Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי רנו מגאן 2 עם מערכת דבאל דין .

מותקנת דיבורית בלוטוס שמחוברת לצמה של המערכת.

השאלה שלי אם אפשר לחבר עם את החשמל של הטונר גם כן לאותה צמה?

או צריך לחבר למקום אחר?

איך אפשר לדעת שזה לא יצור עומס יתר על הקווים האלו.

פורסם

קו המתח לא חייב להיות מחובר לאותה צמה של הדיבורית

חפש כל קו מתח שהוא, אם אין לטיונר רימוט אז עדיף לאחר סויץ כדי שהטיונר יכבה לאחר

שאתה מכבה את הרכב.

כל TV טיונר לרכב הוא 12 וולט, בנוי לעבודה א"אלט מ10-14 וולט כך שממש אין צורך במתח מיוצב.

אלי

פורסם

טוב אני יתן את כל הפרטים על מנת שתוכלו לעזור לי בצורה הטובה ביותר ושמח על עוד המלצות להתקנה.

דבר ראשון המכשיר הוא של טרגט Y3003 בגודל בערך של רדיו דיסק.

יש למכשיר פלוס פלוס אחרי סוויץ ומינוס כמובן כמו כן יש לאנטנה + ומינוס.

אז ככה מיש מכיר טוב את הרנו מגאן 2 ויכול להמליץ לי על מקום טוב למקם את המכשיר אם יש איפשהו בדש בורד נראה לי הכי טוב.

דבר שני יש לי דיבורית שמחוברת עם המערכת וכאן יש ממיר ואנטנה שצריכים לקבל + ו- האם אני יכול חבר אותם למערכת או שיש צורך לחבר ישירות ללוח הפיוזים אם כן איך אני יודע לאיפה בדיוק לחבר שם?(יש מלא פיוזים)ואיך עושים את זה?

שאלה שלישית לגבי מיקום התקנת האנטנה אני מניח שמי שמתעסק מכיר את האנטנה עם העיגולים בחוברת מצויין מקומות התקנה האם היא חייבת להיות גלויה או אפשר למקם אותה למשל מתחת לריפוד של הגג?

דבר אחרון למי שמכיר את המכשירים האלו טוב על האריזה החיצונית כתוב MPEG4 ואילו בחוברת MPEG2 האם זה אומר שהוא לא באמת תומך ב4?

כל עזרה תתקבל בברכה.

• תוכן חדש...