Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה זה לא חשוב לאף אחד,

יש הבדל בצריכת דלק בין סולר/בנזין/גז באזור 7+ בשנה על 25K

אני עד היום נסעתי קרוב ל 45K ככה שזה בכלל משנה את התמונה לחלוטין.

אבל בוא נעשה חשבון פשוט

רכב מנהלים 2000 סמ"ק (אני עושה פה משהו כללי)

סולר צריכה 1/12

בנזין צריכה 1/9

גז צריכה 1/10

זה משעורך בדרך כלל סולר משיג צריכה יותר טובה,ובנזין זה מאד תלוי בסוג הרכב.

על נסועה של 25K

אתה תשלם דלק

סולר - 11500

בנזין - 18000

גז - 10000

סולר חושב לפי 5.5 מה שאני קונה היום

בנזין חושב לפי 6.5 (אין לי מושג מה המחיר)

גז חושב לפי 4

עכשיו העניין של דלק,זה לא רק החסכון אלה זה גם העניין שאתה קונה רכב אתה מקציב סכום מסויים,אבל לא כל פעם שאתה רוצה לצאת עם הרכב לנסיעה בא לך להוציא 200 + שקל.

ככה שביום יום אתה הרבה יותר מרגיש אתה ההוצאה,מאשר הוצאה של קניית רכב.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ד"א מחיר הגז (לפחות בתחנה שלנו) הוא 3.5 ש"ח, זהו חצי שקל שיכול להיות מאוד משמעותי לטווח ארוך.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בפסאט דיזל 140 כ"ס הניחוח הספורטיבי בא רק אם אתה קונה עץ עם ריח ספורטיבי.:-o

כל המכוניות המוצעות הם בערך עם אותם נתונים ספורטיביים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נא לזכור:

בלא מעט תחנות,סולר עולה יותר מ-5.5 ש"ח לליטר (ולחאפרים אין ללכת שכן סולר מהול או שאיננו איכותי יעלה בסופו של דבר הון בתיקונים).

עלות הרישוי של רכב דיזל יקרה יותר (ולפעמים דגמי הדיזל יקרים יותר ולכן בנוסף לכך שהרישוי גבוה יותר,גם קבוצת הרישוי גבוהה יותר).

עלות הטיפולים ברכבי דיזל בד"כ יקרה יותר,באלו ה"ספורטיביים" יקרה הרבה יותר...

בחלק מהדגמים הביטוח של דגם הדיזל יקר יותר.

ירידת הערך של מכוניות מנהלים בדרך כלל גבוהה למדי.

כך שיוצא שהשילוב בין מחיר סולר גבוה למדי,אגרת רישוי גבוהה יותר,טיפולים יקרים יותר,ביטוח יקר יותר וירידת ערך ממשית הופכים את נושא צריכת הדלק לשולי למדי,בוודאי למי שנוסע נסועה ממוצעת +-..

ולבסוף,מעצם היות הקבוצה המבוקשת קבוצת מכוניות "מנהלים מפנקות וספורטיביות" נראה לי שהמנהל הממוצע פחות מתרגש מהוצאת עוד כמה שקלים על דלק ואם הוא מתרגש מכך,אולי כדאי לרדת מעט ב"רמה" ולקחת מכונית שמטבעה היא זולה יותר לאחזקה ויש לא מעט כאלו שהן גם מפנקות למדי,גם אמינות ואפילו עם ניחוח ספורטיבי.

קשה לחשוב על חיסכון בדלק כשרוצים רכב גדול עם כל האבזור,עם מנוע חזק וביצועי כביש.

יחד עם זאת אני חוזר ואומר שחיסכון בדלק הוא שיקול אך לא שיקול מרכזי למעט במקרים קיצוניים (למשל רכישת רכב שצורך 4-5 ק"מ לליטר ולא משנה איך נוהגים אבל ממילא נראה שהמועמדות שייכות דווקא לקבוצת ה-9-12 ק"מ לליטר וזה פחות קריטי)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם היית מפתשר קצת בשנתון וקצת בצריכה אני הייתי לוקח ללא ספק את האלפא 166. רכב מנהלים עם הרבה יותר מניחוח ספורטיבי.

חיה אמיתית.

• תוכן חדש...