Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ix35 או ניסאן קשקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה. הוא גם ישאיר לך חיוך על הפרצוף לדקות ארוכות. בונוס נחמד.

למה חיוך?

התגובה לה זוכה אצלנו בשכונה קודמו (טוסון) היא בד"כ בוז מהול ברחמים (מסכן, על מה הוא מפצה; מסכן, אין לו כסף ל- X5 והוא צריך לחנות על המדרכה ליד הקפה או מול הצופים, בין ג'יפים יקרים יותר; וכו'). אני מבין שפה באמת צריך את הרכב, ולכן ההמלצה, אבל מהיכן החיוך? לא מדובר על חורך אספלט או מכונת כבישי נהיגה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל. תעשה נסיעת מבחן על דיזל ותבין לבד.

זה די דומה לTSI אבל בגודל בהמתי קצת. כש40 קג"ם מתחילים לדחוף, אני מתחיל לחייך.

עוד משהוא. דעתם של פלצנים מגדות הירקון מעניינת את הקסקסים של אשכי השעירים.

אני אומר את זה בתור תושב שדרות נורדאו לשעבר.

פורסם
אייל. תעשה נסיעת מבחן על דיזל ותבין לבד.

זה די דומה לTSI אבל בגודל בהמתי קצת. כש40 קג"ם מתחילים לדחוף, אני מתחיל לחייך.

עוד משהוא. דעתם של פלצנים מגדות הירקון מעניינת את הקסקסים של אשכי השעירים.

אני אומר את זה בתור תושב שדרות נורדאו לשעבר.

דיזל אני מכיר, תודה. לא אוהב את החספוס הזה שמרגישים בגב המושב (במקרה הטוב) או בכלל. מה גם שכל ה- 40 קג"מ האלה מביאים אותך למהירות שיוט ביותר זמן מאשר רובר בת 10, כך שתחושות לחוד ומציאות לחוד (טוב, בגלל זה רוכשים ג'יפ, לא ;-) ).

רכבים בגודל בהמתי זה בסדר לחלקאים במושבים ו/או לנשות הכדורגלנים שגרות בשכונת בבלי ו/או למי שבאמת צריך את זה, אבל לא כוס התה שלי. לא ידעתי שיש לך יונדאי ושאתה כ"כ מתגונן (למרות שזה מתחבר לצורך בג'יפ ;-) )

תנוחה גבוהה ושולטת זה יפה - אבל למה להסתיר לכולם? תחושת בטיחות מזויפת זה חשוב - אבל האמת רחוקה משם (מכר שלי איבד כך את ביתו, בהתהפכות לנדקרוזר על כביש החוף) צריכת דלק גבוהה לא מזיזה לך, אבל מפריעה לכל שאר העולם (כולל הולכי המדרכות לידם אתה מסיע בהמה שכשלוחצים על הגז שלה כדי להתחיל לחייך הם מרגישים כמו במחנות)

והכי חשוב: מה זה קסקסים? כי אם יש לך קשקשים או קוסקוס על אשכיך - זה נשמע כאילו אתה חייב רופא עור :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין לי IX35 ולא יהיה בזמן הקרוב, למרות שתכננתי קניה של אחד.

שוב. אני מוכן להמשיך בדיון הזה רק אחרי שתעשה נסיעת מבחן ברכב המדובר.

אחר כך נדבר על מהירויות שיוט ותחושות.

פורסם

בבדיקה שערכתי עם אחת מחברות הליסינג המימוני מתברר שנותרו עדיין 3 טוסון מהדגם המפואר. הנעה כפולה מנוע 2.7 לי' 175 כ''ס.

מה אתם אומרים? האם כדאי לחכות חצי שנה ל ix? (אגב בפברואר גם מגיע הספורטאז' החדש)

חשוב לציין שהעיצוב החיצוני לא מדבר אלי ולהיפך, אני מעדיף את המראה הפשוט. השאלה במה עוד הוא עולה עליו?

פורסם

ההמתנה היא לדגם בנזין הפשוט, עד כמה שידוע לי. ביולי, כשביצעתי נסיעת מבחן לא דברו על בעיות אספקה לדיזל.

ספורטאז' לדעתי יותר יפה מIX35 וגם יהיה לו מנוע טורבו בנזין מעניין מאוד.

בכל מקרה, לדעתי, לא כדאי להתקרב לטוסון. גם מבחינת תצרוכת הדלק גם מבחינת תחושה.

פורסם

אתה מתכוון למנוע בנזין טורבו GDI? חוששני שלא.

אבל ניתן להתרשם ממנועי בנזין ודיזל רגילים שיהיו בספורטאז' ב IX35 שהוא, כידוע, אחיו התאום אבל לא זהה.  

פורסם

בחברות הליסינג שחלקם אגב לא ידעו לספר לי על החלפת הדגם בספורטאז', אמרו לי שלמרות שהם תאומים וכו' לא כדאי לקחת אותו. יש בזה משהו? מאיזו בחינה הוא ירוד יותר מאחיו?

פורסם

הספורטאז' החדש, אם מדובר בדגם שנוסע מספר שבועות באירופה, אינו דומה כלל ליונדאי ולטעמי הפרטי טוב שכך. היונדאי הזה נראה כמשהו ששייך לסרט מצויר על רובוטריקים מאשר לעולם האמיתי. ואגב הנעה כפולה, אין לי מומחיות בדבר נחיצותה לגרירה ( באירופה למשל מרבית הקרוונים או הטריילרים נגררים ע"י מכוניות רגילות למדי ), אבל יש לה שתי מגרעות עיקריות, האחת צריכת דלק גבוהה והשניה ירידה משמעותית בביצועים, כך שכדאי לשקול היטב האם היא באמת נחוצה. 

פורסם

יכול להיות שבאירופה זה כך מפני שהם לא נוסעים עם הקרוואן באופן קבוע.

אני לעומת זאת כאשר אני מתחיל זינוק בעליה עם עגלה מלאה שמטה את הרכב (סוזוקי ליאנה סטיישן..) הגלגלים מחליקים. וכבר קרו מקרים בהם ירדתי את כל העליה ברוורס.. חשבתי שמנוע יותר חזק יפתור את הבעיה אולם התברר לי שמה שיותר יעזור זו ההנעה הכפולה. אם יש לך השגות על כך אשמח לשמוע

פורסם
ירידה משמעותית בביצועים, כך שכדאי לשקול היטב האם היא באמת נחוצה. 

תוכל לבסס בתימוכין דברי חוכמה שכאלה?

האם כבודו מודע לאופי פעולתו של מצמד האלדקס?

פורסם

אגב בסוכנות אמרו לי שתהיה אספקה של היונדאי בדצמבר.

מוזר... ההורים שלי מתעניינים על ה-IX35 בנזין 2X4 "סופרים" בצבע אפור עכבר, ודיברו איתנו על תאריך של אפריל-מאי אם אנחנו רוצים מהר אז אוניה מגיעה בפבואר אבל צבעים כמו לבן, כחול, כסף.

אם אתה מתעניין על הבנזין, כך בחשבון שיש רשימת המתנה מאוד!!! ארוכה וזמן המתנה ארוך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
תוכל לבסס בתימוכין דברי חוכמה שכאלה?

האם כבודו מודע לאופי פעולתו של מצמד האלדקס?

באופן עקרוני איני עונה לשאלות המנוסחות בלשון לועגת, אפילו אם הן נשאלות על ידי מומחה.

• תוכן חדש...