Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריכה את חוות דעתכם בנוגע לפגיעות שיש לי ברכב (תמונות מצורפות).

מדובר בגטס שנת 2005 שמורה היטב שנכנסו בה בחנייה ולא השאירו פרטים. הפגיעות הן לדלתות בלבד- לא בשלדה.

הלכתי למוסך מורשה של יונדאי וישר הם אמרו שצריך להחליף 2 דלתות (מה שנראה לי קצת מוגזם).עירבתי את הביטוח והגשתי להם טפסים.

הערכת השמאי היתה זהה- ובגלל שהרכב בן יותר משנתיים- אז הורה על דלתות משומשות + תיקון כנף אחורית....

אני לא ממש מבינה בזה, יש לי מספר שאלות:

1. האם הנזק באמת מצריך החלפת דלתות? אי אפשר לתקן בפחחות?
  2. דלתות משומשות- אפשר לדרוש שיקחו מהדלתות המקוריות (שהן במצב מעולה)חלקים- חלון, ריפוד וכו'?
  3. מה לגבי ירידת ערך? השמאי לא ציין שתהיה..
  4. מה הערכת מחיר לתיקון כזה?
  5. האם לאחר התיקון זה ירגיש שונה מהדלת המקורית? מה לגבי הבדלים בצבע?

DSCF0302.jpg

DSCF0298.jpg

DSCF0299.jpg

DSCF0300.jpg

DSCF0301.jpg

פורסם

1. אפשר כל דבר לתקן בפחחות, אבל הרבה יותר קל זול ומהיר לפתוח 8 ברגים, להרכיב דלת חדשה ולסגור 8 ברגים. וגם התוצאה הסופית תיהיה טובה יותר.

2. אני בספק שמישהוא יתחיל להתעסק בהעברת מנגנון החלון מהדלת הישנה לחדשה. מה שכן צריכים לעשות שה להעביר את הצילינדר של המנעיל בשביל שהמפתח של האוטו יתאים לדלת חדשה.

ריפודים אפשר להעביר, זה לוקח רק כמה דקות.

3.אין ירידת ערך. בכל מקרה תשמרי את התמונות האלו וכשתרצי למכור את הרכב תוכלי להציג אותן לקונה, בשביל שיראה שמדובר בנזק מינימלי ולא משמעותי.

4. לא יודע, אבל זה גבוה יותר מההשתתפות העצמית הסטנדרטית.

5.אם יעשו כיוון דלתות כמו שצריך לא יורגש שום שינוי בתפקוד הדלתות.

לגבי הבדלי צבע - כנראה יהיו, אין מה לעשות. הרכב שלך הוא בצבע הכי נפוץ שיש, ופשוט ירכיבו לך דלתות מרכב אחר בצבע זהה.

הרכב האחר אולי היה חדש או ישן יותר, חנה יותר בשמש או בצל, והדלתות שלו דהו במידה אחרת משלך, לכן יהיו הבדלי צבע קלים.

אם יהיו הבדלי צבע מוגזמים ובולטים לעיין - תוכלי כמובן לדרוש צביעה/דלתות אחרות. הבעיה שגם אחרי הצביעה יתכן ויהיו הבדלי צבע.

בברכת שנה טובה, תנסי לא להתרגז מהדברים האלו, אחרי הכל זה שטויות.

פורסם

תודה!

דלתות משומשות- מה מצבן בד"כ?

מה יעלה בגורל הדלתות שלי? הן יעברו תיקון וישמשו כחלפים עבור רכב אחר בבוא היום?

• תוכן חדש...