנע אותו לכתוב כתבה עליך ועל הגניבה.

זה מה שהחזיר לי את הרכב. גם הרכב שלי, זה שבסימלון, נגנב לפני שנים ו"כולם" חיפשו אבל ידיעה קטנה במעריב עם תמונה החזירה לי את האוטו מוקדם בבוקר.

אחרי שמצאתי את הרכב השוטרת המקומית אמרה לי שראת את הרכב אבל לא חשדה שהוא גנוב וגם הילדים בשכונה אמרו שראו וחבל שלא שאלתי אותם.

לכן הצעתי לך לברר גם עם אנשי שטח במקום עם תמונה ביד. הם לא יודעים איך נראית חיפושית!

שלמה דן גדרון

פורסם

זה לא קשור לשוויו בשוק- יכול להיות שמישהו רצה כזה. אגיד את זה שוב- לחבר גנבו אוטו שבכלל אין מה לעשות איתו- יש אולי עוד אחד כזה בארץ, וגם לא במצב הנסיעה. ועדיין- האוטו לא נמצא עד היום! וכנ"ל- האוטו שלו נגנב במיקרה- כשהשאיר אותו והלך לאיזה מועדון במרכז ת"א! גם שם לא ייתכן שהגנבה תוכננה מראש- ועדיין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אחרי 3 שעות נגנב?

אולי הרכב חנה באדום/לבן?

ניסיתם להתקשר לעירייה? אף אחד לא יתכנן גניבה, בטח עם משאית, בכל כך מעט זמן בלי לעשות מחקר על הרכב.

לי זה נשמע חובבני משהו. אני מניח שהרכב עדיין באזור שלכם. רק שלא איזה ילד טיפש שרצה לעשות באגי מחיפושית, ייקח ויפרק אותה.

הרכב נגנב בנסיעה אני יודע את זה בודאות ואת שעת הגניבה המדוייקת כי השכנה שמעה אותו גם נוסע

בקשר לעירייה.

במקרה אני עובד בעירייה ואין אפשרות של גרירה בודאות

אחד הרכב עמד כחוק

שתיים לערייה אין אכיפה בשכונות ובפרט בפסגת זאב אלא אם כן זה נכים

שלוש, אין לעירית ירושלים גרירות מעל 5 שנים.

פורסם

לפותח השרשור משתתף מאוד בצערך.

בזמנו כשהייתי עצמאי (לפני 4 שנים) גנבו לי משאית איסוזו שנת 98 בפסגת זאב,כשהנהג ירד ממנה לעשות הזמנה אצל לקוח.

הוא חוזר למשאית-ורואה אותה נוסעת.תוך דקה התקשרתי לחבר שאבא שלו היה בתפקיד מאוד בכיר במקומות הנכונים,המחסומים כולם קיבלו תיאור מדויק של המשאית ולמרות הכל הרכב עבר הכל והגיע לרמאללה. בידיעה. אחרי יומיים הגיעה אלי הצעה מהם להחזיר את המשאית (שהיתה עמוסה במוצרים) אבל העדפתי לקבל את הביטוח ולא לעשות איתם שום "דילים".

בכל אופן מספיק שכמה חבר'ה מנוסים שלהם עוברים בנסיעה אקראית בכביש ורואים רכב שמעניין אותם כדי ששום דבר לא יזיז אותם ממנו.חלאות אדם.

חבר,אתה חופר

פורסם

שלום

מקווה מאד שהחיפושית תימצא,אם אבחין במשהוא מספר הטלפון רשום לי ברכב.לא כל כך קשור לנושא:נסעתי היום לעלי זהב (אחרי בית אריה). מחסום צה"ל בודק רק רכבים שנכנסים לתוך הקו הירוק,רכבים שנכנסים לשטחים נוסעים חופשי ללא בדיקה כלשהיא (אין לי ביקורת על חיילי צה"ל,הם עושים עבודתם נאמנה)כנראה שזו ההנחיה.

בהלוך ראיתי רכבים עם לוחייות רישוי ירוקות (פלסטיניות) ופתאום בין בית אריה לעלי זהב אני נוסע אחרי משאית עם מנוף להרמת משטחי אבני ריצוף משתלבות,הנוסעת לכיוון אחד הכפרים באיזור כשהיא ללא לוחיות רישוי.

בחזור אני רואה פיז'ו 205 לבנה נהוגה בידי כמה נערים,גם רכב זה נוסע ללא לוחיות רישוי ,מלפנים ומאחור,ללא בושה באמצע היום.

שוטר לא ראיתי,כנראה שזה המערב (מזרח) הפרוע.

אז כנראה הבעיה היא רק לגנוב את הרכב,חציית הקו הירוק והנסיעה בשטחים זה חופשי ,חופשי והנפגעים , לא נותרה להם ברירה אלא להישאר כואבים ומתוסכלים לצערינו.

פורסם

אתה ממהר לקפוץ למסקנות, גם אם יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, היה עדיף שתברור את מילותיך, שכן יש גם "חלאות" מבין "בני הדודים שמנסים לעזור, אז אנא ממך!!!

לפותח השרשור משתתף מאוד בצערך.

בזמנו כשהייתי עצמאי (לפני 4 שנים) גנבו לי משאית איסוזו שנת 98 בפסגת זאב,כשהנהג ירד ממנה לעשות הזמנה אצל לקוח.

הוא חוזר למשאית-ורואה אותה נוסעת.תוך דקה התקשרתי לחבר שאבא שלו היה בתפקיד מאוד בכיר במקומות הנכונים,המחסומים כולם קיבלו תיאור מדויק של המשאית ולמרות הכל הרכב עבר הכל והגיע לרמאללה. בידיעה. אחרי יומיים הגיעה אלי הצעה מהם להחזיר את המשאית (שהיתה עמוסה במוצרים) אבל העדפתי לקבל את הביטוח ולא לעשות איתם שום "דילים".

בכל אופן מספיק שכמה חבר'ה מנוסים שלהם עוברים בנסיעה אקראית בכביש ורואים רכב שמעניין אותם כדי ששום דבר לא יזיז אותם ממנו.חלאות אדם.

פורסם
חבל על הרכב אבל העיקר הבריאות יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.

ובאמת מוזר שלא ממגנים באמצעים חזקים רכב כזה נדיר.

אני לא מבין במיגון רכב אבל אני בטוח שיש מה לעשות.

עם הטכנולוגיה היום והעלויות הנמוכות זו שטות שלא למגן את הרכב.

אזעקה פשוטה בנוסף לאיתורן GPS (או פונייטר) ואתה תדע איפה הרכב שלך 24 שעות ביממה.

רוצו למגן...

פורסם
עם הטכנולוגיה היום והעלויות הנמוכות זו שטות שלא למגן את הרכב.

אזעקה פשוטה בנוסף לאיתורן GPS (או פונייטר) ואתה תדע איפה הרכב שלך 24 שעות ביממה.

רוצו למגן...

מה זה יעזור איתורן תוך כמה דקות הוא לא בשטח ישראל מנסיון שלפני 14 שנה נגנב חיפושית

ואם הכל

בעזרת חברים ירדנו לכפר שקיבלנו מידה והרכב חזר אבל מפורק

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

החיפושית שלך לפני הגנבה חנתה במשך שלושה ימים בפסגת זאב בכביש הראשי

בכיכר הראשונה או השניה

לא עשית חכם שהחנת בכביש כזה שכל העולם עובר בו ועוד בלי מיגון חבל

אני בכל אופן ראיתי את החיפושית שלך אני אוכל לזהות אותו בקלות עם אפגוש אותו

• תוכן חדש...