Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ix35 או ניסאן קשקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את הסוזוקי גרנד ויאטרה בתור אופציה נוספת. למישהו יש מידע?

תודה לכולם על העזרה. התקדמתי הרבה בזכותכם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם טוב. אם כי הוא יותר לכוון שטח ופחות לכוון הפרייבט.

אין בדיזל ומנוע 2.4 בנזין לא חסכוני במיוחד. 

מצד שני יש לך היום סוזוקי, אולי תרגיש בבית.

בקיצור. אם ירדנו מIX35 דיזל ונשארנו בבנזין יש כמה אופציות נוספות.

אופציה נוספת שעלתה בראשי היא סובארו פורסטר או אפילו B4 כפולת הנעה. אבל מומנט שלהם לא משהוא בטורים נמוכים.

גם לא הייתי ממהר לפסול את הפג'ו 3008. אומנם הוא לא 4X4 אבל יש לו כל מיני פטנטים בבקרת משיכה שלא יתנו לך להדרדר. 

יש לו הרבה מומנט זמין בטורים נמוכים בזכות הטורבו.

פורסם

את האאוטבק הורדתי בגלל שזה חורג מהתקציב.

הפורסטר זה רעיון טוב שלא חשבתי עליו כי משום מה היה נראה לי שהוא הרבה יותר יקר.

לגבי ה3008 אמר לי מישהו שבגלל שזה דגם חדש ועדיין לא ידועה רמת הסחירות שלו, אז לא יהיה ניתן למצוא דיל טוב בחברות הליסינג המימוני. (דבר שניתן לבדוק)

לגבי הויטרה אם החיסרון היחיד זה צריכת הדלק, אני יכול להתפשר מפני שאני נוסע כ20k ק''מ בשנה והרוב המוחלט עירוני, כך שצריכת דלק נמוכה כבר לא תהיה לי.. היום לדוגמה האוטו שלי עושה 1:6 בערך.

בקיצור אזמין עכשיו נסיעות מבחן על שלושתם ונראה..

פורסם
דיזל אני מכיר, תודה. לא אוהב את החספוס הזה שמרגישים בגב המושב (במקרה הטוב) או בכלל. מה גם שכל ה- 40 קג"מ האלה מביאים אותך למהירות שיוט ביותר זמן מאשר רובר בת 10, כך שתחושות לחוד ומציאות לחוד (טוב, בגלל זה רוכשים ג'יפ, לא ;-) ).

רכבים בגודל בהמתי זה בסדר לחלקאים במושבים ו/או לנשות הכדורגלנים שגרות בשכונת בבלי ו/או למי שבאמת צריך את זה, אבל לא כוס התה שלי. לא ידעתי שיש לך יונדאי ושאתה כ"כ מתגונן (למרות שזה מתחבר לצורך בג'יפ ;-) )

תנוחה גבוהה ושולטת זה יפה - אבל למה להסתיר לכולם? תחושת בטיחות מזויפת זה חשוב - אבל האמת רחוקה משם (מכר שלי איבד כך את ביתו, בהתהפכות לנדקרוזר על כביש החוף) צריכת דלק גבוהה לא מזיזה לך, אבל מפריעה לכל שאר העולם (כולל הולכי המדרכות לידם אתה מסיע בהמה שכשלוחצים על הגז שלה כדי להתחיל לחייך הם מרגישים כמו במחנות)

והכי חשוב: מה זה קסקסים? כי אם יש לך קשקשים או קוסקוס על אשכיך - זה נשמע כאילו אתה חייב רופא עור :-)

או שאתה מדבר על רכבי דיזל בלי טורבו, או שאתה מדבר על רכבי דיזל בני 10 ומעלה. כי הדיזל החדשים(רובם) מאוד חזקים. מגיעים איתם מהר מאוד ל 100 ומשם אין מה להשוות דיזל לבנזין. אני ברוב המקרים מעדיף דיזל על בנזין. כמו שאמרו פה, הבעיטה והכח שמרגישים כשלוחצים. הא כן, וגם בקושי שומעים אותם

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

כנראה שבסוף אני יקח את ה3008. יש פה מישהו עם הרכב/שנסע על הרכב שיוכל לספר קצת עליו?

תודה.

פורסם

מנוע דיזל של היונדאי מאוד חזק ויכול לעשות את העבודה. כמו כן לטעמי, היונדאי נראה יותר טוב מה3008 ומהניסאן, יותר מרווח(בדוק) ונראה קצת יותר גי'פ משניהם. עוד משהו שאני פשוט חייב, כל ההערות על מנועי הדיזל שמגיעים ל100 בדקות, ורעשים כל מי שאומר את זה כנראה מדבר על מנועים מלפני עשורים. הדיזל שלהיום ממש אבל ממש לא ככה. ומי שאמר פה ש40 קג"מ מעלים, תנסה קג"מ. רק תיזהר לא לקרוע את האוזניים עם החיוך.

פורסם
שלום.

כנראה שבסוף אני יקח את ה3008. יש פה מישהו עם הרכב/שנסע על הרכב שיוכל לספר קצת עליו?

תודה.

יא באבא. חשבתי להגיד תתחדש, אבל אתה עדיין בהרהורים. כולה אוטו:-D

3008 אינה נפוצה כל כך והיא מאוד חדשה בכבישי ארצנו.

לא נראה לי שיהיו כאן הרבה המלצות פרקטיות.

פורסם

ככה זה כשיש מליון דברים על הראש..

ואם כבר הספקים אז מאז שפתחתי את השרשור הספקתי לקנות דירה קטנה להשקעה :-D

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...