Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

 

ברשותי ניסאן סאני 94 מוזרקת, הרכב לאחרונה עובד בסלד סרק גבוהה, אחרי ביקור במכון הזרקות וחיבור לסורק תקלות, לא התגלו שום בעיות.

מה שהתברר שהשסתום בקרת חום/pcv כבר לא מתפקד (אפשר לשאוף ולשאוב דרכו) לאחר שסתמתי עם בורג את הצינור לצורך בדיקה הכל חזר לקדמותו.

 

הלכתי למוסך מורשה ניסאן, כעל החלק הזה דרשו 125 ש,ח לפני מע"מ. ניראה לי מחיר יותר מידי בשמיים יחסיר לחלק פלסטי באורך 2.5 ס"מ עם קפיץ בתוכו.

 

מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש שם שסתום כזה, הבנתי מהמכונאי במוסך שזהו חלק שמתאים להרבה מכוניות כמו יונדאי ומיצובישי.

 

תודה רבה.

פורסם

לדעתי התקלה לא מהשסתום, כשאתה סותם אותו עם בורג כפי שתיארת, אתה עוקף את הבעיה.

 

לדעתי יש לך יניקת אוויר לא מבוקרת, וסתימת השסתום מפצה על היניקה הלא מבוקרת.

 

את השסתום אתה יכול לנקות עם ספרי מגעים, לשקשק אותו קצת כדי שהספרי יתנקז מתוכו, ולאחר שיתייבש תנשוף לתוכו מצד אחד, ומצידו השני תנסה לנשוף אם אתה לא מצליח אז השסתום תקין.

בקיצור מדובר בשסתום חד כיווני.

אם אתה מצליח לנשוף דרך שני צידיו של השסתום אז הוא תקול הוא לא אוטם טוב.

 

חפש בחנויות לחלקי חילוף, לדעתי תמצא, אם לא תמצא אז רכוש אחד חדש מקורי וזהו, הרי כל הנסיעות הזמן והטלפונים בשביל לברר על שסתום במחיר קצת יותר מוזל יעלה לך אותו הדבר כמו מקורי אם לא יותר.

פורסם

אוקיי אבל זה לא הגיוני מה שאתה אומר, זה נראה כאילו שהקפיץ בתוכו שבור, ספריי מגעים לא יעשה "הוקוס פוקוס" ופתאום אני אצליח לשאוב רק מצד אחד, כרגע אני מצליח לשאוב ולשאוף משני הצדדים, משמע הוא לא תקין, אז איך אחרי ניקוי הוא יסתדר? לא הגיוני.

 

לגבי קניית אחד חדש ולחסוך את כל הטרחה, בזה אתה צודק, מחר חבר שלי עושה סבב פירוקיות, אני אצטרף אליו, אם יהיה מזל אז אני אמצא את מבוקשי בכמה שקלים אני מאמין.

 

כשכתבת שיכול להיות שישנה יניקת אויר לא מבוקרת, אם אני אוטם את הצינור של השסתום והכל מסתדר, אז למה ניראה שזאת לא הבעיה?

 

תודה רבה.

פורסם

עדכון: הלכתי לפירוקיה, פירקתי אחד מאלמרה פרפקת ואחד מסוזוקי בלאנו, שנייהם מתאימים, על הדרך קניתי צינור חדש, הקודם כבר הפך לפלסטיק קשיח.

 

כל העסק עם הצינור ובנדים עלה 20 ש"ח

 

כרגע אחרי סיבוב עם הרכב הכל ניראה תקין, אין שום רעידות, סיבובי סר"ק תקינים לחלוטין.

 

תודה רבה.

×
×
  • תוכן חדש...