Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ix35 או ניסאן קשקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד בפני קנייה של רכב חדש.

רוב הנסיעות בתוך העיר.

גורר עגלה 3 פעמים בשבוע (כבדה בד''כ).

צריך רכב שיהיה מפנק גם לנסיעות עם המשפחה. (נשוי פלוס 1.5).

תקציב בין 160K-190K

הרכבים שלדעתי מתאימים הם הix35 או הקשקאי. יש משהו נוסף שלא חשבתי עליו?

האם בגרירה עירונית יש חשיבות להנעה כפולה ע''פ הנעה קדמית?

תודה מראש למגיבים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניהם טובים. מומלץ לבצע נסיעת מבחן בשניהם לפני הקנייה. שים לב של-IX35 יש רשימת המתנה של יותר מחצי שנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על תגובתך המהירה.

מה שבעצם אתה אומר זה שטכנית אין עדיפות אחת על השניה ואם אני ממהר אז פשוט לסגור על הקשקאי?

אגב בסוכנות אמרו לי שתהיה אספקה של היונדאי בדצמבר.

כמובן שאזמין נסיעות מבחן פשוט אני לא מבין גדול ברכבים ואני רוצה לקנות משהו שיהיה טוב גם בדברים שלא אדע לשים לב אליהם בנסיעת מבחן.

פורסם

לצערי, אין לי ניסיון השוואתי מדויק בין השניים. עם זאת, במגזין אוטו של אוקטובר יהיה מבחן השוואתי בין מרבית הכלים בקבוצה, ואני מניח ששם תמצא תשובות טובות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי מה שאני זוכר ה-IX35 עולה יותר מ-200K ש"ח.

לא יצא לי לסוע בו הרבה אבל לפי דעתי הוא עדיף על הקשקאי (הקודם, את החדש עדיין לא ראיתי אפילו) מבחינת גודל, כח ואבזור למרות שהקשקאי יהיה הרבה יותר נוח לתמרון בתוך העיר בגלל העובדה שהוא נותן הרגשת תמרון כשל רכב פרייבט לעומת ה-IX35 שסובל מסרחי עודף ונראה מגודל ליד הקשקאי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בלי הרבה לחשוב אתה צריך IX35 כי יש לו גיר פלנטרי. גיר רציף לא מתאים לגרירות. הוא פשוט יגמר לך מאוד מהר.

בתקציב שלך אין מה לחשוב. רק IX35 דיזל ב180 וכמה אש"ח. גם 4X4, גם מומנט עצום שימשוך את העגלה וגם גיר פלנטרי.

אה. הוא גם ישאיר לך חיוך על הפרצוף לדקות ארוכות. בונוס נחמד.

פורסם
תודה לכל המגיבים.

רועי ה3008 לא קטנה יותר מכולם?

את הגודל ניתן לבדוק הן בנתוני היצרן, הן באולם התצוגה ובנסיעת המבחן שהיא כמובן חובה. הפז'ו חזק מאוד עם גיר שישה הילוכים מצוין ומדחס טורבו, מה שמעניק לו ביצועים ברמה שונה לחלוטין מאשר לשניים האחרים. הוא גם נוח יותר בנסיעה ומתנהג מצוין יחסית למתחריו ודאי יחסית לשיוכו לקבוצת המיניואנים/כאילו ג'יפים ( לפי בחירתך ). הוא גם מאוד מאובזר ומפנק ומחירו מאוד סביר. לחובתו עיצוב שמנמן ושנוי במחלוקת ( עדיף לטעמי על השעטנז המוזר של היונדאי, אם כי לא של הקשקאי המחוטב ) והסמל על הגריל.

פורסם

עד כמה שבדקתי ה3008 אכן נראה טוב ומתאים ועם הרבה גאדג'טים מעניינים.. אבל לא מגיע עם הנעה כפולה. זה לא מעמיד בעמדת נחיתות מול כולם? בפרט שיש לי נגרר?

פורסם
לכל מי שהמליץ על מנוע דיזל. האם חוץ מצריכת דלק הוא יתן לי עוד יתרנות ע''פ הבנזין?

אמרתי לך. מומנט בטורים נמוכים שכל כך חשוב בגרירות. במיוחד שמדובר בעגלה כבדה.

3008 יכולה להיות אחלה אופציה. עדיפה על קשקאי בזכות מנוע מוגדש בעל מומנט גבוהה של 24 קג"מ בטורים נמוכים ותיבה פלנטרית רגילה מול 20 קג"מ ב4K סל"ד ותיבה רציפה של קשקאי שמהר מאוד תתחיל להחליק תחת עומס. כאמור לIX35 מומנט לא מבוטל של 40 קג"מ ו4X4 שכל כך חשוב לצורך הגרירה.

• תוכן חדש...