Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות C5 אך התקציב שלי מאפשר לי רכב משנתון 2002-2003

ראיתי רכב שמור מאוד מודל 2002 עם 160,000 ק"מ

השאלה שלי היא כזו:

זה לא הרבה ק"מ עבר רכב כזה ?

כמה ק"מ מחזיק הגיר ברכבים כאלו ?

אילו טיפולי צריך לבצע באזור ה 160000 ( טיימינג , בולמים וכו... )

פורסם

אם אתה מתכוון להגיד שאתה מחפש רכב בלי הרבה הוצאות אז C5 מודל 2002 כמה שלא תהיה שמורה היא לא בשבילך.

אף אחד לא יכול להגיד לך כמה תיקונים תצטרך להשקיע לדוגמא תוך שנה.

אם יגידו לך בין 4,000 ל20,000 ש"ח זה לא יעזור לך בכלום.

160,000 ק"מ בפיג'ו סיטרואן זה שלב שכבר מתחיל בלאי ברכב-כמה ומתי בדיוק אף אחד לא יכול להגיד לך.

שיפוץ גיר מלא יכול להגיע ל8000 ש"ח.

אם תקנה פיג'ו 307 מהדגם הפחות מאובזר תקבל רכב יותר פשוט לאחזקה ועם פחות סיכוי לתקלות למרות שהגיר זהה אבל אין מערכת הידראולית ויש פחות אבזור חשמלי אלקטרוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...