Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, גמר חתימה טובה!

איך היתם מתארים את הטוויטר של קלארוס? והאם ניתן להשוות אותו ל MT22?

האם הוא מתאים ל ON AXIS?

אני שוקל לרכוש את הסט ולשדרג את הדוטק שלי שאני לא כזה מבסוט מהם. ובודק אפשרויות, אם להשאר אם הטוויטר הרגיל שלהם או לשנות אותו לאחר כמו MT22 או להשאר אם שלי (MT22).

תודה, יבגני.

פורסם

אי אפשר להשוות בין טוויטרים של HAT לבין טוויטרים של מוראל.

זה יהיה שימוש לא נכון במושג - השוואה.

מה שאפשר לעשות הוא בעצם לעמוד על ההבדלים בינם.

אבל לפני שאני עומד על ההבדלים בינם לדעתי הרבה יותר חשוב יהיה להבין מה הסיבה שגורמת לך לרצות להחליף את הMT22?

הוא חד מידי?

לא מפורט מספיק?

לא עומד בקצב של טרקים עם ביט-רייט גבוה כמו דיסטורשן של גיטרות למשל?

לאיזה מידבאס הטוויטר המחליף יהיה משודך - לדוטק?

מה צוויון הצליל שאתה מחפש?

אחרי המידע למעלה אני אתן לך את הנסיון שלי עם שני היצרנים וגם מה לדעתי הייתי עושה - אבל אתה כמובן גם צריך לשמוע לפני שאתה רוכש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני רוצה להעיף את המיד באס של דוטק וחושב מה לעשות אם הטוויטר, האם להישאר אם ה MT22 ביחד אם הקלארוס? או להשאיר את הטוויטר של הקלארוס? או בכלל לעבור ל MT23?

אני לא אוהב את המיד באס של הדוטק. הטוויטר די בסדר כרגע הוא נשמע לי מאפיל על המיד באס אולי הבעיה במיד באס שהוא לא לטעמי.

אבל מה שכן לדעתי אם כמה חודשים והטוויטר הנ"ל אני מרגיש כי הזווית ניגון שלו צרה (אני מקווה שאני אומר את זה נכון).

העניין העקרי גם הוא שאני לא רוצה לקדוח חורים נוספים בקורות של הרכב לכן אני מאוד מוגבל באפשרויות התקנה. כרגע ה MT22 הם ON AXIS על הקורות הקדמיות, ואני מרגיש שיש לי בור קטן של סאונד מאוזן שמאל (הקרובה לחלון), ברגע שאני טיפה מתקרב לאמצע הרכב אני שומע הרבה יותר טוב (עד כמה שהם נשמעים).

פורסם

קודם כל - בעיניי - למידבאס של הדוטק אין ממש יכולת להתחרות במידבאס של הקלארוס, דעתי האישית כמובן.

המידבאס של הקלארוס הוא מדוייק יותר, מהיר יותר, חזק יותר ועובד טוב יותר לאורך תחום תדר רחב יותר מהמידבאס של הדוטק לעומק ולגובה.

אבל - לטוויטר של הקלארוס יש שני חסרונות לעומת טוויטרים מבית מוראל:

1. נקודת חיתוך גבוהה מידי - אם כי, הקלארוס וגם האימג'ן הם סטים שנשמעים טוב עד נהדר בנקודת חיתוך הזו בין הטוויטר למידבאס.

אבל לסט שני חלקים - רצוי מאוד טוויטר שיכול לרדת נמוך ולעשות את זה טוב.

2. הטוויטרים של HAT נוטים לגוון צליל "קר" והם נשמעים מאוד צלולים - לא כולם אוהבים את זה.

--------

אבל החסרון בMT22 לדעתי, יצריך אותך בכל מקרה לשדרג את הטוויטר בין אם מדובר בHAT או מוראל.

היתרון של הטוויטר של הקלארוס לעומת הMT22 הוא בדיוק איפה שאתה תיארת את החולשות של הMT22

לMT22 יש היענות אוף-אקסיס מחרידה

לMT22 יש חוסר ברמת הפירוט שלו ביחס לטוויטר ברמה גבוהה.

לקלארוס לעומת זו יש רמת פירוט גבוהה מאוד בהיענות אוף אקסיס אדירה - אם זה מה שאתה מחפש אבל אתה מעדיף לשמור על גוון צליל חם -

או MT23 באון אקסיס.

או סופרימו באוף אקסיס.

שני הטוויטרים למעלה יתנו לך רמת פירוט גבוהה מאוד אבל כשאתה תגיע לטרקים מאוד מהירים - אם אתה תנסה טוויטרים של HAT אתה תבין שיש להם יתרון מובהק בז'אנר הזה שבעיקר מתבטא במוזיקת מטאל, רוק כבד וכל סוג כזה או אחר של דיסטורשן.

מאוד מציע לך לשמוע את הסטים הנ"ל או לפחות מוצרים של שני המותגים ברכבים שיש בהם מערכות שהכוונים בהם פוגע לטעמך או לפחות תהיה מסוגל לקבל טעימה והבנה לגבי הרכיבים שאתה הולך לרכוש.

אני באופן אישי הייתי מתלבט בין מידבאס קלארוס וטוויטר L1PRO (יתרון לנקודת חיתוך נמוכה יותר) או L1V2

לבין מידבאס קלארוס וסופרימו פיקולו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...