Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מבולבל לגמרי,

מחפש רכב עד 120K חריגה קלה של 5-10 תתאפשר.

הרכב אמור להיות מחליף של הפסאט,ואני מבולבל לגמרי.

אני מאד מרוצה מהפסאט ההחלפה לא מתבצעת על מנת להחליף אלה בגלל שהרכב נלקח ממני.

הייתי רוצה משהו מפואר לפחות כמו הפסאט,ריפודי עוד גג וכו...מאד מעדיף לשנות ולא לקנות עוד פסאט!אבל לא מוצא משהו באופק

הייתי די נעול על דיזל,אבל אני פשוט לא מוצא משהו נורמאלי.

אני עושה באזור 25 קילומטר בשנה כרגע,אני משלם על דיזל 5.5 ש"ח,ככה שהחיסכון הוא די משמעותי ועומד על 7+ בשנה.

הלכתי היום לראות באוטודיל 159 דיזל,וחזרתי מאד מאוכזב,אולי בגלל שציפתי ליותר, בטלפון נאמר לי במפורש שיש ריפודי עור לרכב.

שהגעתי ראיתי שאין ושזאת הרמה הכי פשוטה של הדגם.הרכב היה עם די הרבה שיפשופים,לא היתה ניירת וגם פנים הרכב חוץ מהמושבים היה נראה די על הפנים,ששאלתי את הנציג לגבי ספר רכב או ניירת טיפולים, הוא אמר לי שאין כלום =\ ושאני יכול לקבל את היסטוריית הטיפולים במוסך ללא אישור של הבעלים הקודמים,הייתכן הדבר?

אני מאמין שאם אני אמצא כזאת בדגם המפואר אני אתפשר על שאר הדברים שהפריעו לי ( בעקר מרחב,הרכב מאד צפוף בהשוואה לפסאט).

אבל אני לא ממש חושב שאני אמצא אחת כזאת,בגלל הכמות שהיא נמכרה.

איזה עוד רכבים נכנסים לי בתקציב?

אם לא דיזל,אז לפחות רכב שיעשה לא פחות מ 1-10 בנסיעה לא רגועה...האם יש כזה דבר בכלל?

מתוסכל לגמרי.

אשמח לשמוע דעות...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

התקציב הוא 120K

אני לא הצליח להכניס בסכום הזה את הדגם החדש,הדגם הישן ממש מכוער לדעתי.

והפסאט עדיפה עליו בכל דבר,וחוץ מזה שאין הרבה קשר בינו לבין ספורטיבי.

פורסם

אם רושם הוא לא מה שאתה מחפש אלה ספורטיבי גדול.

הייתי ממליץ לך על המיצובישי אאוטלנדר הישנה [שנת 2007] גיר רגיל מנוע 2000 טורבו עם 200~ כ"ס.

אומנם נראה כמו סטיישן גדול ולא כמו ג'יפ אבל עדיין עם 4*4 ומנוע נמרץ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האאוטלנדר בחיים לא יתן צריכת דלק שפויה.

אני לא חושב שרכב שטח יספק איכות נסיעה מספקת למי שנוסע יחסית הרבה.

אם הכיוון שלך הוא דיזל, לדעתי אתה צריך להשאר בקונצרן.

הסמנטיקה אם לקחת סקודה, VW או אאודי זה כבר סיפור אחר.

דווקא בגלל שאתה מחפש משהו מפואר ומכיוון שאני מאמין שצריך לשאוף להשתדרג מרכב לרכב : הייתי מתחיל מלחפש אאודי A4 (שנסחרות מתחת למחירון כמו רוב רכבי המנהלים המשומשים).

ובמקביל להעיף מבט לכיוון פאסאט (HI LINE) ואולי סופרב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי ממליץ לך לקחת SAAB חזקה, אבל צריכת הדלק לא תתאים לך.

יש עוד אופציה וזו A4 עם מנוע 2.5TDI אבל הן מאוד נדירות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש כרגע למכירה אוקטביה VRS 2007.

מנוע חזק 200 כ"ס, ריפודי עור, גג שמש, מזגן מפוצל ושאר ירקות.

המינוסים מבחינתך- ידנית וצריכה ממוצעת של 1:9.

הפלוס- היא נמכרת בקצת פחות מ100K אז יישאר לך מספיק עודף לדלק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מכיוון שאין לי שום ידע ,בנושא אני לא רוצה לסטות מהנושא,אבל בכל זאת

האם יש אפשרות להעביר כל רכב לגז?

