Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה את מזלי בכל מקום אפשרי במטרה למצוא איזשהו פתרון:

אני מאובחן כחולה קרוהן כבר כמעט 4 שנים, ומזריק תרופה מסוימת (יומירה) בשנתיים האחרונות בפרקי זמן מאוד מוקפדים - פעם ב- 14 יום. אין מצב לחריגות.

אני מתכנן לצאת לירח דבש של חודש + במקסיקו וארה"ב ומנסה למצוא איזשהו פתרון שלא יבאס לי את כל הטיול.

הבעיה היא שהזריקות הללו חייבות להישמר בקירור 24/7 של בין 2 ל- 8 מעלות. את התרופה הזו לא ניתן לרכוש בחו"ל (מהסיבה הפשוטה שקופת החולים לא תסבסד לי את העלות שלה. היא נמצאת בסל התרופות והמחיר הרגיל שלה הוא באזור ה- 10,000 ש"ח).

הפתרון היחידי שעומד לנגד עיני הוא להשתמש במין צידנית בד קומפקטית עם קרחוניות - רק שזה דבר מאוד לא נוח וקשה ממש להסתמך על זה.

מישהו מכיר פטנט אחר? צידניות חשמליות/על סוללות לתרופות? משהו?

אודה על כל סוג של עזרה.

תודה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בנוגע לקירור במבלך הטיסה הדיילים מכירים את זה ויוכלו לשמור את התרופה בקירור במטוס.

בנוגע להסתובבות עם התרופה ביום יום ,או צידנית קטנה עם קרחונים שתקפיא כל פעם או קרח יבש.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הייתי נזהר מקרח יבש במקרה הזה, למרות שהוא נוח יותר, הוא עשוי להוריד את הטמפרטורה מתחת לרצוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן, אתה לא הראשון שהזהיר אותי לגבי קרח יבש. אם אעשה בו שימוש זה יהיה רק בכמות קטנה.

המשכתי לעשות בירורים וכנראה שאין מנוס מלסחוב צידנית קטנה וקרחונים. מצאתי כמה סוגים של צידניות חשמליות נטענות, אבל מצאתי אותם באתרי סוחרים סיניים שמוכרים בסטוקים ליבואנים.

תודה למי שניסה לעזור, גם בפרטי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה עם לקחת מלון עם מיניבר ואז יש לך לעבור רק את הטיסה וההגעה למלון?

בלי קשר לצידנית, ניסית דיקור סיני?

מכר שלי שהבן שלו סובל מקרוהן ברמה קשה מאוד (נער בן 14 שבקושי היה יוצא מהבית) השקיע מאות אלפי דולרים על כל מיני טיפולים ניסיוניים ומומחים בארץ ובחו"ל עד שניסה את הרפואה הסינית (שילוב של דיקור ותערובות צמחים) שפשוט הצילו את הילד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אחפש את הפתרון אבל ראיתי פעם בחו"ל משהו מסתובב עם צידנית [לא גדולה ]

אבל נראתה די כבדה.

הצידנית הייתה מצוידת במערכת קירור ומנוע חשמלי שדחס את הגז.

כששאלתי את הבחור הוא הסביר לי שמא שגורם למשקל של המזוודה זה דווקא המצברים החשמליים.

http://www.thefind.com/query.php?query=portable+refrigerator+casing

משהו בסגנון של המארזים הקטנים [אני מקווה שהלינק הבא יפנה]:

http://www.central4wd.com/inventorydetail.aspx?page=id|88093;folder|88107

מקווה שעזרתי ושבוע טוב :-)

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...