Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה חידשו לי את הרישיון רק ל5 שנים ולא ל10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב2007 אחרי שנגמרו השנתיים של רישיון נהג חדש, חידשו לי את הרישיון ל5 שנים ולא 10 כמו לחלק מהאנשים שאני מכיר שחידשו באותה תקופה. אפשר לתקן את זה עם משרד הרישוי?

בנוסף לא שלחו לי זימון של קורס רענון נהיגה, מה הסיבה לזה שלרוב שולחים אחרי 3 שנים וממני שכחו? עברו 5 שנים.

פורסם

מתקנה 173

(6) שרישיונו מחודש לראשונה לאחר תום התקופה שבה הוא היה נוהג חדש כמשמעותו בסעיף 12א לפקודה, ורישיונו יחודש לתקופה שעד חמש שנים.

.213 (א) רשות הרישוי תזמין בכל שנה בעל רשיון נהיגה שבאותה שנה מלאו חמש שנים מיום שקיבל לראשונה את רשיון הנהיגה, שיעבור השתלמות בנהיגה במועד ובמקום שקבעו רשות הרישוי או מי מטעמה ויעמוד בהצלחה במבחן בסופו (להלן – השתלמות בנהיגה).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה צריך לחדש את הרישיון בגיל 24 שגבר לא תהיה נהג צעיר

מאיפוא הבאת את "ההמצאה " הזאת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם אני שאלתי אותה שאלה, אצלי זה גם חודש ל5 שנים.

לחבר שלי הרישיון חודש ל 10 שנים.

הסבירות ההגיונית היא , בזמן הצבא חבר שלי שירת בתור נהג יחידה והוא עשה נהיגה מונעת עוד לפני חידוש הרישיון.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אין קשר לנהג בצבא ואין קשר ל"נהג צעיר".

כל נהג חדש שמסיים את תקופת ה"נהג חדש" שלו (שנתיים), הרישיון שלו מחודש ל-5 שנים בלבד, וזאת מהסיבה הפשוטה - אחרי 5 שנים מקבלת הרישיון הוא צריך לעבור קורס ריענון נהיגה, ורק אחרי שהוא עובר אותו, הרישיון שלו יחודש. לכן התקופה התקצרה ל-5 שנים מ-10. החידושים הבאים יהיו כל 10 שנים בתאריך יום ההולדת.

Xbox12341

פורסם

ותצאו מהסרט של "נהג צעיר".

אין דבר כזה בחוק.

זו הגדרה של חברות ביטוח, שיכולות להגדיר את זה איך שהן רוצות, ובכל מקרה מה שתופס זה מה שמפורט בפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז מה הסיבה שיש כאלה שחידשו להם ל10 שנים, אותו גיל ולא היו נהגים בצבא!

מה ההגיון בזה בכלל. משרד תחבורה מושחת, כאילו שבקורסים האלה מישהו מקשיב בכלל.

פורסם

ב2007 היה לי רישיון כבר שנתיים! בקיצור אפשר לתקן את זה?

פורסם

התיקון המדובר נעשה בשנת 2005

תק' תשס"ו-2005

(6) שרישיונו מחודש לראשונה לאחר תום התקופה שבה הוא היה נוהג חדש כמשמעותו בסעיף 12א לפקודה, ורישיונו יחודש לתקופה שעד חמש שנים.

כעת רגוע יותר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באמת ובתמים אני לא מבין מה זה משנה אם חידשו לך ל5 שנים או 10 שנים..

העמלה המשולמת מבוססת על מחיר קבוע כפול מספר השנים של הרשיון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...