Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו לדואר לאחר בדיקה ולאחר שהצאתי צ'ק בנקאי, שילמתי 100 שקלים על בדיקה של שעבוד וכו' ומסתבר שהרכב ממושכן לבנק לאומי ע"י הבחור הראשון שהחזיק ברכב, היום הרכב עבר כבר 3 ידיים, בבדיקה עם בנק לאומי הם טוענים שאין חשבון בנק כלל לבחור שעל שמו המשכון ושיתכן שהוא ביקש להסיר את המשכון מהבנק אך לא טרח להסיר אותו מרשם המשכונות, הבנק לא שש לעזור לי בעניין הזה ורציתי לדעת מה עוד אני יכול לעשות ואל מי לפנות על מנת לדעת בוודאות שאני יכול להסיר את הדבר הזה,

שאלה נוספת, האם אני יכול במהלך חיי רכב להוסיף בעלים נוספים לרכב? או שאם רוצים שיהיו שני בעלים חייב בהעברת בעלות כבר לרשום את שניהם? ז"א היום אני בעל הרכב, אם בעוד כחודש אני ארצה להוסיף את אבא שלי גם זה אפשרי?

פורסם
הגענו לדואר לאחר בדיקה ולאחר שהצאתי צ'ק בנקאי, שילמתי 100 שקלים על בדיקה של שעבוד וכו' ומסתבר שהרכב ממושכן לבנק לאומי ע"י הבחור הראשון שהחזיק ברכב, היום הרכב עבר כבר 3 ידיים, בבדיקה עם בנק לאומי הם טוענים שאין חשבון בנק כלל לבחור שעל שמו המשכון ושיתכן שהוא ביקש להסיר את המשכון מהבנק אך לא טרח להסיר אותו מרשם המשכונות, הבנק לא שש לעזור לי בעניין הזה ורציתי לדעת מה עוד אני יכול לעשות ואל מי לפנות על מנת לדעת בוודאות שאני יכול להסיר את הדבר הזה,

שאלה נוספת, האם אני יכול במהלך חיי רכב להוסיף בעלים נוספים לרכב? או שאם רוצים שיהיו שני בעלים חייב בהעברת בעלות כבר לרשום את שניהם? ז"א היום אני בעל הרכב, אם בעוד כחודש אני ארצה להוסיף את אבא שלי גם זה אפשרי?

לגבי המשכון - עורכי הדין שבפורום יסיעו לך, אבל אישית היתי חושש לרכוש רכב ממושכן, אלא אם הבנק מבטיח את הסרת המשכון.

לגבי הוספת אביך לבעלות - הדבר יוסיף בעלות נוספת לרכב. אם אתה רוצה לשתפו עשה זאת בעת הרכישה ולא בעוד חודש. המצב היחיד שבו לא מקודם מספר הבעלויות הוא ברכב המועבר בירושה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי בעלות

קרא כאןhttp://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=489:havarat-balut-a4&catid=65:havarat-bahalut-c&Itemid=92

לא נוגעים ברכב עם משכון. המשכון לטובת בנק לאומי סניף X

פנה לסניף המדובר ותבקש מהם לבטל את המישכון. אם אין חוב , הם חייבים לעשות זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבדיקה בדואר היא בזבוז מיותר של כסף, כאשר יש אפשרות לבצעה דרך אתר רשם המשכונות בעלות של 28 ש"ח (אא"ט).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לפי הבנק אכן אין חוב, אבל הם טוענים שהמשכון אצלם הוסר אך נותר משכון אצל רשם המשכונות, דבר שנשמע לי מטומטם לגמרי, ובטופס שקיבלתי מהדואר כתוב שהשעבוד הוא לבנק לאומי ולא לגוף אחר.

ביום ראשון אני אפנה למישהו בכיר יותר בבנק ונראה אם אפשר להזיז עניינים.

פורסם

לפי נציג הבנק שדיבר איתי היום אין זה מתוקף תפקידם לנהל מגע עם רשם המשכונות אלא של בעל המשכון, ולך תמצא אותו אותו עכשיו, אני חושב שפנייה לדרג גבוה יותר תניב תוצאות אחרות.

תודה רבה בכל אופן

פורסם

תגיד לבנקאי שלא יתחכם.

המשכון קיים וחובתם להסיר את המישכון לא רק בספרי הבנק שבמקרה הזה לא קובעים דבר אלא אצל רשם המשכונות. שם נרשם המישכון לטובתם , גם אם הרישום עצמו בוצע פיזית על ידי בעל החוב.

חפש את מנהל הסניף ותן חבטה קלה בשולחן הזכוכית .

שיתן לך מסמך להסיר את המישכון. ייתכן והם יכולים לעשות זאת אפילו בצורה ממוחשבת.

האם ברשיון הרכב רשום גם המישכון. אם כן תדאג להסיר אותו גם מרישומי משרד הרישוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפותח השרשור: אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אם עוד לא קנית - רד מזה.

עם כל הכבוד לאאודי A3 2006 (ויש כבוד, גם אני משתעשע במחשבה להחליף את שלי לאחת כזו מאותה שנה), אבל גם יד 5(!) וגם ממושכנת כביכול = יותר מידי נורות אדומות. עצתי לך - חכה קצת, יהיו עוד אקזמפלרים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ישה ידידי, הבנק מחויב לתת הסברים לבעל המשכון בלבד, כל היתר זה לפנים משורת הדין.

בנוסף הבנק אינו מחויב להעביר את ביטול המשכון לרשם המשכונות, על בעל המשכון לכתת את רגליו אל רשם המשכונות.

בבבקשה לא להטעות קונים הפוטנצאלים.

לפותח השירשור, אני לא מבין למה אתה שובר את הראש, תן לבעל הרכב לעשות את העבודה, זאת הבעיה שלו בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...