Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בצהריים אמי חנתה בחניון תת קרקעי בחניון, עם שובה לרכב הבחינה כי לאורך החלק הצדדי של הפגוש מופיעה מריחה של צבע כחול (הרכב שלה לבן) וכי לידה חונה רכב כחול

היא חיפשה את בעל הרכב הכחול השומר של הקניון אמר כי הוא מכיר את בעל הרכב והפנה את אמי אליו , המדובר באיש מבוגר שישב בבית קפה סמוך לחניה

כאשר אימי פנתה אליו ואמרה כי הוא פגע ברכבה הנל הכחיש בתוקף, אימי יצרה עימי קשר טלפוני, בתחילה אמר האדון כי אינו רוצה לדבר איתי בעודו צועק על אימי כי היא מעלילה עליו עלילות (זה מה ששמעתי בכל אופן) לאחר שאימי איימה כי אזמין משטרה נאות האדון לדבר איתי ואמר כי אין הוא יודע על מה מדובר וכו וכו (בקיצר, הוא הכחיש למרות שבלי כל ספק הוא גרם לנזק...)

בשורה התחתונה האדון סרב לתת לאימי את פרטיו אעפ שביקשתי ממנו כי ישאיר את פרטיו וכמובן שיקבל גם את הפרטים של אימי

לשמע בקשתי עורר האדון מהומה אדירה ברחוב (זאת אני יודע כיון שעובר אורח לקח מאימי את הטלפון ואמר לי כי בשל הצעקות נוצרה במקום המולה רבתי)

ביקשתי מאימי לעזוב את המקום

בשלב זה נעמד האדון מולה ואמר כי לא יתן לה לסוע עד שהיא לא תחתום לו שהיא מודה שהוא לא פגע לה ברכב

אימי פנתה למאבטח הקניון בבקשה שיזיז אותו כך שהיא תוכל לעזוב את המקום, הנל המשיך וטען כי היא משקרת ובשלב זה הציע לה 50 שח את תחתום על דף בו היא אומרת כי הוא לא פגע ברכב...

לבסוף השומרים הזיזו את האדון ואימי עזבה את המקום

יש לי את השם שלו (למקרה שהוא לא שיקר לי..) ואת מספר הרכב שלו

בהנחה שהוא אכן גרם לנזק (וכן , זה הוא גרם לנזק מעל לכל ספק) מה אני יכול לעשות כרגע??

בכל מצב אחר הייתי מוותר ואומר קצת צבע על הפגוש לא הרג אף אחד - אבל הדרך בה התייחס האדון לאימי שהיא אשה מבוגרת די מרגיזה - מה גם שהוא גרם לרכב נזק

עצות...?

תודה רבה וחג שמח

פורסם

זאת בעיה,"לך תוכיח שאין לך אחות".

חבל על העצבים,למשטרה זה לא יזיז את הקצה של ה...

פורסם

מתיאורך עולה כי לא אמך לא בדקה אם היו סימנים מקבילים של שריטה על הרכב הכחול.

אם אין בחניון מצלמות אבטחה, לא נראה לי שתוכלו להוכיח כי הרכב השני גרם לנזק.

אם דרגת הנזק שנגרם לרכב של אמך הוא "מריחה של צבע כחול" - כל האירוע (כולל התגובה של אמך ושל אותו בעל רכב) מיותר.

מריחות של צבע אפשר להסיר בקלות.

פורסם

שלום רב,

במקרה זה הייתי מציע לך להתנהג כאילו הרכב שבו הנך חושד הוא הפוגע, הווה אומר, לפנות אליו בדרישה לתשלום ובמידה ולא יסכים, לערב עורך דין בתמונה. רצוי מאוד שתצטייד בראיות משכנעות, כגון : צילום הפגיעה, צילום הרכב הפוגע והשריטות, לרבות הצבע של הרכב הפוגע והשיירים שנותרו ברכב של אמך. כל זה יסייע בידך לשכנע בבית המשפט שהצדק איתך.

בנוסף, פתוחה לאמך האפשרות גם להגיש תובענה נגד החניון.

בברכה

פורסם
שלום לכולם

אימי פנתה למאבטח הקניון בבקשה שיזיז אותו כך שהיא תוכל לעזוב את המקום, הנל המשיך וטען כי היא משקרת ובשלב זה הציע לה 50 שח את תחתום על דף בו היא אומרת כי הוא לא פגע ברכב...

תודה רבה וחג שמח

זה לא אומר שהנ"ל מודה שהוא האשם?

פורסם
מתיאורך עולה כי לא אמך לא בדקה אם היו סימנים מקבילים של שריטה על הרכב הכחול.

אם אין בחניון מצלמות אבטחה, לא נראה לי שתוכלו להוכיח כי הרכב השני גרם לנזק.

+1

כל רכב יכל היה לגרוםנזק כזה לרכב של אימך.

אולי האדם שבאמת פגע ברכב כבר עזב את המקום והרכב הכחול של האדם מבית הקפה אינו מעורב כלל במה שהתרחש?

לדעתי לנסות ליצור קשר עם הקניון ולראות האם האזור בו חנתה צולם (לדעתי לא מכיוון שפריסת מצלמות אבטחה על כל החניה עולה כסף רב).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...