Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין מציאות בשוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לראות האם המיתוס הנפוץ של "אין מציאות בשוק" (דהינו לא תמצא רכב ישן במצב טוב ובמחיר שיפיל לך את הלסת ויגרום לך לשבור במקום את קופת החזיר ולפתוח בריצה לעבר המוכר) הוא אמת לאמיתה או באמת סתם מיתוס.

יצא לי לראות בחור שמכר סיטרואן קסרה, שנת 98' ידנית חמודה ביד2 במחיר של 4500 ש"ח, עד כמה שזכור לי לפני כמה חודשים המחיר על אותו האוטו עמד על 6 או 8 אלף ש"ח ולאט לאט ירד עד לכדי מחיר "מציאה". המודעה עמדה לה כך זמן קצר ואז נעלמה (סימן שנמצא קונה, מזל טוב), לגבי הרכב, לא התעמקתי לגבי הסיבה למחיר כזה נמוך ולא טרחתי לברר, אבל בכ"ז רציתי לדעת אם אתם מכירים או יצא לכם לשמוע על רכבים שבאמת נמכרו במחיר מציאה, מצב שבו מישהו הציע למכירה רכב במחיר זול באופן מיוחד (מכל מיני סיבות שאם ידועות לכם אפשר לציין) ובמצב ששווה את מכירתו של הרכב במחיר גבוה יותר (לא רכב שהמחירון שלו גבוה פי 2 ואתה נוסע עליו יומיים וההגה נשאר לך ביד כשהרכב עוד בתנועה והגלגלים הולכים להם לטייל למחוזות אחרים שהרכב לא מצוי בהם באותו זמן).

אז, "אין מציאות בשוק", אמת או סתם מיתוס?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האוטו הראשון שלי היה רנו קליאו שנת 91 יד ראשונה עם 127 אלף קילומטר שקניתי ב1900 שקל אחרי שעברה טיפול עשרת אלפים, טיימינג וצמיגים.

והאוטו היה פשוט מעולה. זאת באמת היתה מציאה.

http://www.facebook.com/alexnemerman?v=photos#!/photo.php?pid=30938806&id=1105778224&ref=fbx_album

Renault clio RT 1994

פורסם

לפני כחודש חבר שלי קנה מיניוואן מבוקש משנת 99 והקילומטרא'ז היה......80000 ק"מ ללא תאונה ממבוגר שבקושי השתמש המחירון אם איני טועה 30000 ש"ח ולוקחים לפחות 4000 ש"ח מעל המחירון והוא קנה ממנו מיידית ב-28000 ש"ח אבל אני מסכים שזה נדיר

פורסם

לפעמים כשאין ביקוש לרכב מוכרים הרבה מתחת.

לנו הייתה גאלאנט 92 חצי שנה פרסמתי במחריון אף אחד לא התקשר

לאט לאט ירד עד שבסוף הורדנו לחצי.

הרכב היה במצב מצויין, נסע, טיפולים בזמן וכו.

את הרכב שלי שרייד 97 קניתי עם 100 אלף קילומטר לפני שנה, ידנית.

יד ראשונה, כל הטיפולים במורשה המחירון היה 13800 הוא מכר לי ב 13 בגלל שהטסט היה באופק.

גם ב 15 הייתי קונה אם הוא היה מבקש. הרכב שמור כמו רכב חדש, זוג צמיגים חדשים, מצבר חדש, רדיאטור נקי לגמרי, אין נזילות, לא שותה שמן \ מים.

יש יש מציאות פשוט לוקח זמן למצוא אותם בגלל זה זה נראה מציאה

או לדוגמא יש לי חבר שעומד למכור קורולה 2000 או 99 עם 40 אלף קילומטר, כל הטיפולים במורשה.

כאן הוא רוצה למכור 4 מעל המחירון אבל עדיין שווה לדעתי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מהצד של מוכר - לפני כ-4 שנים מכרתי באלנו בת 10 שנים עם כ-120000 ק"מ ותאונה בחזית (ללא פגיעת שלדה). הצעתי מחיר לפי אחד המחירונים באינטרנט שכנראה היה הנמוך שבהם. הבעלות על המכונית הועברה כ-9 שעות לאחר שהצמדתי את הפתק לשמשה האחורית, אבל מתוכן 8 היו שעות שבהן הייתי בעבודה ולא יכולתי לצאת. למעשה - המכונית נמכרה תוך שעה בהפסד של כ-2000 ש"ח (בהשואה למחירון לוי-יצחק), אבל היתרון היה שחסכתי הרבה זמן של התרוצצויות בחיזור אחרי קונים פוטנציאליים, זמן שלא כל כך מצוי בידי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הונדה אקורד שנת 2000, יד 1 פרטית 80,000 ק"מ , שריטות קלות מבחוץ.

מחירון 36,000, נמכרה לפני חודש ב42,000, בדיעבד היה צריך לבקש הרבה יותר, אחרי שעתיים שהמודעה עלתה ליד 2 הרכב נמכר

דרך אגב, הרכב היה של רופא - ליד מספר הטלפון היה רשום ד"ר ********, באמת :-)

Confidence In Motion

• תוכן חדש...