עיין ערך אוקטביה VRS ,GTI ,159

כרגע אני נוסע על פסאט HI LINE אין לי תלונות על הרכב,אבל אחרי שרק לקחתי אתמול סיבוב על ה 159 דיזל,הרבה יותר אהבתי את התחושה.

לכן אני מחפש האם קיים משהו אחר,במקרה שלא תהיה ברירה כנראה אני יקח פסאט אחרת. הסופראב אני ממש לא אוהב את הצורה.

ראיתי באמת A4 B7 במחיר,אבל כנראה הדגם היותר פשוט מבפנים,האם ההתנהגות שונה מהפסאט?(יותר ספורטיבית?)

פורסם

אני הייתי ממשיך לחפש 159 דיזל, אל תתייאש מרכב אחד שראית. ה159 דיזל היא שילוב נהדר של חיסכון, ספורטיביות והמראה ה"מנהלי". מה עוד שהדגם הזה ספציפית עם המנוע הזה זכה לתגובות מצויינות ולביקורות טובות באירופה (בארץ הוא די נדיר).

אופצייה נוספת ומעט שונה היא הסובארו B4 בהסבה לגז. אני נוהג בכזו בכל יום, הרכב מתנהג נהדר (הודות להנעה הכפולה), ההרגשה בתא הנהג טובה והכסאות תומכים בגוף הן בצד והן ברגלים (אם כי הפאסט הרבה יותר יוקרתית בכל הנוגע לסביבת הנהג). הרכב חזק יחסית (150 כ"ס, 20 קג"מ בדגם הסטנדרטי בנפח 2 ליטר), ויש לך כמה אופציות איבזור (תלוי בדגם), כאשר מגנזים 17', מערכת אינטגרלית MP3 עם שליטה מההגה, בקרת שיוט, בקרת אקלים וציון בטיחות מירבי הם סטנדרט. היתרון הגדול שבהסבה לגז (כל הB4 אצלנו מוסבים לגז ומגלים מצויינת יחד עם ביצועים טובים מאוד) אתה מקבל את החיסכון בדלק, יחד עם רכב מנהלים ספורטיבי ואמין, מאובזר ונראה מצויין (לדעתי כמובן), ומשנתון מתקדם (07-08 עם ההסבה לגז בפחות מ120000).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ה B4 הוא יופי של רכב (אני מדבר על הדגם היוצא), אבל נראה לי מוזר לעבור מפאסאט ל B4 כי בשורה התחתונה זו לא התקדמות.

(אבא שלי למשל חולם לבצע את הכיוון ההפוך אבל נעצר בגלל מחירי הפאסאט היקרים כחדשה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ל B4 יש לוק יותר ספורטיבי מהפסאט,השאלה מבחינת נהיגה?

זה נשמע מאד טוב,B4 על גז תהיה יותר זולה להחזקה (מבחינת דלק) מפסאט סולר.

איך הולך אקורד וגז?

אגב שוב,למישהו יש מושג איזה רכבים אפשר כן לשים גז ואיזה לא?

האם יש אפשרות לשים את אחת הספורטיביות GTI וכו,על גז?

ראיתי A4 טוארג X5 ועוד כמה על גז,אבל לא ראיתי פרטים אשמח לשמוע על הנושא.

פורסם

קצת לא מסתדר לי עניין חשיבות צריכת הדלק למי שמחפש מכונית מנהלים ספורטיבית.... זה יכול להיות שיקול לגיטימי בצריכה קיצונית לכאן או לכאן אבל לא שיקול מרכזי (להבדיל ממי שמחפש מיני קטנטנה וחסכונית שגם אחזקתה הכללית זולה).

סקודה אוקטביה או סופרב הן כפי שצויין אופציות טובות אבל רציתי להציע משהו מעט שונה,פיאט כרומה. נוחה,מרווחת,מתנהגת היטב ואולי ניתן להשיג חדשה בתקציב הנ"ל משום שנראה שהיבואן נתקע עם כלים כאלו (חלקם הועבר לחברות ליסינג שמוכרותאותם עם 0 ק"מ).

אי אפשר להביע דעה מ"ניסיון" על הרכב בגלל נדירותו בישראל, הצרה היא שיש להניח שהוא לא יהנה משוק טוב במיוחד בעתיד,מצד שני כך היה לגבי סקודה בעבר והיום כל סקודה טובה נחטפת מיידית,עיין גם ערך יונדאי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...